Fungerer NordVPN med Hulu

Sist oppdatert: 28/03/2024

Fungerer NordVPN med Hulu

Hulu er en amerikansk streaming side, og er kanskje en av de aller beste som går ann å finne. Dette er en tjeneste som har et bredt utvalg av både filmer og serier som du kan streame når du selv vil. Som kunde på Hulu kommer du til å oppdage veldig mange populære titler som ikke finnes på noen andre streamingsider, men for deg som bor i Norge finnes det et problem – dette er en tjeneste som kun fungerer for de som er i USA. Om du surfer på siden med norsk IP-adresse vil du ikke kunne starte en eneste video.

Med tanke på hvor ekstremt mangfoldig og bra utvalg det finnes på Hulu, er ikke dette spesielt gøy for oss i Norge. Heldigvis har vi en løsning på problemet! Om du bruker en VPN, kan du bytte IP-adresse slik at det ser ut som at du er i USA, og når du har gjort det går det bra å streame alt innhold som finnes på tjenesten. En av de VPN-leverandørene som fungerer aller best med Hulu er NordVPN, og vi er helt sikre på at du som vil streame en rekke bra filmer og serier, kommer til å sette pris på de mange og raske serverne som tjenesten kommer med.

Hvorfor må man bruke en VPN med Hulu?

I dag er det veldig vanlig at streamingtjenester har innhold som baserer seg på hvor brukeren befinner seg. Det betyr at vi i Norge ser andre ting enn noen i for eksempel Australia gjør, kort sagt fordi IP-adressene våre avgjør hvilke titler vi kan velge mellom.

Grunnen til at det er slik skyldes ofte ulike avtaler mellom strømmetjenestene og produksjonsselskapene. En strømmetjeneste kan få betale mer for rettigheter om det skal gå ann å streame tittelen i flere land, og for å slippe å betale så mye velger de derfor å kun signere avtaler om at titlene kan vises i enkelte land.

Noe annet som gjør at det er verdt for oss i Norge å ha en VPN, for å kunne streame Hulu, er at det her er en strømmeside som verdsetter eksklusivitet. Det skal være verdt å ha et abonnement på tjenesten og derfor fyller de biblioteket med populære titler.

Grunnen til at du ikke får tilgang til Hulu hvis du er utenfor USA, er IP-adressen. Den avslører hvor man befinner seg. Kort forklart er det mulig å finne ut hvor en person befinner seg ut fra enhetens IP-adresse. Når det er sagt, oppdager Hulu om du går inn på nettstedet fra USA eller et annet land. Om du ikke er i noen av de amerikanske delstatene, kommer du ikke til å kunne streame innholdet.

Den enesten måten du kan streame filmer og serier på Hulu fra Norge, er ved å bruke en VPN. Her må vi likevel påpeke at det er svært viktig for Hulu å sikre at kun amerikanske brukere kan få tilgang til alle titler, og derfor kan de blokkere enkelte IP-adresser som de har kunnet se komme fra en VPN-tjeneste.

Når det er sagt er det enda viktigere å velge en VPN som er såpass bra at den klarer å omgå disse blokkeringene. En slik VPN er NordVPN. Deres server og tjeneste har en ytterst avansert og sofistikert infrastruktur, og det gjør at Hulu mest sannsynlig ikke vil legge merke til at du bruker en VPN.

Fungerer NordVPN på Hulu?

Av alle utallige VPN-tjenester som finnes på markedet er NordVPN en av de beste. Det her er en tjeneste som absolutt setter standarden for sine konkurrenter, og leverandøren gjør det med velbehag. Ikke nok med det har også NordVPN over 5000 servere i en rekke land, som gjør dette til en VPN-tjeneste man kan stole på. Det store antallet servere og deres spredning gjør at du har mange muligheter når du skal velge en server å koble til. Og skulle det være slik at du i noen tilfeller må bytte server, kan du gjøre det på noen få sekunder ved å bruke det brukervennlige kartet (du kan klikke på land du vil koble til), og den kobler deg til den raskeste serveren som er tilgjengelig.

