VPNportalen

ExpressVPN Anmeldelse

9.8/10

ExpressVPN er en av de absolutt beste VPN leverandørene.

Dette likte vi med ExpressVPN:

 • Servere i 94 land
 • Førsteklasses sikkerhet
 • Veldig rask hastighet
 • Laveste pris:

  $8.12 / mnd

  Funker med:

  Nrk TV TV2 Sumo AppleTV Disney+ Netflix

  Introduksjon

  ExpressVPN er en god tjeneste med særlig vekt på høy hastighet og ytelse. Dette gjør leverandøren passende for streamingfans som ser etter personvern og sikkerhet. Det er ikke billig, men du får det du betaler for. God kryptering, høye hastigheter, pålitelig tilgang til de mest populære nettstedene og god kundeservice.

  ExpressVPN har servere over hele verden. I de største landene har leverandøren en rekke alternativer, som for eksempel USA. Appene er veldig brukervennlige. Produktet kan lastes ned, installeres og kobles til i løpet av minutter.

  ExpressVPN tilbyr også god sikkerhet og personvern. Leverandøren har høy krypteringsstyrke, gode sikkerhetsprotokoller og andre funksjoner. Express VPN har selvfølgelig også en kill swith. Selskapets innlemmelse i De britiske Jomfruøyer holder det utenfor EUs databestemmelser og utenfor rekkevidden av amerikansk jurisdiksjon.

  Når det kommer til pris er ExpressVPN et av de aller dyreste, selv om prisen ikke atskiller seg vesentlig fra andre produkter.

  • $8.12 pr mnd
  • 35% rabatt
  • 30 dager pengene tilbake garanti

  Har ExpressVPN raske servere?

  Hastighet er en kritisk faktor når du velger en VPN. Ved enhver VPN vil det være en hastighetskostnad forbundet med å bruke et VPN-program, men jo raskere VPNen er, desto nærmere kommer du til maksimal hastighet på nettverket ditt.

  ExpressVPN er veldig konsistent på å levere ekstremt høy hastighet i alle sine servere. Serverhastigheten er veldig god. Nesten uansett hvilken serverlokasjon du velger kan du være sikker på at du kan streame HD video og laste ned filer uten lagging. Lav ventetid bidrar også til sterk ytelse, noe som gjør ExpressVPN til et godt valg for gamere.

  ExpressVPN har ekstremt mange servere i hvert land, hvilket øker hastigheten da de blir mindre belastet.

  Er du interessert i å se norske tv utenfor Norden går også dette veldig fint med tanke på at ExpressVPN har så raske servere.

  Det som også imponerer oss med ExpressVPN er hvor raskt du blir koblet til den serveren du ønsker. Mens det med mange andre VPN tjenester kan ta lang tid å koble seg til en server, går dette alltid ekstremt fort og smertefritt med ExpressVPN, hvilket er veldig behagelig.

  Sikkerhet og privatliv

  ExpressVPN er et bra valg for brukere som er opptatt av personvern og privatliv. Selskapet er basert i De britiske Jomfruøyer, borte fra EU og USA sin jurisdiksjon, og er dermed ikke lovpålagt å samle informasjon fra brukerne.

  ExpressVPN har en rekke avanserte sikkerhetsfunksjoner. Her blant annet en rekke sikkerhetsprotokoller du kan velge mellom.

  Personvernpolitikken er veldig tydelig og forståelig. Ifølge ExpressVPN selv er hovedformålet til tjenesten å gjøre det mulig for kunder å bruke internett privat og sikkert. Dette opprettholder ExpressVPN ved å ha en nesten helt tilnærmet politikk om ingen loggføring.

  ExpressVPN vil aldri loggføre IP-adressen din, nettleserloggen din, trafikkdestinasjonen din eller metadataen din eller DNS forespørsler. ExpressVPN samler inn minimal informasjon om når apper og appversjoner er aktivert, datoer (ikke tider) der du har koblet deg til VPN-tjenesten, valg av VPN serverlokasjon, total mengde MB data overført per dag.

