VPNportalen

Anmeldelse av CyberGhost

Vår vurdering: 7.9

Annonsering info

CyberGhost Anmeldelse

 • Vår vurdering
 • 7.9
 • «CyberGhost er en sterk VPN leverandør som leverer et solid produkt til en rimelig pris».

  «CyberGhost er en sterk VPN leverandør som leverer et solid produkt til en rimelig pris».


  Hva vi likte med CyberGhost

 • Servere i 60 land
 • Politikk om ingen loggføring
 • Kan brukes på 7 enheter samtidig
 • Over 3000 servere å velge mellom

 • Egenskaper

 • Pris: $2.5 i mnd
 • Tilbud: Opptil 62% rabatt
 • Kundeservice: 24/7 Kundeservice
 • Pengene tilbake garanti: 30 dager
 • Fungerer på:
 • windows
 • apple
 • android
 • linux
 • Introduksjon

  CyberGhost er en av de eldste og største VPN leverandørene i bransjen, og har med tiden hatt over 20 millioner brukere verden over. CyberGhost har også et rykte som en av de bedre VPN leverandørene i bransjen, og etter vår mening leverer CyberGhost til forventningene.

  CyberGhost har virkelig satset og hatt en ekstrem vekst i antall servere i løpet av 2018, faktisk fikk leverandøren 150 % flere servere i løpet av 2018. Per dags dato har CyberGhost over 3000 servere i over 60 land. CyberGhost har også en rekke servere i Norge, hvilket gjør tjenesten veldig god for norske brukere.

  Leverandøren har også egne kanaler for deg som ønsker å streame for eksempel Netflix, ITV, BBC, HULU og lignende. Sånn sett fremstår brukervennligheten til CyberGhost som veldig god i forhold til mange av de andre VPN leverandørene.

  CyberGhost skiller seg ut fra andre VPN leverandører ved at du kan bruke tjenesten på 7 enheter samtidig, for deg som av en eller annen grunn har et behov for dette.

  VPN tjenesten er basert i Romania og praktiserer en streng politikk om ingen loggføring. Dette medfører at sikkerheten til CyberGhost er god. CyberGhost har også egne såkalte NoSpy servere med 256-bit AES kryptering.

  Prismessig er CyberGhost helt middelmådig. CyberGhost er ikke den dyreste VPN tjenesten, men heller ikke den billigste. Et månedsabonnement koster rundt 70 kr, men prisen blir vesentlig billigere dersom du binder deg for lengre perioder.

  Hastighet

  CyberGhost

  Ved valg av en VPN tjeneste er nok hastigheten en av de aller viktigste faktorene. Grunnen til dette er at ved enhver bruk av VPN vil hastigheten bli noe dårligere. Grunnen til dette er at all trafikken din må innom en ekstern server før du redigeres til andre nettsider. Med de beste VPN leverandørene vil imidlertid hastigheten være så rask at hastigheten knapt vil bli noe dårligere.

  CyberGhost

  Hastigheten til CyberGhost er veldig bra i våre tester, og er helt på nivå med andre toppleverandører som NordVPN og ExpressVPN. På alle testene våre var det null problem å streame video og filmer i full HD kvalitet uten lagging eller spille spill som WOW og LOL uten stopp.

  Det vi likte med CyberGhost er at det også går relativt fort å koble deg opp til hver server. På mange VPN tjenester tar det utrolig lang tid å koble seg til hver server, og tilkoblingen kan også være veldig ustabil. Dette opplever vi ikke med CyberGhost. Det går relativt raskt å koble seg til hver server, og tilkoblingen er også veldig stabil når du er koblet opp. Det er ikke slik at tilkoblingen faller ut eller lignende. I forhold til opplevd og målt hastighet får CyberGhost derfor mer enn godkjent.

  Sikkerhet og privatliv

  Vi opplever sikkerheten til CyberGhost som meget god. Leverandøren er basert i Romania og har en politikk om null loggføring. Dette medfører at du kan gjøre hva du vil på nett vel vitende om at du ikke blir overvåket. CyberGhost kan da heller ikke lekke noen informasjon om deg til en tredjepart, da det ikke er noe informasjon å lekke.

  Andre sikkerhetsløsninger CyberGhost tilbyr er en sterk 256-bit AES kryptering. Dette krypteringsnivået er faktisk på lik linje med det den amerikanske hæren bruker, slik at du kan være trygg på at krypteringen er på et høyt nivå. CyberGhost tilbyr også en kill switch, hvilket kan bidra til å gjøre nettsurfingen din enda sikrere. Alt i alt er vi godt fornøyd med sikkerheten til CyberGhost. Vi mener du kan være trygg på at denne VPN leverandøren holder det den lover sikkerhetsmessig.

