VPNportalen

ExpressVPN Anmeldelse

9.8/10

ExpressVPN er en av de absolutt beste VPN leverandørene.

Dette likte vi med ExpressVPN:

 • Servere i 94 land
 • Førsteklasses sikkerhet
 • Veldig rask hastighet
 • Laveste pris:

  $8.12 / mnd

  Funker med:

  Nrk TV TV2 Sumo AppleTV Disney+ Netflix

  Introduksjon

  ExpressVPN er en av de desidert beste VPN-tjenestene på markedet og tilbyr kanskje den aller høyeste hastigheten og ytelsen av alle. Dette gjør at denne leverandøren passer utmerket for streamingfans som er ute etter en sømløs opplevelse, samtidig som den bevarer personvernet og sikkerheten til brukerne sine. ExpressVPN er ikke den billigste VPN-tjenesten som er å oppdrive, men til gjengjeld får du et bredt spekter tjenester konkurrentene sliter med å matche.

  Mens ExpressVPN kan skilte med rundt 3000 servere over hele verden, er det som skiller hveten fra klinten at ExpressVPN tilbyr servere i 94 forskjellige land, mest av alle tilbyderne. Serverne blir presentert på en enkel og oversiktlig måte i appen deres, der du enkelt velger land, by og IP adresse. Med et enkelt klikk kobler du deg til i løpet av sekunder og gjør deg klar for å surfe på nett.

  ExpressVPN tilbyr også god sikkerhet og personvern. Leverandøren benytter seg av 256-bit AES-kryptering, en rekke gode sikkerhetsprotokoller som for eksempel, OpenVPN, IKEv2/IPSec og Expressvpn sin egen Lightway som er basert på WireGuard®. ExpressVPN har selvfølgelig også en Kill Switch i tillegg til en rekke andre tjenester. Selskapets innlemmelse i De britiske Jomfruøyer holder det utenfor rekkevidde av amerikansk jurisdiksjon og EUs databestemmelser.

  Når det kommer til pris er ExpressVPN et av de dyrere alternativene, selv om prisen ikke skiller seg vesentlig ut fra andre produkter.

  • $8.12 pr mnd
  • 35% rabatt

  • 30 dager pengene tilbake garanti

  Har ExpressVPN raske servere?

  Hastighet er en kritisk faktor når du velger en VPN. Ved enhver VPN vil det være en hastighetskostnad forbundet med å bruke et VPN-program, men jo raskere ditt VPN er, desto nærmere kommer du til optimal hastighet på ditt eget nettverk.

  ExpressVPN er veldig konsis på å levere høy hastighet på alle sine servere og stabiliteten på serverne er optimal. Nesten uansett hvilken serverlokasjon du velger kan du være sikker på at du kan streame HD-video og laste ned filer uten å oppleve irriterende lagg. Lav ventetid bidrar også til sterk ytelse og mindre batteripåkjenning, noe som gjør ExpressVPN til et fantastisk valg for gamere.

  ExpressVPN har ekstremt mange servere i hvert land, hvilket øker hastigheten da de blir mindre belastet.

  Er du interessert i å se norsk tv utenfor Norden går også dette veldig fint med tanke på at ExpressVPN har raske servere i Norge.

  Det som også imponerer oss med ExpressVPN er hvor fort du blir tilkoblet den serveren du ønsker. Mens det med mange andre VPN tjenester kan ta lang tid å koble seg til en server, går dette alltid ekstremt fort og knirkefritt med ExpressVPN.

  Sikkerhet og privatliv

  ExpressVPN er et bra valg for brukere som er opptatt av personvern og privatliv. Selskapet er basert i De britiske Jomfruøyer, utenfor EUs og USAs jurisdiksjon, og er dermed ikke lovpålagt å samle informasjon fra brukerne.

  ExpressVPN har en rekke avanserte sikkerhetsfunksjoner. Her blant annet en rekke sikkerhetsprotokoller du kan velge mellom.

  Personvernpolitikken er veldig tydelig og forståelig. Ifølge ExpressVPN selv er hovedformålet til tjenesten å gjøre det mulig for kunder å bruke internett privat og sikkert. Dette opprettholder ExpressVPN ved å ha en politikk om ingen loggføring.

