FIFA World Cup 2022 – TV-kanaler og VPN-muligheter

Sist oppdatert: 12/08/2022

Det er viktig å gjøre seg klar til en så stor begivenhet som verdensmesterskapet i fotball. For fotballfans betyr det at du bruker et VPN, slik at du kan se alle de største kampene hjemme i din egen stue.

For å se verdensmesterskapet må du befinne deg i det landet som har fått rettighetene til å vise kampene på TV. Det er også viktig at det vises på en gratis TV-kanal. Siden dette ikke alltid er mulig, er det mange som leter etter VPN, som kan hjelpe dem med å få se alle kampene.

Prøv ExpressVPN

TV-rettighetene kan gjøre det vanskelig å strømme kampene i verdensmesterskapet. Den gode nyheten er imidlertid at du kan omgå dette, og se alle kampene ved hjelp av et virtuelt privat nettverk (VPN)

Det finnes mange VPN som kan sørge for at du får se verdensmesterskapet, uavhengig av geoblokkeringer. Vi mener at ExpressVPN er et utmerket VPN for FIFA World Cup 2022 takket være alle serverne over hele verden. NordVPN er et annet VPN som vil passe godt når du skal se kampene i mesterskapet. Dette er nemlig et svært raskt VNP. SurfShark er et alternativ for de som ønsker å kunne se verdensmesterskapet på et ubegrenset antall enheter samtidig.

Oversikt over TV-kanaler som viser FIFA World Cup

Vi har satt sammen en komplett liste over hvilke TV-kanaler som viser verdensmesterskapet. I tillegg ser du også hvilke VPN som vil gi deg ubegrenset tilgang til alle kampene.

LandTV-kanal
AlbaniaRTSH
ArmeniaARMTV    
AustraliaSBS
ØsterrikeORF  
AzerbaijanİTV
HviterusslandBTRC
BelgiaVRT, RTBF  
BoliviaUnitel 
Bosnia og HerzegovinaBHRT
BrasilTV Globo, SporTV  
BulgariaBNT
CanadaCTV, TSN, RDS 
KaribiaSportsMax
KinaCCTV
ColombiaCaracol Televisión – RCN Televisión – Win Sports     
Costa RicaTeletica    
KroatiaHRT  
KyprosCyBC 
TsjekkiaČT 
DanmarkDR – TV 2
EstlandERR  
EuropaEuropean Broadcasting Union 
FinlandYle, MTV3
FrankrikeTF1, beIN Sports
TysklandARD, ZDF, Deutsche Telekom
GuatemalaTV Azteca, Tigo Sports 
HellasANT1 
GeorgiaGPB  
Hong KongPCCW     
UngarnMTVA
IslandRÚV  
IndiaViacom18
IndonesiaRCTI, MNCTV, iNews   
IrlandRTÉ
IsraelIPBC
ItaliaRAI
Japan                NHK General TV, Fuji Television, Nippon Television, Tokyo Broadcasting System Television, TV Asahi, TV Tokyo
KosovoRTK
LatviaLTV
LitauenLRT
LuxembourgRTL Group
MaltaPBS
MexicoTelevisa, Sky México, TUDN, TV Azteca
MidtøstenbeIN Sports 
Nord-AfrikabeIN Sports 
MoldovaTRM  
MontenegroRTCG
NederlandNOS  
New ZealandSky Sport 
Nord-MakedoniaMRT  
PakistanPTV Sports  
PeruLatina
PolenTVP
PortugalRTP
RomaniaTVR
RusslandPerviy Kanal, VGTRK, Match TV 
SerbiaRTS
SlovakiaRTVS
SpaniaMediapro 
Sør-AfrikaSuperSport  
Afrika sør for SaharaSuperSport  
SverigeSVT, TV4 
SveitsSRG SSR
TyrkiaTRT
UkrainaSuspilne   
StorbritanniaBBC, ITV 
USAFox, Telemundo

Følg med på FIFA World Cup med et VPN

Fans over hele verden ønsker å se kampene i FIFA Word Cup. Resultatet er at du noen ganger ikke får sett kampene. Mens noen mennesker må betale for å abonnere på TV-kanalene som viser kampene fra mesterskapet, er disse kanalene utilgjengelige for andre.

Alt dette betyr at det er mange seere som leter etter et VPN for verdensmesterskapet i fotball. Et slikt VPN er designet spesielt for denne begivenheten, og gir deg ubegrenset tilgang til alle kampene i verdensmesterskapet.

VPN tillater deg å skjule IPN-adressen din og gir deg tilgang til internett over hele verden. Et VPN for verdensmesterskapet passer på lokasjonsinformasjonen din, og gjør det umulig for andre å vite at du ser på en fotballkamp.

