5 gode VPN-er for Fortnite – Begynn å game i dag!

Sist oppdatert: 08/11/2022

Når du skal spille Fortnite, som er Epic`s Battle Royal franchise, kan det dukke opp situasjoner der du vil trenge en VPN for Fortnite for å kunne fortsette å spille. Det finnes kanskje mange VPN-er for Fortnite du kan velge mellom, men det er ikke alltid like lett å finne en pålitelig tjeneste som lar deg spille Fortnite på en hvilken som helst enhet. Å finne en VPN som samtidig holder dine data trygge, uten at det går utover tilkoblingshastigheten, er nøkkelen til en trygg og sikker spillopplevelse. 

I denne artikkelen, gir vi deg en full oversikt over de beste Fortnite VPN-ene og hvorfor de er de beste å bruke når du skal spille Fortnite online. 

Hva er Fortnite?

En av de mest anerkjente videospillene online, Fortnite, har vært en stor hit siden 2017. Mer enn 350 millioner mennesker spiller det regelmessig på nettet, enten det er for moro skyld eller for å konkurrere for høye innsatser, premier på flere millioner dollar og mer. Selv om spillet er ufattelig moro å spille, har spillet noen problemer. Det er ofte blitt rapportert om problemer som IP-restriksjoner, tilkoblingsproblemer, og falskt positive blokkeringer som oppstår fra tid til annen. Dette er hvorfor det er lurt å bruke en VPN når du skal spille Fortnite på PC eller andre enheter.

Kan du bli utestengt for å bruke en VPN i Fortnite? 

Selv om det er mulig å bli utestengt fra Fortnite, om du bruker en VPN, er det ikke et direkte lovbrudd i spillet. Likevel er forbudet på plass for å hindre spillere fra å misbruke spillets mekanisme og omgå tidligere utstedte begrensninger. Så lenge du ikke målrettet prøver å bryte reglene, skal det gå fint. 

Dersom Epic skulle bestemme seg for å utestenge IP-adressen din og du bruker en VPN for å komme deg rundt et IP-forbud, kan du forvente å bli utestengt. Hvis du bestemmer deg for å omgå en begrenset IP basert på ping, vil det mest sannsynlig gå bra, spesielt om du ikke har kontroll over en dårlig internettforbindelse. Dette kan være fordi du befinner deg på et sted der du deler Internett med andre, f.eks bofellesskap eller universitet, offentlige rom osv. 

VPN-ene vi nevnte nedenfor er VPN-er for Fortnite i høy kvalitet, som du kan bruke uten å være bekymret over å bli utestengt fra spillplattformen.

Valg av VPN for Fortnite

VPN-er for Fortnite trenger funksjoner slik som et bredt servernettverk, rask hastighet og førsteklasses sikkerhet. Derfor har vi testet disse VPN-ene og er sikre på at alle på listen vår har disse funksjonene.

ExpressVPN

Den absolutt beste ifølge våre tester

expressvpn
 • Superraske servere 
 • AES 256-bit-kryptering
 • Støtter privat protokoll, Lightway
 • Pengene tilbake-garanti

Når det kommer til nettsikkerhet og anonymitet, er ExpressVPN den desidert beste VPN-en for Fortnite. Så enten du strømmer, laster ned filmer eller spiller Fortnite, kan du være sikker på at dataene dine er sikre under økten.

Denne flotte VPN-en tilbyr en av de mest pålitelige skjermingstjenestene som er tilgjengelig. Dette er mulig på grunn av deres omfattende globale nettverk av 3000 servere som er spredt over 94 land. 

ExpressVPN for Fortnite beskytter dine data med 256-bit AES kryptering i millitær grad. Dessuten skjuler denne VPN-en, IP-adressen din fra nysgjerrige øyne. Når du spiller, kan nettleverandøren din begrense din båndbredde, slik at denne ekstra anonymiteten kommer til nytte.