  ExpressVPN vil aldri loggføre IP-adressen din, nettleserloggen din, trafikkdestinasjonen din eller metadataen din eller DNS forespørsler. ExpressVPN samler inn minimal informasjon om når apper og appversjoner er aktivert, datoer (ikke tider) der du har koblet deg til VPN-tjenesten, valg av VPN serverlokasjon, total mengde MB data overført per dag.

  Dette er kun for å forbedre tjenesten sin, og ingen av disse dataene gjør det mulig for ExpressVPN å matche en person til en bestemt nettaktivitet eller atferd. Å samle inn slik informasjon er helt vanlig blant VPN-tjenester.

  Henter fra ExpressVPN sin hjemmesiden.

  Vi tok kontakt med ExpressVPN og fikk opplyst at de nylig faktisk har etablert et system der serverne kortslutter og alt slettes dersom en skulle koble serverne fra strømkilden. Dette gjør ExpressVPN til en ekstra trygg VPN, da det for eksempel vil være umulig for myndigheter å samle inn informasjon eller lignende. Selv om ExpressVPN i utgangspunktet ikke lagrer noen sensitiv data om deg, er det greit å vite at slike ekstra tilleggssikkerhetsfunksjoner, som kalles TrustedServer teknologi, er lagt inn, i tilfelle det skulle skje noe virkelig alvorlig.

  Ved siden av ingen loggføring, tilbyr ExpressVPN deg topp sikkerhet med 256-bit-AES kryptering, krypteringsgraden som anbefales av de fleste sikkerhetseksperter verden over. Ved siden av dette kjører ExpressVPN sine egne privat-krypterte DNS på hver server, hvilket gjør tilkoblingen din sikrere.

  Servere og ulike land

  ExpressVPN tilbyr for øyeblikket over 3000 server i hele 94 land og de skal få pluss i boken over de mange landene man kan velge mellom. Leverandøren har ikke like mange servere som andre VPN leverandører, i forhold til NordVPN har ExpressVPN litt færre servere, men leverandøren har uansett så mange servere at man ikke merker nevneverdig forskjell her.

  ExpressVPN har servere i mange forskjellige land, hvilket gir et bra utvalg.

  ExpressVPN har en myriade av servere i de mest populære landene, som for eksempel USA, Storbritannia og Tyskland. Det blir dermed flere alternativer og raskere hastigheter når man kobler seg til disse landene. Du kan også velge spesifikke servere ut fra hvilket formål du ønsker å bruke VPN-leverandøren til. Vil du for eksempel se på Netflix fra et annet land, kan du velge servere som er spesialtilpasset rask TV i HD-format i blant annet USA og i Storbritannia.

  Hvor mye koster ExpressVPN?

  Prisen for ExpressVPN ligger litt over gjennomsnittet. Prisene varierer litt slik at prisen kan være litt annerledes enn det som står på bildet. Prisen ligger på rundt 100 kr i måneden hvis du kun binder deg for en måned. Binder du deg for en lengre periode blir det vesentlig billigere. Alt i alt er prisen noe dyr, men til gjengjeld får du et markedsledende produkt med tilgang til servere verden over. Under ser du prisalternativene.

  ExpressVPN er en av de dyrere VPN-tjenestene, men du får veldig mye for pengene. ExpressVPN tilbyr en 30 dagers angrerett, med garanti for å få pengene tilbake.

  Verdt å vite er at ExpressVPN har en 30 dagers garanti der du kan få pengene tilbake. Dette innebærer at du når som helst kan få pengene tilbake dersom du ikke er fornøyd med tjenesten. På denne måten kan du teste ut ExpressVPN trygt uten å ta noen slags monetær risiko. Vi testet ut denne funksjonen, og det var svært enkelt å få pengene tilbake. Alt du trenger å gjøre er å sende en mail til kundeservice, og så får du pengene tilbake på kontoen innen 2 til 3 virkedager.

  Kan du få ExpressVPN gratis?

  Mange lurer på om de kan få ExpressVPN gratis. Dette er selvfølgelig forståelig da de færreste har lyst til å betale for noe man kan få gratis. Mens andre VPN-tjenester har forskjellige kostnadsfrie prøveperioder har ikke ExpressVPN dette. Det er rett og slett ikke mulig å finne en måte å få ExpressVPN gratis på. Grunnen til dette er at ExpressVPN tydeligvis mener at de er verdt pengene en må betale for tjenestene de tilbyr og det er vi for så vidt helt enige med.