  Dette er kun for å forbedre tjenesten sin, og ingen av disse dataene gjør det mulig for ExpressVPN å matche en person til en bestemt nettaktivitet eller atferd. Å samle inn slik informasjon er helt vanlig blant VPN-tjenester.

  Henter fra ExpressVPN sin hjemmesiden.

  Vi tok kontakt med ExpressVPN og fikk opplyst at de faktisk nylig har etablert et system der serverne kortslutter og alt slettes dersom en skulle koble fra serverne fra strømkilden. Dette gjør ExpressVPN til en ekstra trygg VPN, da det for eksempel vil være umulig for myndigheter å samle inn informasjon eller lignende. Selv om ExpressVPN i utgangspunktet ikke lagrer noen sensitiv data om deg, er det greit å vite at slike ekstra tilleggssikkerhetsfunksjoner er lagt inn bare i tilfelle. Dette er den såkalte TrustedServer teknologien deres.

  Ved siden av loggføringen tilbyr ExpressVPN deg topp sikkerhet med 256-bit-AES kryptering, krypteringsgraden som anbefales av de fleste sikkerhetseksperter verden over. Ved siden av dette kjører ExpressVPN sine egne private krypterte DNS på hver server, hvilket gjør tilkoblingen din sikrere.

  Servere og ulike land

  ExpressVPN tilbyr for øyeblikket over 3000 server i hele 94 land. ExpressVPN får pluss av de mange landene man kan velge mellom. Leverandøren har også mange servere i forhold til andre VPN leverandører. I forhold til NordVPN har ExpressVPN litt færre servere, men leverandøren har uansett så mange servere at man merker liten forskjell her.

  ExpressVPN har servere i mange forskjellige land, hvilket gir et bra utvalg.

  ExpressVPN har mange forskjellige servere i de mest populære landene, for eksempel USA, Storbritannia og Tyskland. På denne måten blir det flere alternativer og raskere hastigheter. Du kan også velge spesifikke servere ut fra hvilket formål du ønsker å bruke VPN-leverandøren til. Vil du for eksempel se på Netflix fra et annet land, kan du i blant annet USA og i Storbritannia velge servere som er spesialtilpasset så du kan se rask TV i HD-format.

  Hvor mye koster ExpressVPN?

  Prisen for ExpressVPN ligger litt over gjennomsnittet. Prisene varierer litt slik at prisen kan være litt annerledes enn det som står på bildet. Prisen ligger på rundt 100 kr i måneden hvis du skal binde deg for kun en måned. Binder du deg for en lengre periode blir det vesentlig billigere. Alt i alt er prisen noe dyr, men til gjengeld får du et solid produkt med tilgang til servere verden over. Under ser du prisalternativene.

  ExpressVPN er en av de dyrere VPN-tjenestene, men du får veldig mye for pengene. ExpressVPN tilbyr også en 30 dagers pengene tilbake garanti.

  Verdt å vite er det også at ExpressVPN har en 30 dagers pengene tilbake garanti. Dette innebærer at du når som helst kan få pengene tilbake dersom du ikke er fornøyd med tjenesten. På denne måten kan du teste ut ExpressVPN trygt uten å ta noen slags risiko i forhold til penger. Vi testet også ut denne funksjonen, og det var svært enkelt å få pengene tilbake. Alt du trenger å gjøre er å sende en mail til kundeservice, og så har du pengene på kontoen innen 2/3 virkedager.

  Kan du få ExpressVPN gratis?

  Mange lurer på om de kan få ExpressVPN gratis. Dette er selvfølgelig forståelig da de færreste har lyst til å betale for noe man kan få gratis. Mens andre VPN-tjenester har forskjellige kostnadsfrie prøveperioder har dessverre ikke ExpressVPN dette. Det er rett og slett ikke mulig å finne en måte å få ExpressVPN gratis på. Grunnen til dette er at ExpressVPN tydeligvis mener at de er verdt pengene en må betale. Dette er vi for så vidt helt enige i.

