VPNportalen

Annonsering:

For at denne nettsiden skal være gratis å bruke, så mottar vi et honorar for å linke til de ulike tilbyderene


Vi har ikke mulighet til å dekke alle tilbydere av VPN. Håper du får god nytte av denne siden og del gjerne med venner og familie som er interessert i VPN.

Hva vi legger vekt på i vår vurdering:

 • Pris
 • Hastighet og kvalitet
 • Brukeropplevelse
 • Antall servere og hvilke land som er representert
 • Kundeservice og åpningstider
 • Om det er pengene tilbake garanti dersom man ikke er fornøyd
 • Denne nettsiden mottar honorar for å linke til de ulike tilbyderene. Derfor er nettsiden gratis for brukere.

  Hvordan se Disney+ i Norge

  Om annonsering på denne nettsideninfo

  Disney+ er en strømmetjeneste fra underholdningsgiganten Disney. Denne nye tjenesten går hånd-i-hånd med HBO og Netflix; to av de andre strømmegigantene. Disney+ lanseres 12. November 2019. En av de mest etterlengtete seriene er The Mandalorian, en Star Wars serie.

  Det er bare et stort problem. Disney+ vil bare være tilgjengelig i USA, Canada og Nederland til å begynne med. Ikke for å være negativ, men dette kan bety at det vil ta lang tid før Disney+ fans får sett sine favorittserier. Så hvordan kan du unngå denne begrensningen?

  Heldigvis er det en enkel løsning som kalles et Virtual Private Network, eller enklere, VPN.

  Hvordan se Disney+ med ExpressVPN

  Å se Disney+ med ExpressVPN er veldig enkelt. Alt du trenger å gjøre er å følge disse enkle stegene:

  1. Gå til ExpressVPN sin hjemmeside og velg pakke. Du kan få ExpressVPN så billig som $7. Du kan også få en 30-dagers pengene-tilbake garanti!
  2. Last ned VPN tjenesten til enheten du skal bruke.
  3. Åpne programmet på enheten din og koble til en av disse serverne: USA, Canada eller Nederland.
  4. Når du får beskjed om at det er tilkoblet kan du starte å se dine favoritt show på Disney+ !
  5. OBS: I etterkant av lanseringen har mange brukere hatt problemer med å se blokkert innhold på Disney Plus uten en betalingsmetode som kan knyttes til enten USA, Canada eller Nederland. I disse tilfellene fungerte denne enkle løsningen for oss:
   1. Bruk ExpressVPN for å koble til et amerikansk server
   2. Opprett en ny Google Play / iTunes-konto
   3. Kjøp en Google Play-gavekode eller App Store-gavekort
   4. Bruk gavekortet til å laste ned og kjøpe Disney +
  Se Disney+ med ExpressVPN

  Beste VPN for Disney+ og The Madalorian

  Det er et helt hav av VPN tjenester der ute med forskjellige tilbud. Faktisk er noen gratis. Men som vi allerede har nevnt er ExpressVPN den beste når det kommer til å se Disney+. Det er fremdeles verdt å nevne at det er andre muligheter hvis du vil prøve ut tjenestene til de andre aktørene.

  Alle disse VPN-tjenestene er betalte, da de som er gratis ikke virker. Disse er veldig billige og har en 30 dager pengene tilbake garanti. Her er våre topp 3 VPN tjenester for Disney+:

  ExpressVPN

  ExpressVPN er den beste VPN tjenesten for å se Disney+ etter vår mening. De har over 300 servere i 94 land. Serverne deres er lynraske og sikre. ExpressVPN krypterer all trafikken din, og de lagrer ikke data fra deg. Tjenesten har mange servere i USA, Canada og Nederland.

  ExpressVPN er en relativt billig VPN tjeneste. Det koster så lite som $5 i måneden. På toppen av det, tilbyr ExpressVPN en 30-dagers pengene-tilbake garanti som du får dersom du ikke er fornøyd. De tilbyr også strålende kundeservice med rask svartid.

  Se Disney+ med ExpressVPN

  NordVPN

  Som nummer 2 i tidenes VPN tabell er NordVPN. Det er nesten like bra som ExpressVPN når det kommer til strømming. NordVPN har over 6,000 servere i 60 land. Mange av dem er i USA, Canada og Nederland. NordVPN sine servere er pålitelige, rask og sikker. NordVPN har også policy om å ikke lagre data, samtidig som de har ekstremt bra kryptering.

  Det er også ganske billig. Faktisk kan NordVPN koste bare $3.50 i måneden hvis du binder deg til en lengre periode. På lik linje som ExpressVPN, tilbyr NordVPN en 30-dagers pengene-tilbake garanti, som du kan ta nytte av dersom du ikke er fornøyd med NordVPN.

  Se Disney+ med NordVPN

  SurfShark

  SurfShark VPN er en relativt ny VPN tjeneste som ble opprettet så nylig som i 2018. Samtidig er tjenesten deres utmerket og det har kapret hjerte til mange brukere. SurfShark har bra servere i USA, Canada og Nederland som lar deg se Disney+ raskt og enkelt. Totalt har SurfShark over 500 servere i over 50 land.

  SurfShark er en veldig billig VPN tjeneste. Du kan faktisk få de så billig som $3 i måneden. Dette gjør SurfShark til et ekstremt bra alternativ til de som skal starte med VPN; De som ønsker den billigste VPN tjenesten du kan finne for å se TV2 Sumo utenlands uten begrensninger. Når det er sagt, anbefaler vi definitivt SurfShark til mange brukere, spesielt nybegynnere.

  Se Disney+ med Surfshark

  Sammendrag: Slik kan du se Disney+

  Det er altså veldig enkelt å se Disney+ med en VPN-tjeneste. Alt du trenger å gjøre er å laste ned ExpressVPN og koble til en server i USA, Canada eller Nederland, og deretter abonnere på Disney+ og se alt innholdet. Slik gjør du det:

  1. Gå til ExpressVPN, registrer deg og abonner.
  2. Last ned VPN programmet og koble til en server i USA
  3. Abonner på Disney+ for å se se all innholdet med en Amerikansk IP adresse.
  Se Disney+ med ExpressVPN

  Så til alle Disney+ fans rundt om i verden, her er hvordan du kan se Disney+. Det er faktisk enkelt og relativt simpelt – VPN er alt du trenger.