  ExpressVPN har ingen gratisversjon, men tilbyr en 30 dagers pengene tilbake garanti.

  Imidlertid er det for så vidt en måte du kan få ExpressVPN gratis på, og det er ved å benytte deg av 30 dagers pengene tilbake garantien. ExpressVPN tilbyr som nevnt en 30-dagers pengene tilbake garanti, og denne kan du benytte deg av uten å oppgi noen grunn for oppsigelse. Du trenger kun å ta kontakt med kundeservice og si at du ønsker å få tilbake pengene. Da vil du få pengene tilbake etter et par dager. Vi gjorde dette helt knirkefritt.

  Ulempen med dette er selvfølgelig at du først må betale, og du må da også huske å be om pengene tilbake innen 30 dager, hvis ikke får du ikke benyttet deg av garantien. Denne løsningen er veldig god dersom du for eksempel kun skal benytte deg av VPN mens du er på en ukesferie eller lignende.

  Brukervennlighet

  Vi har vurdert ExpressVPN som veldig brukervennlig. For å komme i gang trenger du bare å laste ned programmet på den enheten du ønsker, og deretter velge hvilken server du ønsker basert på lister over forskjellige land. ExpressVPN har også godt tilpassede apper til alle mulige enheter. Vi har blant annet testet utvidelsene på Chrome, Firefox, iPhone og Android og synes alle disse utvidelsene fungerer utmerket. Du kan lese om appene til iPhone og Android under.

  I forhold til PC-plattformen er ExpressVPN enkel å bruke. ExpressVPN sin plattform er relativt liten i størrelse og tar kun minimal plass på PCen din. Her kan du velge blant forskjellige land og enkelt koble deg til, og fra serveren. I mange tilfeller har ExpressVPN servere mange steder i hvert land, og i disse tilfellene kan du velge blant de forskjellige byene i landet, noe som kan gi deg en hastighetsfordel.

  ExpressVPN tilbyr utvidelser til de fleste kjente nettlesere. Her kan se se utvidelsen til Chrome Browser.

  Det eneste minuset er at ExpressVPN ikke har et verdenskart slik som NordVPN har. NordVPN viser deg et verdenskart, og lar deg velge hvilket land du ønsker ut fra dette bildet. Slikt sett slipper du å lete i en liste, hvilket kan være uoversiktlig og kronglete. Imidlertid er ikke dette et stort nok minus til å trekke ned karakteren i denne anmeldelsen.

  Dersom du vil benytte deg av de forskjellige avanserte alternativene, er det bare å trykke på menyikonet øverst til venstre, og etter dette manøvrere deg rundt. ExpressVPN har også en hastighetstestfunksjon slik at du kan se hvilke servere som til enhver tid er best.

  Sist men ikke minst tilbyr ExpressVPN norsk språk på plattformen sin, noe som gjør at ExpressVPN skiller seg ut som en av de få VPN-leverandørene på markedet med brukervennlighet overfor norsk-talende kunder.

  ExpressVPN på iPhone og Android

  ExpressVPN tilbyr brukerapper til alle enheter, dette inkluderer blant annet iPhone, Android, Linux, iPad, Apple TV og lignende. Generelt pleier ExpressVPN å ha rykte på seg for å prestere godt på de fleste enheter.

  Vi testet ExpressVPN både på iPhone og Android og var svært fornøyd med funksjonaliteten på disse to appene. Det er tydelig at ExpressVPN har brukt mye tid og ressurser på å utarbeide appene så brukervennlige som overhodet mulig.

  Designet på appene er svært likt designet på PC plattformen. Du kan velge land ut fra en liste der du også kan søke etter forskjellige land, og du kan koble til og fra disse landene ved å trykke på koble til eller koble fra. ExpressVPN skiller seg også svært positivt ut ved at appene også er på norsk, hvilket er uvanlig for VPN tjenester.

  Øvre funksjoner kan du benytte deg av ved å bruke menyen oppe til venstre. Her kan du for eksempel styre funksjoner som autotilkobling, Split tunneling, forskjellige VPN-protokoller og lignende. Samlet sett er vi svært fornøyde med ExpressVPNs brukervennlighet på disse appene, og kan anbefale ExpressVPN på det sterkeste til bruk på iPhone og Android.

