VPNportalen

Annonsering:

For at denne nettsiden skal være gratis å bruke, så mottar vi et honorar for å linke til de ulike tilbyderene


Vi har ikke mulighet til å dekke alle tilbydere av VPN. Håper du får god nytte av denne siden og del gjerne med venner og familie som er interessert i VPN.

Hva vi legger vekt på i vår vurdering:

 • Pris
 • Hastighet og kvalitet
 • Brukeropplevelse
 • Antall servere og hvilke land som er representert
 • Kundeservice og åpningstider
 • Om det er pengene tilbake garanti dersom man ikke er fornøyd
 • Denne nettsiden mottar honorar for å linke til de ulike tilbyderene. Derfor er nettsiden gratis for brukere.

  Hvordan vi tjener penger

  VPNportalen har eksistert siden 2017 og er en nettside som handler om nettsikkerhet og personvern. Vi anmelder, tester og sammenligner et stort antall av VPN-tjenestene som befinner seg på markedet. Et av våre hovedfokus er å være så ærlige og tillitsverdige som overhodet mulig, og hjelpe deg å finne frem til beste tjeneste for dine behov. Denne artikkelen vil handle om hvordan vi jobber og mer konkret forklare hvordan tjener penger. 

  Ulike former for markedsføring

  For å drifte nettsiden mottar vi provisjon fra noen av selskapene som er omtalt på nettsiden. Dette betyr at dersom du for eksempel klikker deg gjennom vår side til en VPN-tjeneste, og foretar et kjøp, så vil vi motta et honorar. Internasjonalt kalles dette systemet for “affiliate marketing“.

  Vi har vurdert det slik at affiliate markedsføring er den beste måten for oss å overleve økonomisk med en informasjonsside som denne. På denne måten vil vi ha nok midler til å utvikle en god tjeneste for brukeren. Dette vil handle om å utvikle skriftlig innhold, i tillegg til å designe nettsiden så brukervenlig som mulig. Vi trenger også å bruke tid og krefter på SEO slik at nettsiden blir synlig for så mange brukere som mulig. Når vi benytter affiliate markedsføring så slipper vi i tillegg å bruke andre former for markedsføring som er vanlig på internettsider, slik som for eksempe banner-annonser. Vår erfaring er at slik annonsering er irriterende og bidrar til å gjøre brukeropplevelsen av nettsiden dårligere.

  Vi får noen ganger spørsmål om rekkefølgen i tabellen er påvirket av provisjonen vi får gjennom affiliate markedsføring. Som klar hovedregel er rekkefølgen på tabellene primært basert på sikkerhet, personvern, hastighet på serverne og andre funksjonelle faktorer. Provisjonen vi får gjennom affiliate markedsføring kan imidlertid være en faktor i noen tilfeller når vi setter opp rangeringstabellene. Provisjonen er imidlertid kun en liten faktor og får kun utslag når de andre faktorene er veldig jevne. Du kan derfor føle deg sikker på at vi anbefaler kun de beste av tjenestene som vi har testet.

  Ønsker du å markedsføre på denne siden?

  Vi får mange henvendelser fra firmaer som ønsker å markedsføre seg på denne nettsiden. Til disse vil vi opplyse om at det er på ingen måte mulig å kjøpe seg til gode anmeldelser på denne nettsiden. Du kan heller ikke betale oss for å endre en dårlig anmeldelse, eller fjerne artikler som avslører lekkasjer eller andre kritikkverdige forhold. 

  Dersom dere har en VPN-tjeneste som dere ønsker at vi skal omtale så er det bare å benytte vårt kontaktskjema. Vi vil gjøre en test av tjenesten og vi kan skrive en anmeldelse dersom vi mener at tjenesten er viktig nok.

  Hvordan jobber vi med denne nettsiden?

  Til daglig fokuserer vi i hovedsak på to arbeidsområder. Det første er å utbedre innholdet på siden slik at vi kan hjelpe våre brukere på best mulig måte. Vi skriver for eksempel nye anmeldelser og oppdaterer gammelt innhold. Vi holder også være lesere oppdatert på populære temaer slik som hvordan bruke VPN til å se TV-kanaler i utlandet.

  Det er ikke noe poeng å ha en innformasjonsside dersom ingen ser den. Derfor er det andre viktige arbeidsområdet å gjøre nettsiden synlig for så mange som mulig. Som nevnt, vil denne prosessen innebære å jobbe med synlighet i søkemotorer (SEO). Dette er en krevende prosess som krever både betydelige kunnskaper og hardt arbeid. Mye av arbeidet går ut på å utforme nettsidens innhold på en måte som søkemoterer rangerer høyt. Google har lenge jobbet med å gjøre prosessen så naturlig som mulig, slik at søkemoterer tenker på samme måten som mennesker.

  Ta gjerne kontakt

  Vi håper at denne artikkelen har gitt deg bedre innsikt i hvordan vi jobber og hvordan vi tjener penger. Dersom du øsnker mer informasjon så ta gjerne kontakt gjennom vårt kontaktskjema.