  ExpressVPN har ingen gratisversjon, men tilbyr en 30 dagers pengene tilbake garanti.

  Imidlertid er det for så vidt en måte du kan få ExpressVPN gratis på, og det er ved å benytte deg av 30 dagers pengene tilbake garantien. ExpressVPN tilbyr som nevnt en 30 dagers pengene tilbake garanti, og denne kan du benytte deg av uten å gi noen grunn eller lignende. Du trenger kun å ta kontakt med kundeservice og si at du ønsker å få tilbake pengene. Da vil du få pengene tilbake etter et par dager. Vi gjorde dette helt knirkefritt.

  Ulempen med dette er selvfølgelig at du først må betale, og du må da også huske å be om pengene tilbake innen 30 dager, hvis ikke får du ikke benyttet deg av garantien. Denne løsningen er veldig god dersom du for eksempel kun skal benytte deg av VPN mens du er på en ukesferie eller lignende.

  Brukervennlighet

  Vi synes ExpressVPN er veldig brukervennlig. I forhold til å komme seg i gang trenger du bare å laste ned programmet på den enheten du ønsker, og deretter velge hvilken server du ønsker basert på lister. ExpressVPN har også godt tilpassede apper til alle mulige enheter. Vi har testet blant annet utvidelsene på Chrome, Firefox, iPhone og Android og synes alle disse utvidelsene fungerer veldig bra. Du kan lese om appene til iPhone og Android under.

  I forhold til plattformen til PC er denne relativt enkel å bruke. ExpressVPN plattformen er relativt smal og tar kun minimal plass på PCen din. Her kan du velge blant forskjellige land og enkelt koble deg til eller fra serveren. I mange tilfeller har ExpressVPN servere mange steder i hvert land, og i disse tilfellene kan du velge blant de forskjellige stedene i landet. Dette er naturligvis en stor fordel.

  ExpressVPN tilbyr utvidelser til de fleste kjente nettlesere. Her kan se se utvidelsen til Chrome Browser.

  Det eneste minuset er at ExpressVPN ikke har et verdenskart slik som NordVPN har. NordVPN lar deg få et bilde av hele verden, og ut fra dette bildet kan du velge hvilket land du ønsker. Slikt sett slipper du å lete i en liste, hvilket kan være mer oversiktlig og også raskere. Imidlertid er ikke dette et stort minus, slik at det ikke trekker så mye ned.

  Dersom du vil benytte deg av forskjellige avanserte alternativer er det bare å trykke på menyikonet øverst til venstre, og etter dette manøvrere deg rundt. ExpressVPN har også en hastighetstestfunksjon slik at du kan se hvilke servere som til enhver tid er best.

  Sist men ikke minst tilbyr ExpressVPN også norsk språk på plattformen, hvilket er et stort pluss for oss norske borgere. Her skiller ExpressVPN seg ut som en av de få tjenestene som tilbyr dette.

  ExpressVPN på iPhone og Android

  ExpressVPN tilbyr brukerapper til alle enheter, dette inkluderer blant annet iPhone, Android, Linux, iPad, Apple TV og lignende. Generelt pleier ExpressVPN å ha rykte på seg for å prestere godt på de fleste forskjellige enheter.

  Vi testet ExpressVPN både på iPhone og Android og var svært fornøyd med funksjonaliteten på disse to appene. Det er tydelig at ExpressVPN har brukt mye tid og ressurser på å utarbeide appene til å bli så brukervennlige som overhodet mulig.

  Designet på appene er svært likt designet på PC plattformen. Du kan velge land ut fra en liste der du også kan søke etter forskjellige land, og du kan koble til og fra disse landene ved å trykke på koble til eller koble fra. ExpressVPN skiller seg også svært positivt ut ved at også appene er på norsk, hvilket ikke er vanlig for VPN tjenester.

