Beste gratis VPN for Firestick som faktisk fungerer i 2024 (Rask oppsett)

Sist oppdatert: 05/01/2024

firetv vpnportalen

Amazon Fire Stick kan forandre hva som helst med en HDMI-port til en Smart TV. Den er lett og bærbar, du kan bruke den på farten. Når det er sagt, bruker du en Firestick får du dessverre ikke direkte tilgang til geobegrenset innhold; men du har tilgang til lokalt innhold i regionen du befinner deg. 

For å løse dette problemet anbefaler vi å bruke en VPN. En VPN-tjeneste beskytter din internettforbindelse, endrer din IP-adresse til en server i landet du vil oppheve blokkeringen, og gir deg ubegrenset tilgang til geoblokkert innhold. Å velge en VPN kan være utfordrende om du ikke har noe erfaring fra før av. 

I denne artikkelen ser vi nærmere på syv av de beste gratis VPN-ene for Amazon fire stick for å hjelpe deg å velge den riktige VPN-tjenesten. 

Beste risikofrie VPN-er for Firestick

Risikofrie VPN-er er VPN-tjenester som gir deg muligheten til å få pengene tilbake dersom du bestemmer deg for å slutte å bruke dem. Pengene-tilbake tilbudet er kun tilgjengelig for en viss periode. I de fleste tilfeller er det 30 dager, men det kan variere. For å gjøre det lettere for deg å finne en god VPN, har vi lagt ved noen av de beste risikofrie VPN-tjenestene som du kan bruke med Firestick:

ExpressVPN

Absolutt den beste ifølge våre tester

expressvpn
 • Superraske servere 
 • AES 256-bit-kryptering
 • Støtter privat protokoll, Lightway
 • Pengene tilbake-garanti

Serversamlingen til ExpressVPN utgjør over 3000 servere i 94 land. Med ExpressVPN, får du tilgang til lokalt innhold i 94 land, lynrask hastighet, enestående sikkerhet, og støtte for en rekke plattformer. På grunn av tjenestens hastighet, kan brukere streame flere serier på Firestick i HD eller UHD med ExpressVPN. 

Du skal ikke ha noe problemer med å bruke den for P2P-aktiviteter siden torrenting også er tilgjengelig. 

VPN-tjenesten kommer med pålitelig serverteknologi, som er en prisverdig innsats for å sikre at den ikke lagrer brukernes tilkoblingsdata; servere opererer kun på RAM. 

ExpressVPN opererer fra hovedkontoret på De britiske jomfruøyene, og dette tillater dem å følge No-Log policy i henhold til regelverket og beskytter mot regioner som deler overvåking. Tjenesten støtter også kryptovalutaer dersom du er skeptisk og ikke ønsker at ExpressVPN skal vite dine fakturadetaljer. 

Ved å bruke ExpressVPN får du velge noen VPN-protokoller for sikkerhet, inkludert IKEv2/IPSec, L2TP/IPsec, OpenVPN. Krypteringsprotokollen er AES-256; sikkerhetseksperter anbefaler det for bedre beskyttelse. I et forsøk på å sikre strammere sikkerhet, har den en kill switch, inkluderer lekkasjebeskyttelse, perfekt fremadrettet hemmelighold, og støtter i tillegg Tor over VPN. 

ExpressVPN støtter alle mainstreame plattformer, inkludert Firestick. Den kommer til og med med en instruksjonsveiledning på nettsiden deres dersom du har problemer med å installere på Firestick. Nettlesere er ikke utelatt siden den støtter både Chrome og Firefox. Å abonnere på ExpressVPN innebærer å velge en av de tre planene. Du sparer mest penger med den årlige planen på kun $8.32 (83 kr/måned), men kan også velge den månedlige planen til $12,95,(ca 129 kr). En 30 dagers angrerett og støtte for bruk av fem enheter samtidig, gjelder for alle abonnementspakker.

Prøv ExpressVPN

NordVPN

Definitivt den raskeste i våre tester

nordvpn-9
 • Utrolig raske servere 
 • Flotte sikkerhetsfunksjoner
 • Verifisert no-log policy
 • Fjerner blokkering av strømmeplattformer

NordVPNs 5000+ servere i 59 land er tilstrekkelige nok for brukere som ønsker å bruke Firestick for å se flere tv-serier på tvers av forskjellige land. Det er en av de mest attraktive VPN-ene på grunn av sine utmerkede opphevingsevner, avanserte sikkerhetsfunksjoner og økonomiske abonnementspakker. Ved å bruke NordVPN med Amazon fire stick får du enkel tilgang til en rekke streamingsider. 