  ExpressVPNs prestasjon i Norge

  I vår test blir det selvfølgelig sentralt hvordan ExpressVPN presterer i Norge. Det har jo ikke så mye å si dersom tjenesten er ekstremt god i land som Kina og Russland, dersom den kun hypotetisk har trege servere i Norge som til stadighet hopper ut av bruk.

  Heldigvis for oss nordmenn har ExpressVPN satset relativt tungt i det norske markedet. Ikke bare har de oversatt alle apper til norsk språk, men de har også en rekke forskjellige servere i Norge. Disse serverne presterer ekstremt godt i våre tester, både i forhold til hastighet, tilkoblingsstabilitet og lignende. Visstnok skal ExpressVPN i tillegg jobbe med å skaffe kundeservice på norsk. Dersom dette skulle skje, blir ExpressVPN nærmest å regne som en norsk tjeneste.

  ExpressVPN har mange servere i Norge og også tilpasset norsk språk.

  Samlet sett vil vi derfor si at ExpressVPN presterer svært godt i Norge, hvilket gjør at du trygt kan regne med å koble til stabile norske servere med norske IP adresser dersom du enten er på reise eller er hjemme i Norge.

  ExpressVPN til amerikansk Netflix

  Mange norske brukere bruker VPN til å kunne utvide utvalget sitt på Netflix. Som kjent er det amerikanske Netflixutvalget ekstremt mye bedre enn det norske, og ved å koble deg til en amerikansk server kan du få en amerikansk IP adresse, og dermed se den amerikanske Netflixversjonen.

  Problemet er at det er mange VPN tjenester som ikke fungerer med Netflix. Grunnen til dette er at Netflix kontinuerlig blokkerer VPN servere, fordi de ikke ønsker at folk skal benytte VPN til å få tilgang til Netflix-utvalget fra andre land. Derfor er tjenesten nødt til å ha mange servere i USA, og kontinuerlig oppdaterer disse i forhold til Netflix sitt aktive støt mot VPN-brukere.

  ExpressVPN fungerer bra med Netflix.

  Vi opplevde at ExpressVPN gjorde det bra med innlasting av amerikansk Netflix. Tjenesten var ikke like bra som NordVPN sin tjeneste i dette aspektet, men de fleste servere var online og tilgjengelige. Det viktigste er at servere fungerer stabilt over tid, slik at man får en sømfri opplevelse når man streamer innhold. Alt i alt er vi fornøyde med ExpressVPN i forhold til Netflix, og kan anbefale tjenesten til deg som ønsker å bruke VPN til dette formålet. Du kan lese mer om hvordan du kobler ExpressVPN til Netflix her.

  ExpressVPN til NRK, TV2 Sumo og lignende

  I tillegg til å se amerikansk Netflix bruker også mange norske borgere VPN til å se norske TV programmer som NRK og TV2 Sumo i utlandet. Som kjent er disse geoblokkert, men ved hjelp av en VPN-tjeneste kan du omgå denne problematikken ved å koble deg til en norsk server, og dermed få en norsk IP adresse som omgår geoblokkeringen inn til landet.

  Vi testet ExpressVPN til både NRK og TV2 Sumo og tjenesten fungerte glimrende. Det var ikke noe problem å se disse programmene. Vi fikk personer som befant seg i henholdsvis Sverige og USA til å laste ned og logge inn på vår ExpressVPN bruker, og det fungerte optimalt fra begge disse stedene. Vi kan dermed konkludere med at også denne denne testen ble bestått av ExpressVPN .

  Spesielle funksjoner

  ExpressVPN tilbyr en rekke sikkerhetsfunksjoner i tillegg til det helt grunnleggende som 256-bit AES-kryptering, ingen loggføringspolitikk og lignende. For det første tilbyr ExpressVPN en Kill Switch, som gjør at internettrafikken din stoppes helt dersom VPN tilkoblingen mot formodning skulle falle ut. Dette beskriver et sjeldent scenario og skjer nesten aldri med ExpressVPN, da tjenesten har svært robuste servere.

  ExpressVPN har mange avanserte sikkerhetsfunksjoner.

  ExpressVPN tilbyr også en rekke forskjellige sikkerhetsprotokoller som du kan velge mellom. Blant annet UDP – OpenVPN, TCP – OpenVPN, IKEv2, L2TP og PPTP. Dette er naturligvis en fordel for mange brukere som ønsker å benytte forskjellige protokoller til forskjellig bruk, akkurat slik som de selv ønsker.