  Øvre funksjoner kan du benytte deg av ved å bruke menyen oppe til venstre. Her kan du for eksempel styre funksjoner som autotilkobling, delt tunnelering, forskjellige VPN-protokoller og lignende. Samlet sett er vi svært fornøyde med ExpressVPNs brukervennlighet på disse appene, og kan anbefale ExpressVPN til bruk på iPhone og Android.

  ExpressVPNs prestasjon i Norge

  I forhold til vår test blir det selvfølgelig sentralt hvordan ExpressVPN presterer i Norge. Det har jo ikke så mye å si dersom tjenesten er ekstremt god i land som Kina og Russland, dersom den kun har trege servere i Norge som til stadighet hopper ut.

  Heldigvis for oss nordmenn har ExpressVPN satset relativt tungt inn i det norske markedet. Ikke bare har de oversatt alle apper til norsk språk, men de har også en rekke forskjellige servere i Norge. Disse serverne presterer i våre tester godt både i forhold til ting som hastighet, tilkoblingsstabilitet og lignende. Visstnok skal også ExpressVPN jobbe med å skaffe kundeservice på norsk språk, dersom dette skulle skje blir det jo nærmest å regne som en norsk tjeneste.

  ExpressVPN har mange servere i Norge og også tilpasset norsk språk.

  Samlet sett vil vi derfor si at ExpressVPN presterer svært godt i Norge, hvilket gjør at du trygt kan regne med å koble til stabile norske servere med norske IP adresser dersom du enten er på reise eller her hjemme i Norge.

  ExpressVPN til amerikansk Netflix

  Mange norske brukere bruker VPN til å kunne utvide utvalget sitt på Netflix. Som kjent er det amerikanske Netflixutvalget ekstremt mye bedre enn det norske, og ved å koble deg til en amerikansk server kan du få en amerikansk IP adresse, og dermed se den amerikanske Netflixversjonen.

  Problemet er at det er mange VPN tjenester som ikke fungerer med Netflix. Grunnen til dette er at Netflix kontinuerlig blokkerer VPN servere, fordi de ikke ønsker at folk skal benytte VPN til å utvide Netflixutvalget. Derfor er tjenesten nødt til å ha mange servere i USA, og kontinuerlig oppdaterer disse i forhold til Netflix.

  ExpressVPN fungerer bra med Netflix.

  Vi opplevde at ExpressVPN fungerte ganske bra til å få amerikansk Netflix. Tjenesten var ikke like bra som for eksempel NordVPN, men mange servere fungerte, og det viktigste er jo egentlig at bare en server fungerer til en hver tid. Alt i alt er vi fornøyde med ExpressVPN i forhold til Netflix, og kan anbefale tjenesten til deg som ønsker å bruke VPN til dette formålet. Les mer om ExpressVPN til Netflix her.

  ExpressVPN til NRK, TV2 Sumo og lignende

  I tillegg til å se amerikansk Netflix bruker også mange norske borgere VPN til å se norske TV programmer som NRK og TV2 Sumo i utlandet. Som kjent er disse geoblokkert, men ved en VPN tjeneste kan du koble deg til en norsk server og dermed få en norsk IP adresse. Da vil du omgå denne problematikken.

  Vi testet ExpressVPN til både NRK og TV2 Sumo og tjenesten fungerte glimrende. Det var ikke noe problem å se disse programmene. Vi fikk personer som befant seg i utlandet til å laste ned og logge inn på vår ExpressVPN bruker. Disse personene befant seg i henholdsvis Sverige og USA, og det fungerte begge disse stedene. Dermed må vi si at ExpressVPN også bestod denne testen.