Finn det beste VPN for fotball

Det kan være frustrerende å ikke kunne se de fotballkampene du ønsker. Selv om du er på reise eller lever i et land der du ikke kan strømme kampene, vil et VPN tillate deg å se enhver kamp når du måtte ønske.

Det finnes utallige VPN-leverandører som tillater deg å se og strømme kampene i verdensmesterskapet til rimelige priser. Disse VPN-ene tilbyr en rimelig og enkel løsning for å få tilgang på geoblokkert innhold. Noen av disse leverandørene er:

ExpressVPN

 • Generelt best i alle våre tester
 • ExpressVPN enheter
 • Superraske servere
 • AES 256-bit-kryptering
 • Støtter privat protokoll, Lightway
 • Pengene tilbake-garanti
Prøv ExpressVPN

ExpressVPN er en av de beste VPN for fotball. Denne leverandøren har mer enn 3000 servere i 94 land. Med ExpressVPN får du tilgang til geoblokkerte nettsider fra så å si hele verden.

I tillegg gir den brukerne fullstendig anonymitet. Appen er veldig brukervennlig, noe som gjør at den er enkel å installere. I tillegg passer den med de fleste enheter og operasjonssystemer. Resultatet er at ExpressVPN er et utmerket valg for deg som vil se FIFA World Cup.

Det har 256-bit-kryptering, en kill swith, beskyttelse mot DNS, IPv6 og WebRTC-lekkasjer samt en rekke andre sikkerhetsfunksjoner. ExpressVPN loggfører ikke data som kan identifisere brukerne. Kundene kan også kontakte kundeservice via døgnåpen live chat. Du kan koble til 5 enheter samtidig.

NordVPN

nordvpn-9
 • Utrolig raske servere
 • Flotte sikkerhetsfunksjoner
 • Verifisert ingen-loggføringspolitikk
 • Opphever blokkeringen av strømmeplattformer
Prøv NordVPN

NordVPN er et av de VPN-ene som er mest brukt i forbindelse med verdensmesterskapet i fotball. NordVPN er sikker og pålitelig, beskytter enhetene dine, forhindrer ID-tyveri og lar deg besøke nettsider som ikke er tilgjengelig i landet der du bor.

Denne VPN-leverandøren har over 5 000 servere i 60 land, inkludert USA, Canada og Storbritannia. Leverandørens nettside har en funksjon som kalles «anbefalt server», og den beregner hvilken server som vil være best for deg. Dette er svært fordelaktig siden hastighet er viktig. ESPN+, Sportsnet og NBC Sports er eksempler på kanaler som kan nås ved hjelp av dette VPN-et. VPN-et fungerer i tillegg på flere systemer, som Windows, Mac OS X, Android og Linux.

SurfShark

 • Tillater flere tilkoblinger samtidig
 • Integrerer Stealth-modus
 • Multihop-funksjon tilgjengelig
 • 3000+ servere
Prøv Surfshark

Surfshark er et lynraskt VPN, som egner seg godt når du skal følge med på verdensmesterskapet i fotball. Det kan tilby over 3 200 servere fordelt på mer enn 80 lokasjoner. Leverandøren gir deg tilgang til store TV-kanaler, som blant annet NBC Sports, Kayo og ESPN+.

I tillegg kommer dette VPN-et med en kill switch, 256-bit-kryptering, IPv6, WebRTC og forebygging av DNS-lekkasje. Surfshark har en streng ingen-loggføringspolitikk, som sikrer at det du gjør på nettet forblir en godt bevart hemmelighet.

Surfshark tillater også at du kobler til så mange enheter som du måtte ønske. Kundeservice er tilgjengelig døgnet rundt via live chat og e-post. VPN-et fungerer med operasjonssystemene iOS, Android, MacOS, Linux og Windows.

IPVanish

IPVanish
 • Raske servere
 • AES 256-bit-kryptering
 • Tilbyr 7-dagers gratis prøveperiode
 • Hever enkelt geoblokkering

IPVanish tilbyr høy hastighet på ned- og opplasting. Denne VPN-tjenesten er et utmerket alternativ om du ønsker å se på sportsbegivenheter, som FIFA World Cup, via nettet. Den har over 1 000 servere i USA alene, og totalt 1 900 servere i mer enn 60 land. Den er dermed et utmerket alternativ for deg som ønsker å omgå geoblokkering når du skal se på sport. Det beste er at IPVanish ikke har noen restriksjoner når det kommer til hvor mange enheter du kan koble til.

256-bit AES-kryptering, forebygging mot DNS-lekkasje og en kill switch er bare noen av sikkerhetsfunksjonene. IPVanish har fører ingen logger, og har en live chat som er tilgjengelig hele døgnet. Den er enkel å bruke for alle som har Windows, Mac, iOS eller Android, og det finnes også bruksanvisning for hvordan du kan installere tjenesten på andre plattformer.