  ExpressVPN har også en fantastisk funksjon der du kan teste ut hastigheten til alle de forskjellige serverne, hvilket kan være en stor fordel i de tilfellene du ser etter den desidert raskeste serveren.

  ExpressVPN til torrenting

  Som kjent, fører P2P-fildeling til at andre brukere kan se IP-adressen din dersom du deler filer. Dersom denne IP-adressen er din faktiske IP-adresse, vil du bli eksponert for fremmede som enkelt kan spore og overvåke det du laster ned. Dette inkluderer også myndighetene. Dersom du skulle laste ned noe som er ulovlig eller som av andre grunner ikke er tilgjengelig – risikerer du store bøter.

  ExpressVPN tilbyr gode tjenester for torrenting. Grunnen til dette er at ExpressVPN ikke lagrer noen logger som kan brukes for å identifisere deg. I tillegg er sikkerheten på 256-bit AES-kryptering mer enn nok til å beskytte innholdet i dataoverføringen din fra alle dekrypteringer. Dette gjør at du enkelt kan benytte deg av ExpressVPN til å skjule IP-adressen din mens du driver med torrenting, og slikt sett forholde deg anonym fra myndigheter og andre brukere når du deler filer igjennom P2P-nettverk.

  I tillegg tilbyr ExpressVPN en såkalt Kill Switch, som forhindrer IP-adressen din i å bli eksponert i det lille åpningsvinduet som oppstår hvis du skulle miste forbindelsen til VPN-serveren du er tilkoblet. Dette er etter vår erfaring svært viktig for å benytte seg av torrenting sikkert, og anonymt.

  ExpressVPN til den kinesiske brannmuren

  Som kjent er det mange som benytter seg av VPN til Kina. Selv om det nok ikke er det mest kjente reisemålet for norske borgere, er det likevel interessant å se hvordan VPN tjenesten klarer seg i Kina, da dette pleier å være et tegn på hvor god VPN tjenesten er generelt. Som kjent er Kina preget av streng internettsensur, hvilket ofte får kallenavnet «The great firewall of China». Sider som Facebook, Twitter, Snapchat og lignende er blokkert. Derfor kan en VPN være svært nyttig.

  ExpressVPN er en av de få tjenestene som faktisk fungerer bra i Kina. Sammen med NordVPN og kanskje et par andre VPN-tjenester skiller de seg ut her. Kina har nemlig blokkert mange VPN-tjenester og det er ikke mange som fungerer der. ExpressVPN har til daglig et team som jobber med situasjonen i Kina, og hvordan tjenesten best mulig kan unngå å bli blokkert i landet. Et lite tips dersom du skal benytte deg av ExpressVPN i Kina er å installere den før du ankommer landet, da det etter vår erfaring kan være vanskelig å laste den ned, dersom du først er i landet.

  ExpressVPN sin kundeservice

  ExpressVPN tilbyr veldig mange hjelpemiddelfunksjoner til kundene sine. For det første er det flere PDF filer du kan laste ned der det er detaljerte guider som skal hjelpe deg blant annet sette opp ExpressVPN på forskjellige enheter, og også hjelpe deg dersom du har problemer med tilkoblingen din.

  ExpressVPN har den beste kundeservicen av alle VPNer vi har testet.

  Den mest gunstige kundeservicen til ExpressVPN er imidlertid 24/7 live kundeservicen de tilbyr. Du kan altså snakke med en person, over telefon, som vil hjelpe deg med problemene dine. Vår erfaring med kundeservicen til ExpressVPN er utrolig god. Alle gangene vi har tatt kontakt med kundeservice har de svart innen 30 sekunder, og de er også svært behjelpelige med alle spørsmålene en skulle ha.

  Samlet sett er sannsynligvis ExpressVPN den VPN-tjenesten som tilbyr aller best kundeservice av alle tjenestene vi har testet. Visstnok er dette en viktig prioritering for eierne av selskapet. Du kan se et screenshot fra en samtale med kundeservice til høyre. Her er erfaringen vår med ExpressVPN virkelig karakter 10/10!

  Ofte stilte spørsmål

  Er serverne til ExpressVPN tilgjengelige og raske?

  Ja, ExpressVPN er en av VPN-leverandørene som har satset mest på serverhastighet og tilbyr et stort nettverk på rundt 3000 servere i 94 forskjellige land.