  Spesielle funksjoner

  ExpressVPN tilbyr en rekke sikkerhetsfunksjoner i tillegg til det helt grunnleggende som 256 bit AES kryptering, ingen loggføringspolitikk og lignende. For det første tilbyr ExpressVPN en kill switch, som gjør at internettrafikken din stoppes i sin helhet dersom VPN tilkoblingen mot formodning skulle falle ut (dette skjer nesten aldri med ExpressVPN, da tjenesten har svært robuste servere).

  ExpressVPN har mange avanserte sikkerhetsfunksjoner.

  ExpressVPN tilbyr også en rekke forskjellige sikkerhetsprotokoller som du kan velge mellom. Dette er blant annet UDP – OpenNVPN, TCP – OpenVPN, IKEv2, L2TP, PPTP og lignende. Dette er naturligvis en fordel for mange brukere som vil ha det akkurat slik som de selv ønsker.

  ExpressVPN har også en veldig god funksjon der du kan teste hastigheten til alle de forskjellige serverne, hvilket kan være en stor fordel i de tilfellene du skal teste ut de forskjellige serverne.

  ExpressVPN til torrenting

  Som kjent fører P2P-fildeling til at andre brukere kan se IP-adressen din dersom du deler filer. Dersom denne IP-adressen er din riktige IP-adresse, vil du bli eksponert for fremmede som enkelt kan spore og overvåke det du laster ned. Dette inkluderer også myndighetene, dersom du skulle laste ned noe som er ulovlig eller lignende – hvilket kan lede til store bøter.

  ExpressVPN er en god tjeneste for torrenting i våre øyne. Grunnen til dette er at ExpressVPN for det første ikke lagrer noen logger som kan brukes for å identifisere deg. I tillegg er sikkerheten på 256-bit AES kryptering veldig god. Dette gjør at du enkelt kan benytte deg av ExpressVPN til å skjule IP adressen din mens du driver med torrenting, og slikt sett forholde deg anonym fra myndigheter og andre brukere når du deler filer gjennom torrenting.

  I tillegg tilbyr ExpressVPN en såkalt kill switch, som gjør at du forhindrer at IP adressen din skulle bli midlertidig eksponert – dette er etter vår erfaring særlig viktig for torrenting.

  ExpressVPN til den kinesiske brannmuren

  Som kjent er det mange som benytter seg av VPN til Kina. Selv om det nok ikke er det mest kjente reisemålet for norske borgere, er det likevel interessant å se hvordan VPN tjenesten klarer seg i Kina, da dette pleier å være et tegn på hvor god VPN tjenesten er generelt. Som kjent er Kina preget av streng internettsensur, hvilket ofte får kallenavnet «The great firewall of China». Sider som Facebook, Twitter, Snapchat og lignende er blokkert. Derfor kan en VPN være svært nyttig.

  ExpressVPN er en av de få tjenestene som faktisk fungerer bra i Kina. Sammen med NordVPN og kanskje et par andre VPN-tjenester skiller de seg ut her. Kina har nemlig blokkert mange VPN-tjenester og det er ikke mange som fungerer der. ExpressVPN har til daglig et team som jobber med situasjonen i Kina, og hvordan tjenesten best mulig kan unngå å bli blokkert i landet. Et lite tips dersom du skal benytte deg av ExpressVPN i Kina er å installere den før du ankommer landet, da det etter vår erfaring kan være vanskelig å laste den ned og lignende dersom du først er i landet.

  ExpressVPN sin kundeservice

  ExpressVPN tilbyr veldig mange hjelpemiddelfunksjoner til kundene sine. For det første er det flere PDF filer du kan laste ned der det er detaljerte guider som skal hjelpe deg blant annet sette opp ExpressVPN på forskjellige enheter, og også hjelpe deg dersom du har problemer med tilkoblingen.

  ExpressVPN har den beste kundeservicen av alle VPNer vi har testet.

