VPNportalen

Annonsering:

For at denne nettsiden skal være gratis å bruke, så mottar vi et honorar for å linke til de ulike tilbyderene


Vi har ikke mulighet til å dekke alle tilbydere av VPN. Håper du får god nytte av denne siden og del gjerne med venner og familie som er interessert i VPN.

Hva vi legger vekt på i vår vurdering:

 • Pris
 • Hastighet og kvalitet
 • Brukeropplevelse
 • Antall servere og hvilke land som er representert
 • Kundeservice og åpningstider
 • Om det er pengene tilbake garanti dersom man ikke er fornøyd
 • Denne nettsiden mottar honorar for å linke til de ulike tilbyderene. Derfor er nettsiden gratis for brukere.

  Hvordan vi tjener penger

  Vpnportalen er en side som skriver om nettsikkerhet og personvern. Vi anmelder og tester en rekke VPN-tjenester, og sammenligner ulike VPN-tjenestene. Et av våre hovedfokus er å være så ærlige og tillitsverdige som overhodet mulig.

  For å drifte nettsiden mottar vi henvisningshonorar fra enkelte VPN selskaper. Dette betyr at dersom du klikker deg gjennom vår side til en VPN-tjeneste, og deretter kjøper denne VPN-tjeneste, vil vi motta et henvisningshonorar. Størrelsen på henvisningshonoraret varierer fra tjeneste til tjeneste.

  Dette er den eneste måten vi kan overleve økonomisk på, og er vår måte å gå i profitt på nettsiden. Henvisningshonoraret kan påvirke rekkefølgen i rangeringstabellen vår, men først og fremst vil rekkefølgen på tabellen alltid primært avhenge av sikkerhet, personvern, hastighet på serverne og lignende.

  Du kan altså ikke kjøpe deg til gode anmeldelser på vår side dersom du har en dårlig VPN-tjeneste. Et VPN selskap kan heller aldri betale oss for å for eksempel endre en dårlig anmeldelse, eller fjerne artikler som avslører lekkasjer eller andre kritikkverdige forhold.

  Dersom du har flere spørsmål om dette er det bare hyggelig om du tar kontakt med oss nærmere.