En VPN kan ha tonnevis av servere, men hvis sikkerheten mangler, er det heller ikke noe å henge på juletreet. NordVPN har forstått dette og tar brukernes personvern og sikkerhet svært alvorlig. Når det gjelder kryptering bruker tjenesten en AES-256-kryptering, som er det samme som det amerikanske militæret bruker. Bare det sier litt om hvor sikker tjenesten deres faktisk er. Nå må du ikke tro at kryptering er alt som er til sikkerhet. NordVPN har en rekke ulike sikkerhetsfunksjoner som skaper en sømløs opplevelse for alle brukerne.

Tjenesten har en Kill Switch, gir mulighet for delte tunneler og støtter også flere sikkerhetsprotokoller. Alle som bruker NordVPN kan også benytte seg av doble VPN-funksjoner. Gjennom dem kan du dirigere trafikken din gjennom serverne to ganger for å fordoble krypteringsnivåene, og det gjør selvsagt alt enda tryggere. Bruker du nettleseren Tor, kan du også bruke NordVPN med den, og uansett hvilken nettleser, har du alltid beskyttelse mot DDoS-hackere.

Streame Hulu med NordVPN

Dersom du leter etter en måte å streame Hulu i Norge, er NordVPN svaret. Dette er en såpass bra VPN, at den ser til at alle brukere til og med kan streame filmer i HD uten at det oppstår noen avbrytelser eller problemer med oppkoblingen. Du kan stole på at NordVPN opphever blokkeringen av Hulu, selv om det er en strømmetjeneste som prøver å hindre brukere i å ha en VPN.

Som vi nevnte tidligere, er antall servere som NordVPN har imponerende. Mange av dem finnes dessuten i USA, og det er kun de serverne du trenger for å kunne streame Hulu. Det finnes servere i alle delstater og om du klikker på USA på kartet, kobles du opp mot den raskeste serveren, men du kan også velge servere manuelt om du heller ønsker det.

Hulu har en brannmur som visse VPN-servere kan ha vanskeligheter med å komme seg forbi, men for NordVPN er det en enkel oppgave, takket være deres skjulte servere. Som vi nevnte tidligere kan Hulu merke om noen bruker en VPN og da blokkerer de den IP-adressen, men siden en del av serverne er tilsløret, er det ikke et problem med NordVPN. Det faktum at serverne er skjult gjør det svært vanskelig for Hulu å oppdage dem.

Når du leter etter den beste VPN for Hulu, kommer du mest sannsynlig til å støte på flere leverandører som påstår at de kan komme forbi alle slags innholdsblokkeringer. I virkeligheten er dette langt fra sannheten. Derfor har vi testet NordVPN selv og kan skrive under på at dette er en tjeneste som faktisk klarer å gjøre det. Om du vil være sikker på at du kan låse opp Hulu, er NordVPN et sikkert valg.

Slik bruker du en VPN med Hulu

Som du sikkert har forstått, er det ingen problem å streame Hulu om du bruker NordVPN. Å installere og begynne å bruke tjenesten er dessuten lett som en plett, og så fort du har fulgt alle stegene nedenfor, er du klar for å streame alt mellom himmel og jord.

 • Skaff et abonnement på NordVPN

Om du ikke fortsatt har et abonnement på NordVPN, er vi ganske sikre på at du kommer til å ville starte et, når du får vite hvor billig det faktisk er, og spesielt når du får muligheten til å teste tjenesten helt gratis.

Når du oppretter en konto, velger du et abonnement og gir leverandøren betalingsopplysningene dine. Så får du sjansen til å prøve tjenesten i 30 dager. Om du av en eller annen grunn ikke vil fortsette abonnementet, kan du kansellere det og få pengene tilbake. Det er flere abonnementer du kan velge mellom, og det som skiller dem er hvor lenge de varer.

