Blogg

NordVPN vs ExpressVPN

ExpressVPN og NordVPN to av de aller største VPN tjenestene. Sammen med kanskje CyberGhost, PIA VPN og et par andre er disse to tjenestene sannsynligvis to av de mest populære betalte VPN tjenestene i verden.

Det er en god grunn til dette..Les mer

Hvordan slette informasjonskapsler

Her vil vi forklare deg hvordan du kan slette informasjonskapsler på forksjellige nettlesere. Vi vil også skrive om hvordan du kan enten akseptere eller deaktivere informasjonskapsler på de forskjellige nettleserne. For å gjøre det så enkelt som mulig har vi tatt skjermbilder av hvordan dette gjøres på både PC og mobiltelefon.

Vi har separate manualer for PC og mobil siden det kan være litt forskjellige oppskrifter for de to forskjellige enhetene. Les mer

Burde man unngå gratis VPN tjenester?

Mange mener mye om gratis VPN tjenester, og det er vanskelig å vite hva man selv skal tro. Mange mener gratistjenestene er korrupte, dårlige eller kun et middel for å konvertere brukeren om til betalte VPN leverandører. Likevel er det utrolig mange som benytter seg av disse tjenestene, og som virker fornøyde med dette.

I denne artikkelen skal vi gå gjennom hva du egentlig kan forvente av en gratis VPN tjeneste...Les mer

VPN guide til iPhone – VPN anbefalinger til iOS

Trenger man en VPN til iPhone? Spørsmålet er vanskelig å besvare helt konkret, og vil avhenge av hva du ønsker å bruke iPhonen til og hvor mye du verdsetter anonymitet, sikkerhet, personvern og lignende.

Det er ingen hemmelighet at det meste vi foretar oss på iPhone, iPad og lignende ikke er vårt eget private anliggende. Uansett hva du foretar deg, bruker diverse apper, surfer rundt på internett, oppgir personopplysninger og lignende, vil du etterlate ekstremt mye informasjon om deg selv som for mange kan virke skummelt... Les mer