Når det kommer til hastighet, er NordVPN veldig pålitelig. Du får blant annet Quick Connect med VPN som er en funksjon som kobler brukere til de raskeste serverne som er tilgjengelige. Du kan bruke det med torrent-klienter som BitTorrent og uTorrent, siden det støtter P2P-fildeling. 

Fordi de opererer lovlig fra Panama, er det ikke under noen juridisk forpliktelse å lagre brukerdata. NordVPN krever kun dine kontodetaljer og fakturainformasjon for å sikre at du kan bruke kontoen din uten problemer. Den har også andre personvernforbedrende funksjoner, og tillater også brukere å betale med bitcoin, en warrant canary og obfuskerte servere.

Sikkerhetseksperter rangerer NordVPN veldig høyt. Den har noen avanserte funksjoner som Double VPN, Tor over VPN, og split tunneling. 

Standard AES 256-bit-kryptering jobber ved siden av sikre VPN-protokoller, inkludert OpenVPN, NordLynx, og IKEv2/IPSec. NordLynx er en NordVPN proprietær protokoll bygget på den relativt nye WireGuard-protokollen.

NordVPN har tilpasset brukervennlige applikasjoner for alle viktige enheter. Den støtter også nettlesere og flere andre enheter, inkludert Firestick. Brukere betaler $11.95(119.56 kr), $4.92 (49.22 kr), og $3.71 (37.12 kr) for henholdsvis måneds-, års- og 2-årsplanen. 

Alle abonnementsplaner følger med en 30-dagers pengene tilbake-garanti og seks samtidige tilkoblinger.

Prøv NordVPN

Beste gratis VPN-er for Firestick

Nedenfor finner du våre anbefalinger for beste gratis VPN-er som du kan bruke på Firestick. 

ProtonVPN

Beste VPN med en gratis versjon

 • Gratis versjon tilgjengelig
 • Sterke sikkerhetsfunksjoner
 • Pålitelig no-log policy
 • Tillater perfekt fremadrettet hemmelighold

ProtonVPN er en separat enhet fra den populære e-posttjenesten for personvern – ProtonMail. Den har et servernettverk på mer enn 1000 servere bosatt i 54 land. Gratisversjonen tillater imidlertid bare tilgang til 23 servere i USA, Japan og Nederland. Den fungerer utmerket med Firestick og har en dedikert side som viser brukere hvordan de kan sette den opp på deres enheter. 

Når det kommer til hastighet er ikke serverne til ProtonVPN det beste; du vil mest sannsynlig oppleve lagging. I noen tilfeller må du koble til den raskeste serveren for å nyte en sømløs opplevelse. Du bør ikke ha noen problemer med å laste ned torrent-filer, siden det støtter P2P-fildeling. 

Personvern er ProtonVPN’s forte. Tjenesten opererer fra Sveits, som er et referansepunkt for personvernvennlige land. I følge sveitsisk lov, støtter de å holde brukernes data private; de tillater ProtonVPN å stå ved sin no-log policy. Det er bare naturlig at brukere stoler på ProtonVPN, på grunn av tilknytningen de har til ProtonMail.

I tillegg til å holde data privat, har den mange funksjoner som holder informasjonen din trygg. AES 256-bit-kryptering, perfekt fremadrettet hemmelighold, NetShield, lekkasjebeskyttelse, Tor over VPN, Secure Core, og en kill-switch holder hackerne unna. IKEv2/IPSec og OpenVPN er de eneste to protokollene ProtonVPN støtter for øyeblikket. 

SEC Consult bekrefter at alle ProtonVPNs applikasjoner er åpen kildekode og trygge å bruke på alle større plattformer. Gratispakken har de minste funksjonene, inkludert en enkel VPN-tilkobling per bruker.

Prøv ProtonVPN

Hvordan installere og bruke en VPN på Firestick

Det er to måter du kan installere en VPN på Firestick: Installere fra Amazon Appstore og installere ved å bruke APK-filen til VPN-tjenesten. 