Prøv ExpressVPN

NordVPN

Definitivt den raskeste ifølge våre tester

nordvpn-9
 • Utrolig raske servere 
 • Flotte sikkerhetsfunksjoner
 • Verifisert ikke-logging policy
 • Fjerner blokkering av strømmeplattformer

Med Fortnite-servere i 59 land, kan du unngå IP-begrensninger og starte spilløkten på nytt. NordVPN har mer enn 5400 servere over hele Amerika, Europa, Midtøsten, Afrika og Asia-Stillehavet.

Tjenesten ansetter 256-bit AES-kryptering og perfekt fremadrettet hemmelighold for å beskytte dine data. I tillegg, dersom NordVPN-tilkoblingen din faller, forhindrer en kill-switch deg å få tilgang til nettet før tilkoblingen er gjenopprettet.

Denne VPN-en for Fortnite tillater seks samtidige forbindelser. Enten du vil spille Fortnite på PC, Mac, iOS eller Android-enheter, er denne tjenesten et ypperlig alternativ. Å bruke en VPN på ditt nettverk lar deg bruke det på din Nintendo Switch, Xbox og PlayStation-konsoller. 

Prøv NordVPN

Surfshark

Den beste VPN-en for å koble til flere enheter

surfshark-2
 • Tillater ubegrensede samtidige tilkoblinger
 • Integrerer stealth-modus
 • Multihop-funksjon tilgjengelig
 • Over 3000 servere

I kampen om tittelen for den beste Fortnite VPN-en, er SurfShark absolutt en av de beste der ute. Den har førsteklasses hastighet og ytelsesevner. Når det kommer til servere, har SurfShark mer enn 3,200 i over 65 land. 

Denne VPN-en for Fortnite ansetter AES 256-bit-kryptering og eliminerer skade, sporere og reklame for din beskyttelse. Videre beskytter en automatisert kill-switch dataene dine hvis VPN-en eller internettforbindelsen stoppes helt plutselig.

Dessuten beskytter SurfShark deg mot DDoS-angrep og skjuler din IP-adresse. Du kan bruke en konto samtidig på et uendelig antall enheter. Så hvis du spiller Fortnite med venner, kan du sette det opp for alle i hjemmet. 

Prøv Surfshark

Å bruke en gratis VPN for Fortnite

Gratis VPN-er for Fortnite er VPN-er som er tilgjengelige gratis. Du trenger ikke betale for noe, men de tilbyr fortsatt servere som lar deg bruke en annen IP-adresse. Disse gratis VPN-tjenestene gir deg også anonymitet. 

Mens VPN-er er en måte å beskytte ditt personvern på nett, kan mange av de gratis Fortnite VPN-ene som er tilgjengelig, kompromittere sikkerheten din. Flere gratis VPN-er for Fortnite krypterer ikke kommunikasjonen din, og noen kan til og med implantere skadelig programvare på datamaskinen din. Gratis VPN-tjenester har ofte også en båndbreddegrense, så når du har truffet et lavt nivåtak, vil du ha brukt opp den månedlige tilgjengelige grensen og være begrenset helt til en ny måned begynner.

For å spille Fortnite uten problemer, trenger du en betalt VPN-tjeneste. Epic Games har investert mye tid og ressurser for å oppdage visse VPN-brukere, så du vil sannsynligvis bli lagt merke til hvis du bruker en gratis Fortnite VPN.

Konklusjon

Enhver Fortnite-bruker kan skaffe en VPN-tjeneste , men bør til syvende og sist fokusere på å velge en VPN med nyttige egenskaper, slik som servernettverk, rask hastighet og førsteklasses sikkerhet. ExpressVPN er absolutt den beste VPN-en for Fortnite, og gir deg den beste spillopplevelsen på Fortnite samt mange andre spill.

Om annonsering på denne nettsiden

Innholdsfortegnelseexpand_more

  Beste VPN-tjenester

  Beste VPN i vår test

  Prøv ExpressVPN

  Testens andreplass

  Prøv NordVPN
  Om annonsering på denne nettsideninfo