  Den mest gunstige kundeservicen til ExpressVPN er imidlertid den 24/7 live kundeservicen de tilbyr. Du kan altså snakke med en person som vil hjelpe deg med problemene dine. Vår erfaring med kundeservicen til ExpressVPN er utrolig god. Alle gangene vi har tatt kontakt med kundeservice har de svart innen 30 sekunder, og de er også svært behjelpelige med alle spørsmålene en skulle ha.

  Samlet sett er sannsynligvis ExpressVPN den VPN-tjenesten som tilbyr aller best kundeservice av alle tjenestene vi har testet. Visstnok er dette en viktig prioritering for eierne av selskapet. Du kan se et screenshot fra en samtale med kundeservice til høyre. Her er erfaringen vår med ExpressVPN virkelig karakter 10/10!

  Oppsummering

  Samlet sett er erfaringen vår etter testen av ExpressVPN ikke annet enn at VPN tilbyderen er en ekstremt god VPN-tjeneste. Selv om ExpressVPN er en av de dyreste VPN-tjenestene du kan benytte deg av, gir den deg så utrolig mye for pengene. Hastigheten og robustheten på serverne, hvor raskt du kobles til serverne, funksjonaliteten på de forskjellige appene, antall servere og utvalgene av land du kan koble deg til, sikkerhetsfunksjonene, kundeservicen, alt dette fungerer utrolig bra. Det kan egentlig ikke bli så mye bedre.

  Dersom du ønsker å benytte deg av en av de aller beste VPN tjenestene vil vi virkelig anbefale deg å teste ut ExpressVPN. Det er en VPN-tjeneste det er vanskelig å gå bort fra. Dersom du mot formodning ikke skulle være fornøyd med tjenesten tilbyr også ExpressVPN en 30 dagers ubetinget pengene tilbake garanti.


  Hva vi mener om ExpressVPN:

  Jarle

  – “ExpressVPN er en VPN tjeneste som har eksistert i en årrekke, og har rukket å bli en av de aller beste og mest anerkjente VPN tjenestene. Sammen med NordVPN og Private Internet Access er vel dette den største tjenesten.

  Selv har jeg benyttet meg av denne VPN tjenesten over en lang periode, så jeg hadde gledet meg til å teste tjenesten sammen med Andreas og Anne-Marte, som selv bruker andre VPN tjenester.

  Vi testet mange forskjellige ting med ExpressVPN. Blant annet testet vi hastigheten, brukervennligheten, kryptering og sikkerhet, hva du får i forhold til pris, egenskaper for norske brukere, og lignende. Det jeg kan si om ExpressVPN er at den ikke bare leverer i forhold til et av momentene over, men at den leverer på det meste.

  Det er dette som er så bra med ExpressVPN. Selv om det nok er en av de dyreste tjenestene, er den absolutt verdt det du betaler for. Hastigheten er ekstremt rask, og du kobles til de forskjellige serverne nærmest med en gang du velger dem. Her var ExpressVPN klart best i testen, og slo også NordVPN, som også skåret svært høyt i testen vår.

  Sikkerheten til ExpressVPN er også solid. Krypteringen er på militærnivå (faktisk det samme som det amerikanske forsvaret), og tjenesten har en politikk om ingen loggføring. Dette innebærer at ExpressVPN ikke loggfører trafikken din som går via tjenesten. På den måten kan du være sikker på at du er trygg fra hackere og generell overvåkning når du benytter deg av tjenesten.

  Alt i alt kan jeg absolutt anbefale ExpressVPN, og for min del er dette den absolutt beste VPN tjenesten, nærmest uansett hvilket formål du skal bruke VPN til.”

  Andreas

  – “Det var spennende å teste ExpressVPN. Jeg har selv brukt NordVPN i en årrekke, og hadde ikke testet tjenesten på over 2 år. Jeg har hørt fra andre at tjenesten har blitt svært mye bedre i den senere tiden, og derfor var det spennende å skulle se om dette.