  Kan du bruke ExpressVPN til å Streame?

  Ja, ExpressVPN har utviklet, og benytter et utvalg protokoller som gjør det mulig å streame det meste på nett – til og med amerikansk Netflix. Ved hjelp av et stort utvalg servere i mange forskjellige land, kan man få tilgang til etterlengtet innhold som ellers er utilgjengelig.

  Loggfører ExpressVPN hva brukerne sine gjør?

  Nei, ExpressVPN har en streng ingen loggføringpolitikk og røper ikke aktivitetene til brukerne sine.

  Kan du bruke torrent med ExpressVPN?

  Ja, det faktum at ExpressVPN tilbyr en sikker og anonym tjeneste, ikke loggfører aktiviteten din, og tilbyr raske servere, som lar deg benytte deg mer av din egen bredbåndskapasitet, gjør denne VPN-tjenesten veldig attraktiv for deg som ønsker å bruke torrents og andre P2P-tjenester.

  Hvordan er ExpressVPN sin kundeservice?

  Utmerket, ikke bare er responstiden på 24/7 live-tjenesten rask, men ExpressVPN er en av de få VPN-tjenestene som tilbyr kundeservice på norsk.

  Fungerer ExpressVPN på mobil og nettbrett?

  Ja, som mange andre VPN-tjenester, har ExpressVPN en egen app for IOS- og Android-brukere. Appen er brukervennlig og oversiktlig

  Kan jeg prøve ExpressVPN gratis?

  Ja, ExpressVPN tilbyr en 30-dagers pengene tilbake garanti, det krever derimot at du først betaler for tjenesten og ber om pengene tilbake.

  Oppsummering

  Samlet sett er erfaringen vår med ExpressVPN ikke annet enn at VPN-tilbyderen leverer en ekstremt gjennomført og god VPN-tjeneste. Selv om ExpressVPN er en av de dyrere VPN-tjenestene du kan benytte deg av, gir den deg utrolig mye for pengene. Hastigheten og robustheten på serverne, hvor rask tilkobling til serverne du får, funksjonaliteten på de forskjellige appene, antall servere og utvalgene av land du kan koble deg til, sikkerhetsfunksjonene, kundeservicen – alt dette fungerer utrolig bra og det kan egentlig ikke bli så mye bedre.

  Dersom du ønsker å benytte deg av en av de aller beste VPN-tjenestene vil vi virkelig anbefale deg å teste ut ExpressVPN. Det er en VPN-tjeneste det er vanskelig å gå gi slipp på. Dersom du mot formodning ikke skulle være fornøyd med tjenesten tilbyr også ExpressVPN en 30 dagers ubetinget pengene tilbake garanti.


  Hva vi mener om ExpressVPN:

  Jarle

  – “ExpressVPN er en VPN tjeneste som har eksistert i en årrekke, og har rukket å bli en av de aller beste og mest anerkjente VPN tjenestene. Sammen med NordVPN og Private Internet Access er vel dette den største tjenesten.

  Selv har jeg benyttet meg av denne VPN tjenesten over en lang periode, så jeg hadde gledet meg til å teste tjenesten sammen med Andreas og Anne-Marte, som selv bruker andre VPN tjenester.

  Vi testet mange forskjellige ting med ExpressVPN. Blant annet testet vi hastigheten, brukervennligheten, kryptering og sikkerhet, hva du får i forhold til pris, egenskaper for norske brukere, og lignende. Det jeg kan si om ExpressVPN er at den ikke bare leverer i forhold til et av momentene over, men at den leverer på det meste.

  Det er dette som er så bra med ExpressVPN. Selv om det nok er en av de dyreste tjenestene, er den absolutt verdt det du betaler for. Hastigheten er ekstremt rask, og du kobles til de forskjellige serverne nærmest med en gang du velger dem. Her var ExpressVPN klart best i testen, og slo også NordVPN, som også skåret svært høyt i testen vår.

  Sikkerheten til ExpressVPN er også solid. Krypteringen er på militærnivå (faktisk det samme som det amerikanske forsvaret), og tjenesten har en politikk om ingen loggføring. Dette innebærer at ExpressVPN ikke loggfører trafikken din som går via tjenesten. På den måten kan du være sikker på at du er trygg fra hackere og generell overvåkning når du benytter deg av tjenesten.

