Vpnportalen.no lanserer vpnnippon.jp

Sist oppdatert: 04/06/2021

Vpnportalen lanserer vpnnippon.jp

Konseptet vpnportalen har lenge vært en suksess i Norden. Nettsidene vpnportalen.no, vpnportalen.se og vpnportalen.dk er for øyeblikket tre av de mest besøkte VPN sidene i henholdsvis Norge, Sverige og Danmark.

På grunn av den store suksessen har skaperne bak VPN-portalen lenge ønsket å nå ut til nye land, og spre informasjon og kunnskap om VPN. Den siste utvidelsen var for 6 måneder siden med nettsiden vpnexpert.nl, som fortsatt er i startfasen.

Vi har imidlertid lenge vært bevisst på at et av de aller største markedene for VPN er i Japan. Dette er en stor befolkningsgruppe som interesserer seg for teknologi og internettsikkerhet. I tillegg trenger mange VPN når de besøker nærliggende områder med mye sensur som Russland og Kina. Mye innhold er også blokkert for Japanere i utlandet, som for eksempel Japansk TV og spillnettsider.

Vpnnippon.jp lanseres

På grunn av dette har skaperne bak vpnportalen bestemt seg for å utvide til Japan med nettsiden vpnnippon.jp. Nettsiden ble skapt for omtrent en måned siden og er i sterk vekst. Skaperne bak vpnportalen samarbeider tett med Japanske skribenter og innholdsmarkedsførere som skal bidra til å gjøre nettsiden til den største VPN informasjonssiden i Japan.

Japan er selvfølgelig et helt annet marked og har en helt annen kultur enn Norden. Dette gjør at skaperne bak VPN-portalen konseptet er nødt til å samarbeide tett med Japanske eksperter for at siden skal bli så bra som mulig. Heldigvis er mange Japanske mennesker som er involvert i prosjektet, slik at vi håper dette ikke vil bli en utfordring.

Målet for vpnnippon.jp blir å gjøre den til den største VPN informasjonssiden i Japan. Dette er selvfølgelig et stort mål, da det er mange om beinet i Japan. Allikevel er estimatet at med mye investering vil dette være mulig innen allerede 1. januar 2021. Så gjenstår det å se i den tid om dette målet har blitt nådd eller ikke.  

Videre planer for konseptet vpnportalen

De videre planene for konseptet vpnportalen er fortsatt uklart. VPN ser ut til å være et fenomen som er kommet for å bli, slik at skaperne bak vpnportalen ønsker å utvide også til nye markeder. Samtidig gjelder det også å konsentrere seg om de portalene en allerede har slik at en kan gjøre disse så gode som overhodet mulig.

Hvor ser vi for oss nettsidene om 1 år fra nå? Svaret er vanskelig å svare på helt konkret, men vi håper at nettsidene kan være enda mer utbygget enn de er nå, med anmeldelser av samtlige VPN-tjenester som finnes der ute og også en rekke mer informasjon om nettsikkerhet og guider omkring hvordan en kan være så trygg som mulig på nett.

Skaperne bak VPNportalen har også vurdert å gjøre siden større ved å også skrive om temaer som antivirus og lignende. På en annen side vil dette også vanne ut konseptet noe, da vi primært ønsker å konsentrere oss om VPN-tjenester.

Dersom du har spørsmål om våre nettsider eller ønsker å komme i kontakt med oss for å sette i gang et samarbeid er det bare hyggelig om du tar kontakt med oss. Vi ønsker å gjøre alt vi kan for å gjøre disse nettsidene bedre.

Om annonsering på denne nettsiden

Innholdsfortegnelseexpand_more

  Beste VPN-tjenester

  Beste VPN i vår test

  Prøv ExpressVPN

  Testens andreplass

  Prøv NordVPN
  Om annonsering på denne nettsideninfo