  Servere i ulike land

  CyberGhost tilbyr som nevnt i innledningen over 3000 servere i over 60 land. I forhold til andre VPN leverandører må dette sies å være et høyt utvalg av servere. Bare NordVPN slår CyberGhost med sine for øyeblikket 5000 servere.

  Når det gjelder antall land så skiller ikke CyberGhost seg ut noe nevneverdig, og det finnes en del VPN leverandører som tilbyr flere land. Imidlertid tilbyr CyberGhost servere i de fleste landene som er aktuelle for våre brukere, slik at dette ikke blir så veldig relevant.

  CyberGhost får et stort pluss for at de allerede har valgt ut servere for forskjellige formål. Ønsker du for eksempel å se på den amerikanske netflixversjonen har Cyber Ghost til enhver tid servere klare som de mener vil fungere på Netflix, og lignende med andre streamingtjenester.

  Pris

  Når det kommer til pris er CyberGhost helt på det jevne. Vil du bare binde deg for en måned koster et abonnement rundt 70 kr. Binder du deg for en lengre periode kan du imidlertid få tjenesten svært billig, helt ned mot 25 kr. CyberGhost har også ofte ekstremt gode tilbud, slik at du kan være heldig å få tjenesten enda billigere.

  Noe som virkelig imponerer oss med CyberGhost er pengene tilbake garantien deres, som varer i hele 45 dager. Slikt sett er CyberGhost helt ledende i forhold til andre VPN leverandører, hvor normen er en 30 dagers pengene tilbake garanti. At en tjeneste har pengene tilbake garanti betyr jo som oftest at de har troen på eget produkt, hvilket taler bra for CyberGhost sin del.

  Brukervennlighet

  CyberGhost

  Med brukervennlighet mener vi hvor enkel VPN tjenesten er å laste ned, installere, navigere seg rundt på og lignende. Vi opplever brukervennligheten til CyberGhost som alt i alt veldig bra. Fra du har skaffet deg VPN tjenesten er det svært enkelt å laste den ned og installere den på PCen.

  CyberGhost

  Etter dette har CyberGhost en veldig oversiktlig meny hvor det er lett å navigere seg rundt. CyberGhost får også et pluss for å ha valgt ut servere for deg i forhold til forskjellige streamingtjenester og lignende, noe som skiller seg fra mange andre VPN leverandører. CyberGhost fremstår slikt sett gunstig for både nybegynnere og mer erfarne VPN brukere.

  CyberGhost til norsk TV i utlandet

  Som kjent er det mange som bruker VPN for å se norsk TV i utlandet. TV programmer som NRK, TV2 og lignende er for øyeblikket blokkert dersom du ikke har en norsk IP adresse. Dette medfører at dersom du befinner deg i for eksempel Spania, Sverige eller USA vil du i mange tilfeller ikke kunne se på norsk TV. Det skal gjøres noen endringer på dette innenfor EU, men det er fortsatt usikkert når disse reglene faktisk trer i kraft.

  I forhold til CyberGhost fungerer denne VPN-tjenesten meget godt for å se på norsk TV i utlandet. Til dette formålet trenger du en VPN tjeneste med en norsk server, siden du nødvendigvis må ha en norsk IP adresse. CyberGhost har mange servere i Norge som etter vår erfaring fungerte meget godt til å se på norsk TV i utlandet. Vi fikk en bekjent som oppholdt seg i Spania til å teste både nett TV versjonen til NRK og TV2, og serverne til CyberGhost fungerte veldig godt til dette formålet. CyberGhost lover jo selv at de er en av de beste VPN tilbyderne innenfor å streame geoblokkert innhold, og vi synes tjenesten holder dette løftet.

  CyberGhost til amerikansk Netflix

  Som kjent i Norge er ikke tilbydet innenfor Netflix det beste. Filmene har vi sett før, og seriene er heller ikke så imponerende. Problemet til Netflix er at de må betale for rettighetene til innholdet innenfor hvert land, og derfor synes de å prioritere de største landene best. Av den grunn er det amerikanske Netflixtilbudet det aller beste. Ofte er innholdstilbudet opptil dobbelt så stort som det norske tilbudet.

  Det er mange VPN tjenester som ikke fungerer så bra med Netflix. Grunnen til dette er at Netflix stadig blokkerer IP adresser som er tilknyttet VPN servere. Av den grunn vil for eksempel gratistjenestene være altfor dårlige til å fungere med Netflix.

  Vår erfaring med CyberGhost i forhold til Netflix var veldig god. CyberGhost skiller seg fra de andre VPN-tjenestene ved at tjenesten har en egen funksjon for Netflix. Dette betyr at du kan trykke på en Netflixknapp, og så vil CyberGhost automatisk finne servere til deg som vil fungere med Netflix. Vi gir derfor Netflix tommelen opp i forhold til Netflix.

