Hvordan sette opp og bruke NordVPN på Xbox Series X

Sist oppdatert: 08/11/2022

I de siste årene, har NordVPN vist seg å være et veldig nyttig verktøy for å redusere spillforsinkelser for flere spillere med sin raske hastighet. Og mens nye konsoller slippes med noen års mellomrom, fortsetter NordVPN å imponere i neste generasjons spill.

NordVPN er verdt å kjøpe, ikke bare for å sikre ditt personvern på nettet og beskytte dine nettdataer, men også for å omgå ulike begrensninger som er lagt på visse nettopplevelser. Disse kan inkludere ting som geo-begrenset materiale og ISP throttling, bare for å nevne noen.

Instrukser du kan bruke for å sette opp NordVPN på Xbox:

 • 1. Sette opp NordVPN på Xbox via macOS
 • 2. Sette opp NordVPN på Xbox via Windows PC
 • 3. Sette opp NordVPN på Xbox via WiFi-ruter

Hvordan Sette opp NordVPN på Xbox Series X via MacOS

Du trenger en Ethernet-kabel, en Xbox Series X, en Mac og et aktivt NordVPN-medlemskap. Følg disse detaljerte stegene for å konfigurere NordVPN på din Xbox ved å bruke en Mac-datamaskin:

 • 1. Abonner på NordVPN og sett opp applikasjonen designet for iOS.
 • 2. For å koble din Xbox til din Mac, må du bruke en Ethernet kabel med den ene enden koblet til hver enhet. 
 • 3. Velg “Internettdeling” fra panelet til venstre etter å ha gått til Systemvalg > Deling.
 • 4. Velg “WiFi” fra rullegardinmenyen ved siden av «Del tilkoblingen din fra» ved å klikke der.
 • 5. Velg “Ethernet” fra valget “Til datamaskiner som bruker”.. Alternativt kan du velge “WiFi” hvis Mac-en din er koblet til Internett via en Ethernet-tilkobling.
 • 6. “Internett-deling” sjekkboksen må krysses av. Det skal være et grønt symbol.
 • 7. Åpne NordVPN og join din valgte server.
 • 8. Deretter må du sjekke Internett-tilkoblingen for Xbox Series X. Du bør kunne bruke VPN-tjenesten for å få tilgang til Xbox Series X-tjenestene dersom alt er gjort riktig.

Hvordan sette opp NordVPN på Xbox via Windows PC

En Ethernet-tilkobling, en Xbox Series X, en windows PC og et aktivt NordVPN medlemskap kreves for denne teknikken. Trinnene for å konfigurere NordVPN på Xbox Series X er som følgende: 

 • 1. Last ned NordVPN på din Windows-PC, installer programvaren og koble til en server. 
 • 2. Bruk en Ethernet-kabel for å koble spillkonsollen til datamaskinen.
 • 3. Gå til kontrollpanelet—> Nettverk og Internett ⁠—> Nettverk og delingssenter og velg Endre adapterinnstillinger.
 • 4. Høyreklikk på din VPN-tilkobling. Klikk deretter på Egenskaper.
 • 5. Gå til delingsfanen og aktiver andre nettverksbrukere for å koble til via datamaskinens Internettforbindelse.
 • 6. I home network connection velger du tilkoblingen du vil dele med Xbox. Nå er datamaskinen din en “virtuell ruter.”
 • 7. På Xbox-en din, naviger til Nettverk —> Innstillinger —> Nettverksinnstillinger. Klikk deretter på Test nettverkstilkobling for å koble til Internett.

Hvordan sette opp NordVPN på Xbox via en trådløs ruter

Dette er en av de enkleste metodene for å installere NordVPN på din Xbox Series X. Rutere lar deg koble til flere enheter samtidig når NordVPN er installert. Som et resultat, trenger du ikke logge inn på din VPN-konto kontinuerlig. Det er to forskjellige måter du kan koble din Xbox Series X til NordVPN på, ved å bruke en WiFi ruter. Den første strategien involverer å investere i en WiFi-ruter med innebygd VPN funksjonalitet. Det er enklere, men det er noe dyrere.