Om du velger et abonnement som varer lenger, blir gjerne månedskostnaden høyere.

 • Last ned og installer VPN-klienten

Når du har laget en konto må du laste ned VPN-klienten til enheten din. Om du skal installere den på din datamaskin, finner du programvaren du trenger på leverandørens side. Det er alltid best å laste ned programmet direkte derfra og ikke fra noen andre sider. Skal du bruke tjenesten på mobilen, finner du appen i app butikken. Det finnes programvare å laste ned for stort sett alle de vanligste enhetene. Du finner programmer for Linux, Windows og macOS, samt apper for iOS og Android.

Når du har lastet ned klienten installerer du den på enheten og logger så inn med dine kontoopplysninger.

 • Koble til en server i USA

Det finnes over 1 000 servere i USA og du kan velge å koble deg opp mot hvilken som helst av dem. Dersom du vil gjøre en rask tilkobling, klikker du bare på USA på kartet og så finner NordVPN den beste serveren for deg.

Når du har gjort det er du klar for å begynne å streame Hulu!

Hvor sikker er en gratis VPN?

Om du er teknisk interessert, har du helt sikkert støtt på flere gratis VPN-tjenester. En gratis VPN hevder ofte at de klarer å komme forbi alle slags brannmurer som finnes på strømmetjenester som Hulu, men hvor sant er egentlig det? Kan de egentlig det?

 • En gratis VPN er mindre pålitelig

Om vi skal summere hvor effektive gratis VPN-tjenester er, så kan vi begynne med å si at de aldri kan garantere at du kommer til å omgå alle sider på nettet. Det betyr at det ikke er helt sikkert at du faktisk kommer til å kunne streame Hulu om du bruker en gratis VPN. Grunnen til at det er vanskelig for en gratis tjeneste å låse opp Hulu, har også mye å gjøre med at strømmetjenesten selv har en veldig bra brannmur, og det kreves en avansert programvare for å kunne ta seg forbi den. Selv en VPN som koster noe kan ha vanskelig for å få jobben gjort, og de leverandørene har mye større muligheter til å utvikle og optimalisere sine tjenester enn hva gratisversjonene har.

 • En gratis VPN er verre for sikkerheten

Før du vurderer å bruke en gratis VPN, må du være klar over at det er farlig fra et sikkerhetsperspektiv. En gratis VPN sparer ofte på dine data og selger dem så til andre foretak. Grunnen til at de gjør det er helt enkelt fordi de trenger en form for finansiering for å opprettholde sine servere, og det gjør de ved å selge informasjonen videre til andre. Det baserer hele formålet med å bruke en VPN, da ideen er å gjøre deg tryggere og sikrere på nettet.

Forutenom det så er sikkerheten og personvern generelt verre på andre måter også når du bruker en gratis VPN. Det resulterer i at du er mer utsatt for skadelig programvare og hackerangrep enn du er hvis du skulle bruke en premiumleverandør. For å være helt sikker på nettet og ikke for å utsette deg for unødvendige risikoer er det alltid best å bruke en tjeneste som er verdt det den koster. Etter vår mening er NordVPN virkelig en.

Hvorfor fungerer ikke NordVPN med Hulu?

Om det er slik at NordVPN ikke fungerer når du prøver å streame noe på Hulu, finnes det en sjanse for at Hulu har identifisert IP-adressen som en VPN. Om det skjer kan du prøve å løse problemet ved å bytte server. Det gjør du enkelt via NordVPN-klienten på enheten din. Grunnen til at Hulu blokkerer VPN-serverne handler kun om rettighetene vi nevnte tidligere. For en strømmetjeneste kan det innebære dyre bøter om titlene vises for personer som ikke inngår i avtalen med produksjonsselskapet. Mesteparten av tiden kan problemet løses ved å ganske enkelt velge en annen server.