  Det jeg kort kan si var at ExpressVPN imponerte meg veldig. Det mest imponerende var hvor smidig tjenesten var. Jeg skal forklare dette nærmere i det følgende.

  Når jeg sier at tjenesten er smidig mener jeg at den leverer akkurat det du trenger uten at du merker at ExpressVPN er der. Mens andre VPN tjenester gir deg beskjeder om alt mulig og popper opp på PCen din, kobler ExpressVPN deg til en server lynraskt når du velger den, og tilkoblingen blir der.

  Når du er koblet til en ekstern server kan du banne på at ikke tilkoblingen faller av, slik som er tilfelle hos mange andre VPN tjenester. Dette var noe som imponerte meg stort hos ExpressVPN. Uansett hvilken server vi var koblet til, og hvor langt unna den var, var tilkoblingen sikker og trygg.

  Når det kommer til pris er ExpressVPN en av de aller dyreste i klassen. Dette var noe av det jeg syns trekker litt ned. Riktignok er den jo ikke så veldig mye billigere enn andre tjenester, men skal du binde deg for en lengre periode får du ikke den samme rabatten som du kan få hos for eksempel NordVPN. Uansett får du absolutt det du betaler for.

  Jeg er usikker på om jeg skal bytte fra NordVPN til ExpressVPN etter denne testet. Generelt syntes jeg nok at ExpressVPN ligger hakket over NordVPN , særlig når det kommer til sikre tilkoblinger og hastighet på tilkoblingen. På den annen side leverer NordVPN også en svært bra tjeneste i forhold til pris. Jeg må nok tenke litt over det.

  Dersom du har lurt på om du skal prøve ExpressVPN kan jeg absolutt anbefale deg å teste ut tjenesten. Husk at ExpressVPN også har en 30 dagers pengene tilbake garanti.”

  Anne-Marte

  “I likhet med Andreas og Jarle er jeg veldig fornøyd med ExpressVPN. Jeg ser de andre har rost tjenesten utrolig mye, så jeg skal prøve å ikke gjenta det de har skrevet.

  Generelt imponerer ExpressVPN meg med det antallet land du kan koble deg til. TJenesten tiilbyr tilkoblinger til over 94 land, og dette fungerte også svært godt i alle landene vi prøvde å koble oss til. Serverantallet er også høyt, slik at du alltid har forskjellige alternativer i forhold til serverutvalg.

  Det jeg misliker med ExpressVPN er at jeg syntes at tjenesten er noe overpriset. Mens de andre VPN tjenestene blir ekstremt billige dersom du binder deg for eksempel for 12 måneder, koster ExpressVPN fortsatt rundt 60 kroner i måneden dersom du binder deg for en så lang periode.

  Dette er naturligvis ikke dyrt, men i forhold til NordVPN som du får ned til 20 kr, er det jo litt dyrt. Dersom du er interessert i å betale så lite som mulig, men fortsatt ha en god tjeneste, vil jeg heller anbefale deg NordVPN. Det er ikke så mye som skiller disse to tjenestene.

  Alt i alt er jeg utrolig imponert over ExpressVPN. Det som imponerer meg mest, er slik som Andreas og Jarle sier, hastigheten og den feilfrie tilkoblingen. Når du velger en server blir du koblet til serveren ekstremt raskt, og tilkoblingen er stabil og sikker. Det er ikke slik at du hopper ut eller lignende, som vi opplevde med blant annet GooseVPN, PrivateVPN og diverse gratistjenester. ExpressVPN leverer rett og slett hva den lover.

  Jeg vil anbefale ExpressVPN til deg som vil ha det aller beste, og er villig til å betale for dette. Jeg mener, i likhet med mange andre VPN brukere, at dette sannsynligvis er den beste VPN tjenesten der ute for øyeblikket.”

  • $8.12 pr mnd
  • 35% rabatt
  • 30 dager pengene tilbake garanti