Den andre metoden er å betale for ditt NordVPN medlemskap og manuelt legge inn din VPN-informasjon i WiFi-ruteren din. Dette valget er noe utfordrende siden det er ganske vanskelig å gi trinnvise instruksjoner om hvordan du skal gå frem. Vanskeligheten er forårsaket av variasjonene i rutermerker du kan kjøpe. Men generelt sett fungerer det slik:

 • 1. Logg på kontrollpanelet til ruteren din.
 • 2. Bruk NordVPN-veiledningen som følger med for å sette opp en VPN-ruter. Denne prosessen innebærer å finne en fane eller en side kalt Network, Basic eller WAN Setup. Så snart du kommer til siden, legg inn informasjonen gitt av NordVPN (eksempler inkluderer påloggingsinformasjon, en IP-adresse og en nettverksmaske).
 • 3. Koble din Xbox Series X til ruteren gjennom Ethernet eller WiFi.
 • 4. Bekreft at den er tilkoblet ved å gå til Innstillinger på Xbox-serien din.
 • Velg Test nettverkstilkobling fra menyen nettverksinnstillinger etter å ha klikket på nettverk.
 • 5. Xbox Series X blir automatisk rutet via NordVPN når den er riktig tilkoblet.

Hvorfor bruke NordVPN på Xbox Series X

Vårt team av anmeldere har funnet ut at en god VPN for Xbox Series X er NordVPN. Du får utmerket hastighet, tilgang til en rekke servere og hjelp av sterke sikkerhetsprotokoller. Denne tjenesten legger mye vekt på sikkerhetselementene som vil skjerme deg fra flere Internettfarer når du kringkaster eller spiller spill.

Sikkerhetsfunksjonene, som inkluderer AES-256-krypteringsteknologi, en skjult server, løk over VPN og NordVPNs Kill Switch, er tilstrekkelig nok til å gi et ekstra lag med beskyttelse, og sikrer hele konfidensialiteten til dine nettdataer og personvern.

an obfuscated server, onion over VPN, and NordVPN’s Kill Switch, are sufficient to provide an extra layer of protection, ensuring the entire confidentiality of your online data and privacy. 

I tillegg har NordVPN utviklet en DNS leak prevention teknikk. Når DNS-servere overfører ukrypterte forespørsler utenfor en privat VPN-tunnel, hjelper programvaren med å bevare personvernet og aktivitetene dine på nettet.

Når du ønsker å få tilgang til spillsider, vil det store utvalget av servere være nyttig. Men det fungerer også utmerket med andre nettsider og tjenester som ikke er lov å bruke på din arbeidsplass, eller på grunn av forbud som er blitt satt av f.eks ISP eller myndighetene. 

Ved å bruke NordVPN kan du få tilgang til spill, som for eksempel xbox seris x spill, som ikke er annonsert som tilgjengelige i ditt område. På grunn av variasjoner i tidssoner, når et nytt spill publiseres på samme dag over hele kloden, debuterer det ofte i Australia først. Imidlertid kan du få tidlig tilgang ved å lure konsollen din til å tro at du er i Australia ved å bruke NordVPN. 

Du kan benytte deg av en 7-dagers gratis prøveperiode her. Dette gjelder for smarttelefon og desktop-brukere, dersom du vil teste opphevings- eller hastighetsfunksjonene til VPN-en. Du kan imidlertid dra nytte av 30-dagers pengene-tilbake-garanti for å teste den ut på Xbox. Dersom du ikke er fornøyd med tjenesten under prøveperioden, garanterer NordVPN full refusjon og kontooppsigelse. 

Konklusjon

NordVPN bør være en av de første tingene på listen din om du ønsker den beste spillopplevelsen på Xbox Series X. Det kan være en god ide å bruke denne tjenesten dersom du ønsker mer tilgang til forbudte spill og vil forsterke ditt personvern uten ekstra kostnad for en bedre spillopplevelse. 