PrivateVPN

 • Avanserte konfigurasjonsinnstillinger
 • Opphever geoblokkering
 • Kompatibel med de fleste enheter
 • Støtter OpenVPN, L2TP og IPSec-protokoller

Dette er et fantastisk, svensk VPN, som er utmerket når du vil se på sport. PrivateVPN er til stede i 63 land, inkludert USA, Canada og Storbritannia. Denne tjenesten er svært rask, og er dermed også ideell for fildeling.

Dette VPN-et kommer med en kill switch, 256-bit-kryptering og et stealth-modus, som sørger for å oppheve spesielt strenge geoblokkeringer. Du kan bruke det på Windows, MacOS, iOS og Android, og du kan koble til flere enheter samtidig.

Dette bør du vite om FIFA World Cup 2022

Verdensmesterskapet varer i 29 dager fra den 20. november til den 18. desember. Denne utgaven vil være den siste med 32 lag. Fra og med 2026 vil 48 lag delta i mesterskapet.

Åpningskampen blir søndag 20. november. Verdensmesterskapet i 2022 vil inneholde noen fantastiske kamper. I gruppe B møter England USA, mens i gruppe C møter Argentina og Lionel Messi Mexico. Gruppe H sørger for en episk kamp mellom Luis Suarezs Uruguay og Christiano Ronaldos Portugal. 2022 FIFA World Cup i Qatar kan også være siste gang Ronaldo og Messi deltar i mesterskapet, og dermed er det også siste gang vi får se dem kjempe om å vinne det ettertraktede troféet.

Verdensmesterskapet i 2022 arrangeres på åtte stadioner. Finalen vil være på det splitter nye Lusail Iconic Stadium. Åpningskampen spilles innendørs på Al Bayt Stadium i Al Khor. De andre stadionene er Stadium 974, Al Thumama Stadium, Education City Stadium, Ahmed bin Ali Stadium, Khalifa International Stadium og Al Janoub Stadium.

Lusail Stadium

De kvalifiserte landene inkluderer blant annet Argentina, Brasil, England, Frankrike, Spania, Belgia, Portugal, Tyskland, Mexico, USA, Senegal, Wales, Japan, Marokko, Sveits, Ghana, Kamerun og Canada.

Oppsummering

Det er forventet at millioner av fans over hele verden vil se 2022 FIFA World Cup. Hvis de lokale strømmekanalene dine ikke viser verdensmesterskapet, kan problemer med kringkastingsrettigheter og geografiske begrensninger ødelegge gleden. For å unngå dette kan du skaffe deg et VPN.

Svar på ofte stilte spørsmål om VPN og 2022 FIFA World Cup

Hvor kan jeg se FIFA World Cup 2022?

FIFA World Cup 2022 sendes direkte på FOX Sports (på engelsk) og Telemundo (på spansk). Alle kampene vil bli sendt direkte på flere lovlige strømmeleverandører, inkludert fubo, Sling TV, Peacock TV og YouTube TV.

Kan man se kampene i verdensmesterskapet på TV?

Ja, det er mange TV-kanaler som vil vise kampene.

Kan jeg bruke et VPN for å se FIFA World Cup?

Med et VPN blir det mulig å se kampene i verdensmesterskapet uansett hvor du befinner deg. VPN tillater deg å omgå geoblokkeringer, som ellers ville ha forhindret deg i å se kampene live.

Hvilke VPN er de mest pålitelige?

ExpressVPN, NordVPN, Surshark, IPVanish, og PrivateVPN er noen av de mest pålitelige VPN for verdensmesterskapet.

Hvilken kanal viser FIFA World Cup?

Det er FoxSports som eier VM-rettighetene i USA. Denne stasjonen vil sende kampene direkte på TV og den offisielle strømmeappen, FoxGO. Telemundo har også dekningsrettigheter i USA, men utelukkende med spanske kommentarer.

Hvilken er den beste VPN for verdensmesterskapet i fotball?

ExpressVPN er det beste VPN-et for deg som vil se verdensmesterskapet. Det tilbyr høy hastighet, og er god på å omgå geoblokkeringer.

Slik bruker du et VPN for å se verdensmesterskapet

Det første du må gjøre er å laste ned en VPN-app til enheten din. Deretter må du registrere deg. Når det er gjort, kan du koble deg til en server i et land som viser kampene.

Om annonsering på denne nettsiden

Innholdsfortegnelseexpand_more

  Beste VPN-tjenester

  Beste VPN i vår test

  Prøv ExpressVPN

  Testens andreplass

  Prøv NordVPN
  Om annonsering på denne nettsideninfo