NordVPN introduserer en app for Apple TV

Sist oppdatert: 28/03/2024

Mot slutten av 2023 lanserte NordVPN deres nye app som nå er tilgjengelig for Apple TV med tvOS 17. Appen er designet for å gjøre online personvern enklere for alle brukere og er nå tilgjengelig for nedlasting på App Store.

Tidligere krevde det installasjon på din Wi-Fi-router for å sikre din Apple TV med NordVPN. Nå kan du i stedet laste ned NordVPN for Apple TV direkte fra App Store, et stort skritt i retning av enkelhet, skulle vi si!

Hvorfor bruke en VPN på Apple TV?

Bruk av en VPN løser flere problemer for smarte TV-er, inkludert internettrestriksjoner, IP-sporing, og potensiell buffering. NordVPN forbedrer din tvOS-opplevelse på følgende måter:

 • Tilgang til hjemmeinnhold i utlandet: NordVPN gir deg tilgang til legitime abonnementer fra ditt hjemland når du reiser.
 • Unngå buffering ved strømming: NordVPN skjuler din aktivitet, noe som forhindrer din internettleverandør fra å dempe tilkoblingshastigheter basert på dine online aktiviteter.
 • Beskytt din aktivitet fra nysgjerrige øyne: Hold dine strømmevaner, online aktivitet, og IP-adresse privat fra nysgjerrige seere med NordVPN.
 • Sikre din Apple TV: NordVPN skjuler din IP-adresse og dirigerer din online trafikk gjennom en sikker VPN-server, som beskytter din enhet mot potensielle utnyttelser.

NordVPN for Apple TV – Funksjoner og Fordeler

NordVPN for tvOS tilbyr det beste av en premium VPN-tjeneste og sikrer en stabil VPN-tilkobling. Din online trafikk dirigeres gjennom en sikker VPN-server innen NordVPNs omfattende nettverk som dekker over 60 land. Et enkelt klikk på “Quick Connect”-knappen kobler deg til den nærmeste og raskeste serveren på noen sekunder.

Med NordVPN for tvOS får du også raske tilkoblinger takket være det lette NordLynx-protokollen, som sikrer maksimal hastighet.

Hvordan laste ned NordVPN for tvOS?

Last ned NordVPN for tvOS enkelt fra App Store på din Apple TV. Søk etter NordVPN, velg det, og følg de klare instruksjonene på skjermen for å laste ned appen.

Etter at du har lastet ned appen, vil du bli bedt om å logge inn eller opprette en ny konto. Hvis du allerede har en Nord-konto, logger du enkelt inn, mens nye brukere kan abonnere på en plan. Etter at du har registrert deg og installert NordVPN-appen, finner du “Quick Connect”-knappen for å koble til.

Det er alt! Nå kan du nyte ditt favorittinnhold på Apple TV med økt sikkerhet, takket være en av de raskeste VPN-tjenestene på planeten.

Hvordan har NordVPNs Apple TV-app blitt mottatt av brukerne?

Når vi leser gjennom brukertilbakemeldinger på NordVPNs hjemmeside, er de stort sett positive. Den første versjonen av NordVPN for Apple TV som nå er tilgjengelig inneholder alle de funksjonene som er nødvendige for å dekke “the basics”. Mer avanserte funksjoner ser ut til å fortsatt være under utvikling.

For eksempel spør en bruker om tilgjengeligheten av skjulte servere, dvs. VPN-servere som skjuler det faktum at man bruker et VPN og muliggjør bruken av VPN også i sterkt restriktive miljøer.

Skjulte servere – skjermbilde fra NordVPNs hjemmeside

En annen bruker spør hvordan de finner sin dedikerte IP-adresse på appen. Disse kan være hendige hvis man for eksempel trenger å få tilgang til arbeidsmateriale som man kun kan få tilgang til hvis firmaet på forhånd har godkjent ens IP-adresse. Man kan selvfølgelig stille spørsmålet om hvor ofte man trenger arbeidsmateriale på Apple TV-en. En annen fordel med dedikerte IP-adresser er at man unngår stadige CAPTCHA-autentiseringer som ofte aktiveres når flere personer deler en IP-adresse.

Dedikerte IP-adresser – skjermbilde fra NordVPNs hjemmeside

Som vi ser i skjermbildene, er disse funksjonene ennå ikke tilgjengelige i NordVPNs Apple TV-app, men de ser allerede ut til å være på vei, eller i det minste planlagt.

Oppsummering

NordVPNs nye app gjør livet betydelig enklere hvis man ønsker å bruke VPN på sin Apple TV. Ikke alle funksjoner er ennå tilgjengelige, men vi mener at det er mer enn nok for daglig bruk. NordVPNs team ser dessuten ut til å aktivt jobbe med å videreutvikle appen og legge til ytterligere funksjoner.

Ønsker du å lese mer om NordVPN, sjekk ut vår NordVPN-anmeldelse hvor vi går dypere inn i ulike funksjoner, brukervennlighet og priser.

Om annonsering på denne nettsiden

Innholdsfortegnelseexpand_more

  Beste VPN-tjenester

  Beste VPN i vår test

  Prøv ExpressVPN

  Testens andreplass

  Prøv NordVPN
  Om annonsering på denne nettsideninfo