VPNportalen

Annonsering:

For at denne nettsiden skal være gratis å bruke, så mottar vi et honorar for å linke til de ulike tilbyderene


Vi har ikke mulighet til å dekke alle tilbydere av VPN. Håper du får god nytte av denne siden og del gjerne med venner og familie som er interessert i VPN.

Hva vi legger vekt på i vår vurdering:

 • Pris
 • Hastighet og kvalitet
 • Brukeropplevelse
 • Antall servere og hvilke land som er representert
 • Kundeservice og åpningstider
 • Om det er pengene tilbake garanti dersom man ikke er fornøyd
 • Denne nettsiden mottar honorar for å linke til de ulike tilbyderene. Derfor er nettsiden gratis for brukere.

  Om annonsering på denne nettsideninfo

  Se NRK i utlandet

  NRK har et ekstremt godt utvalg av filmer, serier, sport. Enten du ønsker å se vinteridrett, serier som Skam og Exit, eller nyheter og debatter vil NRK være et godt valg.

  Et stort problem for nordmenn utenfor Norge er imidlertid at NRK er geoblokkert i utlandet. Dette er fordi NRK kun har kjøpt rettighetene til å vise innholdet innenfor Norges grenser. Det er imidlertid heldigvis en enkel løsning på dette problemet. Dette er å benytte seg av en VPN-tjeneste.

  Se NRK i utlandet med en VPN-tjeneste

  For å se NRK i utlandet trenger du altså en norsk IP-adresse. En VPN-tjeneste er en tjeneste som enkelt lar deg endre IP adresse. Når du har lastet ned et slikt program, er det kun å koble til en server i Norge. Da vil du få en norsk IP adresse, og kan se NRK som om du var i Norge.

  Den beste VPN-tjenesten til å se NRK i utlandet er ExpressVPN. Tjenesten er lynrask og har sikre og trygge tilkoblinger. ExpressVPN har egne apper for PC, iPhone, Android, iPad og lignende, slik at du kan se NRK på alle enheter. Slik ser du NRK med ExpressVPN:

  Se NRK i utlandet med ExpressVPN
  1. Gå til ExpressVPN sine hjemmesider og registrer deg. ExpressVPN koster omkring 50 kr i måneden og er veldig billig. Du får også en ubetinget 30 dagers pengene tilbake garanti med på kjøpet, slik at du i realiteten kan bruke tjenesten gratis i 30 dager.
  2. Last ned VPN-tjenesten. Dette er veldig enkelt og tar som oftest kun et par minutter.
  3. Åpne programmet på enheten din og koble til en norsk server. Dette tar under et halvt minutt.
  4. Da vil du ha en norsk IP adresse og kan streame innholdet på NRK som om du var i Norge.
  Se NRK i utlandet med ExpressVPN

  Mer om ExpressVPN

  ExpressVPN er av de aller fleste ansett som den beste VPN-tjenesten du kan finne. Dette er ikke en dårlig prestasjon, da det finnes over 500 VPN-tjenester i verden. ExpressVPN har over 3000 servere i hele 94 land, deriblant mange i Norge.

  ExpressVPN er også kjent for å ha ekstremt kjappe og stabile servere, samtidig som de tilbyr topp sikkerhet med AES 265-bit kryptering. Dette gjør tjenesten optimal for å se NRK i utlandet.

  Brukermenyene til ExpressVPN er svært kjappe og intuitive slik at du med en gang forstår hvordan du skal gå frem. Registrering, installering og lignende er også svært enkelt. ExpressVPN tilbyr apper på alle mulige plattformer, slik at du kan se NRK med ExpressVPN på alle enheter du måtte ønske.

  ExpressVPN er en betalt VPN-tjeneste. Det finnes gratis VPN-tjenester, men disse fungerer dessverre ikke med NRK. Grunnen til dette er at gratistjenestene ikke har servere i Norge, og uansett ville serverne vært for trege og ustabile til å streame innhold som NRK. ExpressVPN har relativt rimelige priser, og tilbyr deg også en ubetinget 30 dagers pengene tilbake garanti.

  Se NRK i utlandet med ExpressVPN

  Steg for steg guide til norsk TV i utlandet

  Det er altså veldig enkelt å se NRK i utlandet med ExpressVPN. Hele prosessen tar normalt ikke mer enn 5 minutter. Det eneste du trenger å gjøre er:

  1. Gå til ExpressVPN sine hjemmesider, registrer deg og velg den pakken du ønsker. Husk at ExpressVPN har 30 dagers pengene tilbake garanti, slik at du i realiteten kan få tjenesten gratis.
  2. Last ned tjenesten og koble til en norsk server.
  3. Gå til NRK sine hjemmesider som normalt og stream NRK nå med en norsk IP adresse.
  Se NRK i utlandet med ExpressVPN

  Finnes det gratis VPN-tjenester?

  De færreste har naturligvis ikke lyst til å betale for å se NRK i utlandet, og mange spør oss om en kan benytte seg av gratis VPN-tjenester. Svaret er at det finnes gratis VPN-tjenester, også ganske mange. Imidlertid fungerer disse relativt dårlig med NRK.