  Våre testere mener:

  Jarle

  Jarle

  Jarle

  Jarle

  CyberGhost er en VPN tjeneste jeg ikke har hatt så mye erfaring med tidligere. Litt rart egentlig med tanke på at CyberGhost er en av de absolutt største VPN tjenestene på markedet. CyberGhost har vokst ekstremt i det siste, og har nå over 3700 servere i over 60 land. Ettersom de har fått nye eiere, synes de å ha satset mye mer, hvilket også synes i forhold til at tjenesten har blitt bedre.

  Personlig var jeg derfor veldig spent på å teste CyberGhost. Alt i alt synes jeg tjenesten leverte bra. Designmessig er kanskje ikke utseendet på programvaren den aller peneste, sammenlignet med for eksempel NordVPN eller ExpressVPN, men det var greit nok.

  Dette er uansett ikke det aller viktigste. Det viktigste er jo funksjonen på tjenesten, hvilket vi synes var veldig bra. I forhold til tilkoblingene var de etter min erfaring robuste og gode. Du ble ikke plutselig hoppet ut fra tilkoblingen, slik som man kan gjøre med de ikke fullt så gode VPN tjenestene. Du kobles også relativt raskt opp til de forskjellige VPN tjenestene.

  Jeg var veldig imponert over hvor praktisk det var å se på amerikansk Netflix med VPN, og at CyberGhost hadde flere forskjellige funksjoner i forhold til hva du ville bruke VPN tjenesten til. Dette er noe de færreste VPN tilbydere har, og det var en stor fordel i forhold til bruken.

  Andreas

  Andreas

  Andreas

  Andreas

  Jeg har brukt CyberGhost noe i løpet av min tid som en sikkerhetstilhenger. Primært har jeg alltid vært en tilhenger av NordVPN, men jeg var veldig spent på å teste CyberGhost igjen, som jeg ikke har testet på et år. Jeg har hørt at de har fått mange oppdateringer nylig, og at de har gjennomført en stor forbedring i forhold til antall servere og lignende.

  Mitt inntrykk av CyberGhost var i likhet med Jarle at det var en veldig god VPN tjeneste som kommer nært opp til de aller beste VPN tjenestene. Grunnen til at jeg anbefaler CyberGhost er mange. Blant annet hadde CyberGhost veldig gode resultater i hastighetstestene våre, og presterte helt på linje med ExpressVPN, som har kommet best ut av testen vår. I tillegg til dette var designet veldig enkelt og brukervennlig, og du kobles fort til de forskjellige serverne.

  CyberGhost har kommet på tredje plass samlet i testene våre, men dette er ingen grunn til at du ikke skal velge denne VPN-tjenesten. Den er svært god og jeg kan virkelig anbefale den.

  Prismessig er også CyberGhost en del rimeligere enn ExpressVPN, og slikt sett kan dette være et godt alternativ for deg som vil spare penger. Tjenesten har også en 30 dagers pengene tilbake garanti.

  Anne-Marte

  Anne-Marte

  Anne-Marte

  Anne-Marte

  I likhet med Jarle og Andreas sier jeg meg også fornøyd med CyberGhost i testen vår. Prismessig er strukturen veldig lik NordVPN, slik at CyberGhost og NordVPN blir to kjempende alternativer dersom du skal ha en noe rimeligere VPN enn ExpressVPN.

  Det eneste jeg ikke liker med CyberGhost er at de nylig ble kjøpt opp av Kape Technologies. Dette er et israelsk selskap som tidligere har blitt beskyldt for å spre malware rundt omkring på internett. Ikke det beste førsteinntrykket i forhold til et VPN-selskap. Selv den tidligere sjefen til CyberGhost har innrømmet at han personlig og Kape Technologies hadde forskjellige mål for CyberGhost tjenesten.

  Uansett trenger ikke dette å ha så mye å si. CyberGhost lover en nulloggføringspolitikk og har også veldig gode sikkerhetsfunksjoner. I tillegg befinner selskapet seg i Romania, som er utenfor mange overvåkningsjurisdiksjoner.

  Jeg var generelt fornøyd med min egen test av Cyber Ghost. Brukervennligheten var god, hastigheten rask, tilkoblingene stabile og appen også veldig behagelig til mobil. Likevel vil jeg kanskje anbefale NordVPN istedenfor, da tjenestene er såppass like i forhold til pris og tjeneste. NordVPN virker, etter min mening, litt bedre på det meste.

  Vår konklusjon

  «CyberGhost er en sterk VPN leverandør som leverer et solid produkt til en rimelig pris».

 • Vurdering
 • 7.9
 • CyberGhost.com