Beste VPN for tilgang til Tinder – Trygg og sikker dating

Sist oppdatert: 16/01/2023

vpnportalen tinder

En VPN Tinder – tilkobling er essensielt hvis du liker å bruke nettdating plattformer. Siden Tinder først ble lansert i 2012, har det gjort det veldig enkelt å finne kjærligheten og starte vellykkede forhold. Men, dessverre er det ikke alle som nyter simplisiteten Tinder bringer til dating. 

I stedet blokkerer noen internettleverandører (ISP) Tinder i noen land. I tillegg er det også noen institusjoner, selskaper, skoler og universiteter som blokkerer folk fra å bruke Tinder. Å bruke Tinder utsetter deg ikke bare for hjertesorg på internett. 

Når du bruker Tinder vil du møte betydelige sikkerhetstrusler på nettet fra andre Tinder-abonnenter og hackere. Derfor er en VPN for Tinder veldig viktig, hvis du ønsker å date sikkert på plattformet. Men fungerer Tinder med VPN? Denne artikkelen vil svare på dette spørsmålet og avsløre de beste Tinder VPN-leverandørene. 

Hva er Tinder? 

Tinder er først og fremst en dating app som matcher single på jakt etter partnere over hele verden. På Tinder, får du tilgang til millioner av andre single som deg selv. I tillegg, fungerer Tinder for alle, uavhengig av kjønn og seksuell orientering. 

Tinder er også veldig allsidig. Så, du vil møte mennesker med alle slags raser og bakgrunner på denne plattformen. De fleste tro at Tinder handler kun om forhold og sex, men du kan faktisk også finne platonske venner og bygge flote forhold. 

Men mens du registrerer deg på Tinder, må du oppgi dine personlige opplysninger, som alder, plassering, yrke og kjønnspreferanser. Appen bruker denne dataen til å matche deg til potensielle partnere. 

Dessverre er det også farlig å frigi slik informasjon. Det er derfor det er viktig å bruke Tinder med en VPN.

Hvordan registrere deg på Tinder

Å registrere seg på Tinder krever at du oppretter en konto på plattformet. Du kan skaffe deg Tinder-appen for Android eller iOS eller registrere deg direkte gjennom nettsiden deres. Så derfor må du først laste ned Tinder appen til enheten din. 

 • Lanser appen og klikk “Opprett konto”
 • Deretter skriver du inn og bekrefter telefonnummeret og e-postadressen din   
 • Deretter kan du registrere deg via Google- eller Apple-kontoen din eller via Facebook
 • Etter det må du sette opp Tinder-profilen din
 • Deretter gir du Tinder tilgang til alle nødvendige ressurser for profilen din

Nå er du klar til å sette i gang. Du kan begynne med å møte venner og potensielle partnere på Tinder. 

Hvordan bruke Tinder med en VPN

Kan du bruke en VPN med Tinder? Hvis du lurer på dette, har vi svaret. Ja, du kan faktisk bruke Tinder med en VPN (virtual private network). En VPN tinder tilkobling gjør at du kan endre din IP-adresse og få en annen fra et annerledes land. 

Derfor kan du endre Tinder plasseringen med VPN og møte mennesker utenfor ditt område. Du kan også beskytte deg i tilfelle du møter på farlige mennesker. Dette er fordi ingen av dine Tinder-dates vil vite din nøyaktige plassering. 

Å bruke Tinder med VPN gir imidlertid flere fordeler. For eksempel kan du beskytte deg mot hackere med en VPN. 

Enhver god Tinder VPN vil kryptere internettforbindelsen din. Dermed kan ingen få tilgang til nettverket ditt eller informasjonen og meldingene du sender når du er aktiv på Tinder.

I tillegg, garanterer en Tinder VPN forbindelse bedre personvern. Den beste VPN-en for Tinder vil ikke lagre dine tilkoblingslogger fra Tinder. Tilkoblingslogger er en oversikt over alle dine aktiviteter på Tinder, inkludert surfe og chatte historikk. Så slik informasjon kan ikke falle i hendene på skruppelløse tredjeparter.

Å velge den beste VPN for Tinder 

Å velge den beste VPN for Tinder er ofte en avansert oppgave. Det finnes så mange VPN å velge mellom, og du vet kanskje ikke de riktige funksjonene du bør se etter når du vurderer en VPN for Tinder.

Vi har imidlertid spart deg for bryet og testet flere VPN-er for å velge de beste.

Vi har rangert disse VPN-ene basert på deres flere servere, sikkerhetsfunksjoner, personvernregler og andre viktige funksjoner. Så her er de tre beste alternativene for å bruke Tinder med VPN.

ExpressVPN

Totalt sett best i våre tester

expressvpn
 • Superraske servere
 • AES 256-bits kryptering
 • Støtter privat protokoll, Lightway
 • Pengene tilbake-garanti

Fungerer VPN med Tinder? Hvis andre VPN-er har gjort at du stiller deg dette spørsmålet, er det best å skaffe ExpressVPN. ExpressVPN er den beste VPN-en for Tinder på grunn av sin brede serverspredning og solide sikkerhet. Denne VPN-en har tusenvis av servere i 94 land over hele verden. Dermed har du flere alternativer for å maskere din faktiske plassering. I tillegg, med ExpressVPN, vil du få pålitelig AES 256-kryptering. Hva mer? 

ExpressVPN har ingen ikke-logger policy som forhindrer lagring av dine Tinder data, og garanterer ditt personvern. 