Hvis du bytter server, men fortsatt ikke får tilgang til innholdet på Hulu, er det et par ting du kan gjøre.

 • Slett informasjonskapsler

Informasjonskapsler er data som lagres for at du skal få en bedre opplevelse når du går inn på ulike nettsider og applikasjoner. En informasjonskapsel i seg selv er ikke en trussel, men dataene som lagres kan i noen tilfeller avsløre hvor du egentlig er selv om du bruker en VPN.

Hulu kan blokkere deg fra nettsiden deres hvis de ser at serveren du har koblet til på NordVPN og dataene som er lagret som informasjonskapsler, ikke samsvarer med hverandre. Derfor kan du teste ut å slette alle informasjonskapsler for å se om det løser problemet med å streame Hulu.

 • Bytt til en annen server

Hvis du startet med å bytte server og det ikke fungerte, og så fjernet du informasjonskapslene, men det løste heller ikke problemet, kan du prøve å endre serveren igjen – etter at du har slettet informasjonskapslene.

Vanlige spørsmål om NordVPN og Hulu

Er det lovlig å bruke en VPN med Hulu?

Ja, det er lovlig å bruke en VPN i Norge. I Hulus servicevilkår er det ikke noe spesifikt når man bruker en VPN eller en proxy-server, men de påpeker at det ikke er tillatt å bruke noen form for programvare som forstyrrer programvaren deres.

Om Hulu merker at du har gjort det, at de kan bedømme om de ser at du har en VPN, kan de blokkere deg fra å få tilgang til plattformen. Det er imidlertid ikke det vanligste eller det første som skjer, men vanligvis vil du få en melding om at en proxy-server er oppdaget. Du kan da teste å bytte til en av de andre serverne til NordVPN.

Vil strømmingen bli tregere på Hulu hvis jeg har en VPN?

Hvis man bare ser på hvordan det fungerer å bruke en VPN rent teknisk, så er svaret ja, hastigheten blir tregere. Det er fordi all trafikken din tar en lengre rute før den når sin endelige destinasjon. Krypteringene tar rett og slett litt tid.

Men, NordVPN er en leverandør som er kjent for å ha raske servere. Du trenger ikke å bekymre deg for å bli sittende fast på en filmlasting når du streamer med NordVPN.

Finnes det en gratis VPN for Hulu?

Det kan være mulig å finne en gratis VPN som fungerer med Hulu, men det er ikke det smarteste valget å bruke en slik når du streamer. En gratis VPN er helt enkelt ikke det beste valget siden den ikke har en like sterk sikkerhet og like mange brukervennlige funksjoner som eksempelvis NordVPN har.

Om vi skal komme med noen konkrete eksempler er dine kortdetaljer lettere å lekke med en gratis VPN, siden de sjelden har kryptering så sterk som AES 256-bit. Det finnes dessuten visse gratis VPN-tjenester som har virus i selve programvaren og de kan infisere enheten din. Med en gratis VPN er det også en risiko for at leverandøren logger dataene dine og selger dem videre til andre selskaper for markedsføringsformål.

Sammendrag

En VPN er brukbar på mange måter, spesielt når det handler om å surfe og streame sikkert. Men det er ikke den eneste tjenesten NordVPN kan gi deg. Når du bruker noen av leverandørens servere kan du se innhold som du ellers ikke kan se når du er i Norge. Noe som spesielt er prikken over i’en når det gjelder NordVPN er at det er en tjeneste man kan kjøpe abonnement på, og man har 30 dager på seg til å heve kjøpet dersom man ikke er fornøyd. Det gjør at det er en helt risikofri tjeneste du kan teste om du vil se Hulu i Norge.

Om annonsering på denne nettsiden

Innholdsfortegnelseexpand_more

  Beste VPN-tjenester

  Beste VPN i vår test

  Prøv ExpressVPN

  Testens andreplass

  Prøv NordVPN
  Om annonsering på denne nettsideninfo