  Alt i alt kan jeg absolutt anbefale ExpressVPN, og for min del er dette den absolutt beste VPN tjenesten, nærmest uansett hvilket formål du skal bruke VPN til.”

  Andreas

  – “Det var spennende å teste ExpressVPN. Jeg har selv brukt NordVPN i en årrekke, og hadde ikke testet tjenesten på over 2 år. Jeg har hørt fra andre at tjenesten har blitt svært mye bedre i den senere tiden, og derfor var det spennende å skulle se om dette.

  Det jeg kort kan si var at ExpressVPN imponerte meg veldig. Det mest imponerende var hvor smidig tjenesten var. Jeg skal forklare dette nærmere i det følgende.

  Når jeg sier at tjenesten er smidig mener jeg at den leverer akkurat det du trenger uten at du merker at ExpressVPN er der. Mens andre VPN tjenester gir deg beskjeder om alt mulig og popper opp på PCen din, kobler ExpressVPN deg til en server lynraskt når du velger den, og tilkoblingen blir der.

  Når du er koblet til en ekstern server kan du banne på at ikke tilkoblingen faller av, slik som er tilfelle hos mange andre VPN tjenester. Dette var noe som imponerte meg stort hos ExpressVPN. Uansett hvilken server vi var koblet til, og hvor langt unna den var, var tilkoblingen sikker og trygg.

  Når det kommer til pris er ExpressVPN en av de aller dyreste i klassen. Dette var noe av det jeg syns trekker litt ned. Riktignok er den jo ikke så veldig mye billigere enn andre tjenester, men skal du binde deg for en lengre periode får du ikke den samme rabatten som du kan få hos for eksempel NordVPN. Uansett får du absolutt det du betaler for.

  Jeg er usikker på om jeg skal bytte fra NordVPN til ExpressVPN etter denne testet. Generelt syntes jeg nok at ExpressVPN ligger hakket over NordVPN , særlig når det kommer til sikre tilkoblinger og hastighet på tilkoblingen. På den annen side leverer NordVPN også en svært bra tjeneste i forhold til pris. Jeg må nok tenke litt over det.

  Dersom du har lurt på om du skal prøve ExpressVPN kan jeg absolutt anbefale deg å teste ut tjenesten. Husk at ExpressVPN også har en 30 dagers pengene tilbake garanti.”

  Anne-Marte

  “I likhet med Andreas og Jarle er jeg veldig fornøyd med ExpressVPN. Jeg ser de andre har rost tjenesten utrolig mye, så jeg skal prøve å ikke gjenta det de har skrevet.

  Generelt imponerer ExpressVPN meg med det antallet land du kan koble deg til. TJenesten tiilbyr tilkoblinger til over 94 land, og dette fungerte også svært godt i alle landene vi prøvde å koble oss til. Serverantallet er også høyt, slik at du alltid har forskjellige alternativer i forhold til serverutvalg.

  Det jeg misliker med ExpressVPN er at jeg syntes at tjenesten er noe overpriset. Mens de andre VPN tjenestene blir ekstremt billige dersom du binder deg for eksempel for 12 måneder, koster ExpressVPN fortsatt rundt 60 kroner i måneden dersom du binder deg for en så lang periode.

  Dette er naturligvis ikke dyrt, men i forhold til NordVPN som du får ned til 20 kr, er det jo litt dyrt. Dersom du er interessert i å betale så lite som mulig, men fortsatt ha en god tjeneste, vil jeg heller anbefale deg NordVPN. Det er ikke så mye som skiller disse to tjenestene.

  Alt i alt er jeg utrolig imponert over ExpressVPN. Det som imponerer meg mest, er slik som Andreas og Jarle sier, hastigheten og den feilfrie tilkoblingen. Når du velger en server blir du koblet til serveren ekstremt raskt, og tilkoblingen er stabil og sikker. Det er ikke slik at du hopper ut eller lignende, som vi opplevde med blant annet GooseVPN, PrivateVPN og diverse gratistjenester. ExpressVPN leverer rett og slett hva den lover.

  Jeg vil anbefale ExpressVPN til deg som vil ha det aller beste, og er villig til å betale for dette. Jeg mener, i likhet med mange andre VPN brukere, at dette sannsynligvis er den beste VPN tjenesten der ute for øyeblikket.”

  • $8.12 pr mnd
  • 35% rabatt
  • 30 dager pengene tilbake garanti