Selv om denne VPN-en er litt dyr, er den verdt hver krone.

Prøv ExpressVPN

NordVPN

Definitivt den raskeste i våre tester

nordvpn-9
 • Utrolig raske servere
 • Flotte sikkerhetsfunksjoner
 • Bekreftet retningslinjer for ingen logger
 • Fjerner blokkering av strømmeplattformer

NordVPN er en annen topp anbefaling for Tinder. Den kommer på denne listen fordi den har alle ExpressVPNs funksjoner til rimelige priser. For eksempel, har NordVPN over 5,000 faste servere i 59 land over hele verden. 

Videre vil den beskytte Tinder-tilkoblingen din med AES 256-bits kryptering og til og med la deg doble krypteringen med Double VPN-funksjonen. Politikken for nulllogging er også en av de mest pålitelige som finnes. Og du kan bruke NordVPN samtidig på seks gadgets.

Prøv NordVPN

Surfshark

Best for å koble til flere enheter

surfshark-2
 • Tillater ubegrensede samtidige tilkoblinger
 • Integrerer stealth-modus
 • Multihop-funksjon tilgjengelig
 • 3000+ servere

Til slutt, er Surfshark en utmerket VPN for Tinder på grunn av ubegrensede samtidige tilkoblinger og billige abonnementsavgifter. Denne VPN tilbyr tusenvis av servere i USA og andre deler av verden. tillegg vil kryptering i militærklasse beskytte deg mot stalkere og hackere. Og hvis du befinner deg i et land som blokker Tinder, trenger du ikke bekymre deg over at regjeringen vil få tak i Tinder-historikken din. Igjen er dette takket være Surfshark’s ingen loggpolicy.

Få tilgang til Tinder med VPN

Fungerer VPN med Tinder? Du kan kunne svare på dette spørsmålet ved å bruke Tinder med en VPN. Heldigvis, er det ikke vanskelig å sette opp en VPN med Tinder, alt du trenger å gjøre er å følge disse stegene: 

 • Abonner på noen av VPN-ene vi har gjennomgått ovenfor, fortrinnsvis ExpressVPN
 • Last ned VPN-appen til enheten du bruker for Tinder
 • Start appen og logg på
 • Gå til serverdelen og velg en server fra et hvilket som helst land
 • Denne prosessen vil automatisk gi deg en ny IP-adresse

Nå kan du logge inn på din Tinder konto og nye din VPN-beskyttelse og personvern. 

Kan du endre din faktiske plassering ved å bruke VPN med Tinder?

Om du spør oss om VPN faktisk kan endre Tinder plasseringen?, er svaret ja. Når det er sagt er prosessen litt vanskelig. Dette er fordi Tinder bruker din faktiske GPS-plassering for å matche deg med potensielle partnere. 

Så, endring av Tinder-plassering må starte fra når du laster ned appen. Du kan følge disse trinnene:

 • Last ned og logg på din VPN-konto  
 • Koble til en server fra hvilket som helst land du vil
 • Denne tilkoblingen vil automatisk gi deg en ny IP-adresse
 • Endre regionen på Google Play Store eller Apple Store til dette stedet du foretrekker
 • Last deretter ned Tinder-appen
 • Opprett din Tinder-konto og -profil med den regionen som din plassering
 • Logg deretter på Tinder-kontoen din

Nå kan du møte mennesker rundt din virtuelle nye plassering. Alternativt kan det være lurt å bli i landet ditt, men koble til folk i en annen stat eller et annet sted.

I dette scenariet trenger du bare å sjekke om det er en server på det stedet du vil ha og koble til den. Dermed trenger du ikke å endre din region i App Store.

Konklusjon

Mange mennesker foretrekker fortiden å finne venner og partnere på nettet via, f.eks, Tinder. Men dessverre er ikke dette alternativet tilgjengelig alle steder. Enda verre kan det hende du utsetter deg selv ved å åpne deg opp for folk på nettet. Derfor er det viktig å bruke Tinder med en VPN for å beskytte og fjerne blokkeringen av plattformen.

Så du kan abonnere på ExpressVPN i dag for Tinder og bruke datingsiden på en trygg og sikker måte. 

Ofte stilte spørsmål om den beste VPN-en for å få tilhang til Tinder

Hvordan endrer jeg Tinder-plasseringen med en VPN?

Du kan få en Tinder VPN-plassering ved å velge en VPN-server i et annet land. Sett deretter Tinder-kontoen din til det landet.

Hvordan kan jeg bruke en VPN med Tinder?

Du kan bruke en VPN med Tinder ved å registrere og koble til en VPN. Da får du tilgang til Tinder over denne VPN-tilkoblingen. 

Hvilken VPN er best å bruke med Tinder?

ExpressVPN er helt klart den beste VPN for Tinder. Den tilbyr tusenvis av servere fra forskjellige steder og solid sikkerhet og personvernfunksjoner. 

Hvorfor trenger Tinder en VPN i Kina?

Kina har blokkert folk å bruke Tinder i Kina. Derfor trenger du en VPN for å bruke denne datingplattformen i Kina.

Om annonsering på denne nettsiden

Innholdsfortegnelseexpand_more

  Beste VPN-tjenester

  Beste VPN i vår test

  Prøv ExpressVPN

  Testens andreplass

  Prøv NordVPN
  Om annonsering på denne nettsideninfo