  Grunnen til dette er for det første at de fleste gratis VPN-tjenester ikke har servere i Norge. Dermed får du ikke koblet deg til en norsk IP adresse. I tillegg har de fleste gratistjenester veldig dårlig hastighet og stabilitet. Dette vil være et stort problem for deg som skal streame NRK i utlandet.

  Mange gratistjenester har også veldig dårlig sikkerhet og enkelte loggfører også trafikken din. Dette kan derfor utgjøre et ganske stort sikkerhetsproblem. Samlet sett vil vi derfor fraråde deg å benytte deg av gratistjenester, da deg medfører mange ulemper. Det er også et poeng at de betalte VPN-tjenestene er ekstremt billige, og kun koster rundt 50 kroner i måneden.

  Beste VPN-tjenester for å se NRK

  Det finnes ekstremt mange VPN-tjenester der ute. Vi mener som sagt at ExpressVPN er den beste VPN-tjenesten i forhold til å se NRK, men det finnes også andre alternativer dersom du har lyst til å teste noe annet. Her er de 4 beste VPN-tjenestene for NRK:

  ExpressVPN

  ExpressVPN er altså den beste VPN-tjenesten for å se NRK i utlandet etter vår mening. Tjenesten har 300 servere i over 94 land. Disse serverne er som oftest lynraske samtidig som om tilkoblingen er stabil og trygg. ExpressVPN krypterer all trafikken din og loggfører ikke noe av trafikken din på nett. Tjenesten har mange servere i Norge.

  ExpressVPN er en relativt rimelig VPN-tjeneste og koster helt ned mot 50 kroner i måneden. ExpressVPN har også en 30 dagers pengene tilbake garanti som du kan benytte kun ved å si at du ikke er fornøyd med tjenesten. Brukervennligheten og kundeservicen er også svært god.

  Se NRK i utlandet med ExpressVPN

  NordVPN

  NordVPN er nesten like god som ExpressVPN i forhold til å se NRK i utlandet. NordVPN har over 6000 servere i 60 land, og over 60 servere i Norge. Dette er ekstremt mye, og gjør at du kan velge og vrake i servere i forhold til å koble deg til en norsk IP adresse. NordVPNs servere er også raske og stabile etter vår erfaring. NordVPN opererer også med en politikk om ingen loggføring samt ekstremt god kryptering.

  NordVPN koster faktisk helt ned mot 35 kroner i måneden dersom du binder deg for en lengre periode. Slikt som ExpressVPN har også NordVPN en 30 dagers pengene tilbake garanti, som du kan benytte deg av helt ubetinget.

  Se NRK i utlandet med NordVPN

  SurfShark

  SurfShark VPN er en relativt ny VPN-tjeneste som ble opprettet i 2018. Likevel har tjenesten rukket å bli ganske god. SurfShark har nemlig en del gode servere i Norge som gjør at du kan se NRK raskt og enkelt uten noen problemer. Totalt tilbyr SurfShark over 500 servere i over 50 land.

  SurfShark er en svært billig VPN-tjeneste, og du får tjenesten faktisk helt ned mot 30 kroner i måneden. Dette gjør SurfShark til et ekstremt godt alternativ til deg som vil ha den aller billigste VPN tjenesten du kan finne samtidig som du vil se NRK i utlandet uten å bli irritert eller lignende. Slikt sett kan vi absolutt anbefale SurfShark til mange brukere.

  Se NRK i utlandet med Surfshark

  UltraVPN

  UltraVPN er også en av de nyere VPN-tjenestene, som har vokst seg til en svært god tilbyder gjennom det siste året. UltraVPN er basert i Storbritannia og tilbyr servere i over 50 land. UltraVPN har, sentralt for oss, servere i Norge. Disse fungerer også relativt godt, slik at du kan benytte deg av dem til å se NRK helt knirkefritt uten lagging eller lignende.

  UltraVPN er også en svært billig VPN-tjeneste, som du kan få til helt ned mot 30 kroner i måneden dersom du binder deg for en lengre periode. UltraVPN tilbyr også en ubetinget 30 dagers pengene tilbake garanti, slik at du kan benytte deg av tjenesten gratis dersom du kun skal på en ukesferie eller lignende.

  Se NRK i utlandet med UltraVPN

  Oppsummering: Slik ser du NRK i utlandet

  Det er altså svært enkelt å se NRK i utlandet med en VPN-tjeneste. Det eneste du trenger er å laste ned ExpressVPN og koble deg til en norsk server, slik at du får norsk IP adresse. Her er stegene:

  1. Gå til ExpressVPN og registrer deg og kjøp et abonnement.
  2. Last ned VPN programmet og koble til en norsk server.
  3. Gå til NRK og se på NRK da med en norsk IP adresse.
  Se NRK i utlandet med ExpressVPN

  Da gjenstår det bare for oss å ønske deg lykke til med å se NRK utenfor Norge, og håper du får en fin ferie eller opphold i utlandet. Ta kontakt med oss dersom du har noen spørsmål eller lurer på noe.