Når det er sagt er det lett å miste interessen for å finne ut hvordan du bruker en Xbox Series X med NordVPN, men det er definitivt ikke så vanskelig å sette opp som du kanskje tror.

Prøv NordVPN

Ofte stilte spørsmål om oppsett av NordVPN

Vil jeg beskytte identiteten min hvis jeg bruker en VPN med min Xbox Series X?

Ja, det er mulig å beskytte identiteten din mens du bruker en vpn for Xbox Series X. For det første vil 256-bit AES-kryptering gjøre det svært vanskelig for hackere å få tilgang til sensitiv informasjon. En stram policy for ikke-logging er en annen funksjon i enhver høykvalitets VPN (ingen innsamling eller deling av dataene dine). Du kan spille Xbox Series X spill privat uten å bekymre deg over DDoS-angrep ved å bruke en VPN for å skjule din sanne IP-adresse og plassering.

Hvordan kan jeg bruke en NordVPN på Xbox Series X uten en datamaskin?

Du må konfigurere NordVPN på ditt WiFi-nettverk før du kobler din Xbox til den VPN-kompatible ruteren om du ønsker å bruke VPN på Xbox Series X uten datamaskin.

Kan du bli utestengt ved å bruke NordVPN på Xbox Series X?

Nei, å bruke NordVPN med din Xbox Series X vil ikke få deg utestengt. Det finnes noen lover mot det selvfølgelig, og det er en utmerket (og lovlig) tilnærming for å forhindre ISP-throttling av nettleverandører og holde din identitet sikker på nettet. 

Vil NordVPN for Xbox Series X forbedre spillhastigheten?

Den kan gjøre det. Dersom du allerede lider av lave tilkoblingshastigheter, kan det være fordi Internett-leverandøren struper båndbredden din. Å bruke en NordVPN vil tillate deg å omgå ISP throttling og nyte raskere spillhastigheter. 

Hvordan kan NordVPN hjelpe meg mens jeg spiller?

NordVPN kan være nyttig for spillere på mange måter. For eksempel, hvis det foretrukne spillet ditt ikke lar deg endre region manuelt, kan du koble til en server i et annet land og spille mot andre spillere der. Dette vil også teoretisk sett tillate deg å dra nytte av regionalt spesifikke fordeler eller arrangementer.

Andre spillere vil ikke kunne fastslå hvor du er eller sette i gang et DDoS-angrep for å hindre deg i å spille, siden disse tjenestene maskerer din ekte IP-adresse. Du kan endre servere for å bli med i spillet på nytt, selv om din IP-adresse er blokkert. 

Kan jeg bruke en NordVPN for å få tilgang til region-låste Xbox spill?

Ja, du kan kanskje bruke NordVPN for å få tilgang til Xbox spill som er region-blokkerte. Hvis du oppdager et spill som koster mindre i en annen valuta, kan du koble til en NordVPN-server der, endre Xbox-regionen din til det landet og kjøpe spillet til en lavere pris. Denne teknikken kan også brukes for å få tilgang til Xbox series x spill som er regionlåste eller komme rundt begrensninger på titler som ikke er fullt tilgjengelige.

Bør jeg bruke en gratis VPN med min Xbox Series X?

Det finnes mange fantastiske gratis VPN-tjenester der ute, men det er også viktig å være oppmerksom på noen gratis VPN-leverandører, da de kan ta del i noen tvilsomme praksiser som datatyveri. Andre kan også begrense hastigheten og kanskje begrense datagrensen din. Det er mindre styr med betalte VPN-leverandører og de tilbyr som regel mye bedre tjenester, som er hvorfor det er mye bedre å bruke en betalt VPN-tjeneste.

Om annonsering på denne nettsiden

Innholdsfortegnelseexpand_more

  Beste VPN-tjenester

  Beste VPN i vår test

  Prøv ExpressVPN

  Testens andreplass

  Prøv NordVPN
  Om annonsering på denne nettsideninfo