Installer en VPN fra Amazon Appstore

I dette tilfellet, har VPN-tjenesten en tilpasset applikasjon for Amazon Firestick.

1. Abonner på en VPN tjeneste.

2. Søk etter VPN-applikasjonen på Amazon Appstore.

3. Last ned VPN-applikasjonen.

4. Åpne VPN-applikasjonen og logg på.

5. Koble til en server i regionen du vil oppheve blokkeringen.

6. Stream på din favorittstrømmeside.

Installer ved å bruke VPN-ens APK-fil

I dette tilfellet, er ikke VPN-tjenesteleverandørens app på Amazon Appstore. 

1. Gå til “Innstillinger” på startskjermen din, velg “My Fire TV,” og velg “Apper fra ukjente kilder.” Dette er for å sikre at du kan laste ned og installere APK-filen.

2. Søk etter og installer nedlastingsprogrammet på din Firestick

3. Start nedlastingsprogrammet

4. Se etter VPN-applikasjonens nedlastingskobling, skriv den inn i nedlastingsprogrammet og installer.

5. Åpne VPN-applikasjonen, logg på og koble til en server i regionen du vil oppheve blokkeringen.

6. Stream på din favorittstrømmeside.

Ofte stilte spørsmål om de beste gratis VPN-ene for Firestick

Hvordan kan jeg sette opp en gratis VPN-tilkobling med min Firestick?

Å sette opp en gratis VPN tjenste for Fire TV Stick er enkelt hvis VPN-leverandøren har dedikert programvare for strømmeplattformen.

Å bruke Aamzons app store, kan du enkelt installere din valgte VPN på Firestick. Først av alt, søk etter VPN på Fire TV Stick, last ned, installer og koble den til.

Hvordan kan jeg bruke VPN-leverandører som ikke tilbyr en app for Fire TV Stick?

Du kan bruke en VPN-leverandør som ikke har en app på din Fire TV Stick. Sidelasting av VPNs Android-app ved hjelp av en APK-fil er ditt førstevalg. Du kan også sette opp en VPN på ruteren og koble Fire TV-enheten til den.

Alternativt kan du bruke en tredjeparts VPN-tjeneste. Som et resultat vil internetttrafikken din bli rutet via VPN-tunnelen. 

Vil bruk av en gratis VPN gjøre hastigheten tregere?

Når du bruker et virtuelt privat nettverk (VPN), kan du forvente å se forsinkelser. Det skjer siden trafikken din må gjøre et nytt stopp på reisen til og fra enheten din.

Gratis VPN-er kan begrense deg til et lite antall servere, som blir travle og trege. For å kontrollere overbelastning kan de begrense hastigheten din. 

I hvilke tilfeller bør jeg oppgradere til en premium VPN-tjeneste?

Gratisplanens datagrense kan være for lav til at du kan fortsette å bruke VPN-en du bruker for øyeblikket, så det kan være lurt å vurdere å oppgradere til en premiumplan. Mange VPN-tjenesteleverandører begrenser serverplasseringene som gratisbrukere kan velge mellom. Derfor kan et betalt abonnement være ditt eneste valg hvis du ønsker å bruke peer-to-peer-nettverk eller hvis du trenger en IP-adresse fra et bestemt land.

Når det er sagt, er det noen få røde flagg å se opp for. Enhver tjeneste som lover å kunne fjerne blokkering av noe eller som begrenser internetthastighetene dine til du betaler, bør unngås.

Konklusjon

Oppsumert, er ExpressVPN det beste risikofrie valget for Firestick på grunn av hastigheten, opphevingsevner, sikkerhetsfunksjoner og at den er pålitelig. Neste risikofrie tjeneste på listen er NordVPN som fungerer ypperlig om du ønsker noe som er billig og bra. De helt gratis VPN-tjenestene vil også gjøre en god jobb uten noen særlige problemer. Vi håper denne artikkelen hjelp deg å velge en gratis VPN for Firestick.

Om annonsering på denne nettsiden

Innholdsfortegnelseexpand_more

  Beste VPN-tjenester

  Beste VPN i vår test

  Prøv ExpressVPN

  Testens andreplass

  Prøv NordVPN
  Om annonsering på denne nettsideninfo