Annonsering:

For at denne nettsiden skal være gratis å bruke, så mottar vi et honorar for å linke til de ulike tilbyderene


Vi har ikke mulighet til å dekke alle tilbydere av VPN. Håper du får god nytte av denne siden og del gjerne med venner og familie som er interessert i VPN.

Hva vi legger vekt på i vår vurdering:

 • Pris
 • Hastighet og kvalitet
 • Brukeropplevelse
 • Antall servere og hvilke land som er representert
 • Kundeservice og åpningstider
 • Om det er pengene tilbake garanti dersom man ikke er fornøyd
 • Denne nettsiden mottar honorar for å linke til de ulike tilbyderene. Derfor er nettsiden gratis for brukere.

  Om VPNportalen.no

  VPNportalen er en nettportal som sammenlikner og vurderer ulike VPN-leverandører.

  Vårt mål er å identifisere VPN-leverandørene med raskest hastighet, sikkerhet, trygghet og kundeservice. Brukervennlighet er også noe vi legger vekt på. Alle leverandørene vi har anbefalt på denne siden er svært enkel å bruke. Det er som oftest bare å laste ned programmet og trykke på hvilket land du vil tilknyttes ut fra et verdenskart.

  Pris er også et moment, men de fleste VPN-leverandørene har relativt lik pris. Dette gjør at prisen ikke blir en særlig fremtredende faktor i vår vurdering.

  Prisen for en måned ligger på rundt 100 kr for de fleste tilbyderne, men binder man seg for 6 måneder eller mer er det mulighet for å oppnå vesentlig reduserte månedspriser, ofte fra rundt 30 kr. Derfor vil det lønne seg å binde seg lenger.

  Det har etter hvert blitt stor konkurranse innenfor VPN-bransjen, hvilket er en fordel for forbrukerne. VPN-leverandørene blir tvunget til å presse prisen ned og tilby solide produkter.

  Det finnes en rekke andre VPN-leverandører enn de vi anbefaler på denne siden, og noen av disse kan også være gode valg. Vi har imidlertid av ressurshensyn valgt å forholde oss til 5 kjente merkenavn i bransjen.

  Programmene vi anbefaler på siden er alle programmer man må betale for. Det finnes også gratis VPN-programmer man kan bruke. Men prisen på disse programmene har blitt såppass lav at vi mener at det i mange tilfeller vil lønne seg å velge et slikt program framfor et gratisprogram.

  Som alle andre bedrifter er vi nødt til å dekke kostnadene ved å opprette siden, samt å generere profitt. Derfor mottar vi henvisningsgebyr når vi henviser en person fra vår side til en VPN-leverandør dersom vedkommende kjøper et abonnement.

  Net als alle andere bedrijven moeten we de kosten van het hebben van de pagina dekken, evenals een beetje winst genereren. Daarom ontvangen we verwijzings kosten wanneer we een persoon van onze site naar een VPN-provider doorverwijzen als de persoon een abonnement koopt.

  Vi håper du får nytte av denne siden og ønsker deg lykke til i jakten på en VPN-tjeneste.