Slik får du Hulu i Norge

Sist oppdatert: 02/12/2021

Du kan enkelt se Hulu i Norge med en VPN-tjeneste

Hulu er en amerikansk streamingtjeneste som ble grunnlagt tilbake i 2007. Tjenesten brukes av over 28 millioner brukere. I motsetning til streamingtjenester slik som Netflix, HBO, og andre populære alternativer, så er ikke Hulu tilgjengelig i Norge. Faktisk er Hulu kun tilgjengelig i sitt vertsland, og dermed ikke mulig å se dersom du befinner det utenfor USA.

Heldigvis finnes det en enkel måte å omgå denne geobegrensningen. Akkurat som en kan bruke et VPN for å få tilgang til andre streamingtjenester, så fungerer dette også med Hulu. VPN gir deg en amerikansk IP-adresse slik at Hulu lures til å tro at du befinner deg i USA – helt lovlig. Dessuten er det verdt å merke seg at en her også får en rekke forskjellige filmer, så vel som et stort spenn av sport – noe få andre streamingtjenester byr på.

Kort sagt kan du få tilgang til Hulu ved å laste ned en VPN-tjeneste, koble deg til en amerikansk server slik at du får amerikansk IP adresse, og deretter gå til hulu.com og streame fritt. Dette er de beste VPN-tjenestene for Hulu:

Hva er fordelene med Hulu?

Den største fordelen med Hulu er unektelig at de tilbyr et bredt utvalg av innhold. Dette innholdet begrenser seg ikke bare til TV serier og filmer eller kun til sport, slik mange andre streamingtjenester opererer. I stedet er Hulu ditt stoppested for å få tilgang til all verdens av forskjellig innhold.

En annen stor fordel ved Hulu er at du ikke bare kan se over 60 populære TV kanaler, men også ta opp programmer og se repriser. Hos mange streamingprogrammer hvor en får tilgang til TV kanaler, så er det ofte slik at opplevelsen blir som å se på vanlig TV. Altså må en ofte være tilgjengelig akkurat når sendingen går. Med Hulu får du mer fleksibilitet.

Denne fleksibiliteten er også helt tydelig hva gjelder tilgjengeligheten. Hulu er nemlig tilgjengelig til nærmest alle enheter en kan tenke seg. Sett bort i fra den åpenbare streamingen over din PC, så er nettbrett, mobiler og spillkonsoller blant annet kompatible med appene fra Hulu, slik at du kan se når du vil og hvor du vil.

Dessuten kan du se på Hulu på to forskjellige enheter samtidig, slik at mor og far kan se sine favoritter i stua, mens barna ser på barne TV på nettbrett for eksempel. Hulu er et godt alternativ for oss nordmenn, men hvordan får du egentlig tilgang til å se på Hulu i Norge? Problematikken ligger i at Hulu kan spore din IP adresse tilbake til Norge.

Hulu krever amerikansk IP adresse

Siden du kun kan se på Hulu gjennom en amerikansk IP adresse, så vil tjenesten umiddelbart oppdage at du skal blokkeres fra innholdet. Dersom du sitter i Norge, så vil nemlig streaming tjenesten fange opp din norske IP adresse, og en såkalt geoblokkering vil settes i gang. Men hvordan vet egentlig Hulu hvilken IP adresse du har?

Svaret er ganske enkelt at din PC kommuniserer IP adressen din, som er unik til din datamaskin, hver gang du besøker en nettside. Nettsiden vet ikke at det er deg spesifikt som person som besøker den, men de vet i hvert fall fra hvilket land du besøker dem fra. Det er din leverandør av internett som gir deg IP adressen din nemlig, slik at denne er knyttet opp mot landet du besøker en nettside fra.

Dermed er det selvfølgelig ganske problematisk å skulle prøve å få tilgang til amerikansk Hulu, da en tross alt ikke kan endre sin originale IP adresse. Allikevel kan en gjennom et VPN, virtuelt privat nettverk, skjule sin originale IP adresse og få det til å se ut som en har en annen adresse. Blant de adressene en selvfølgelig kan surfe under finner vi de amerikanske IP adressene.

Koble til en amerikansk IP adresse gjennom VPN

De aller fleste VPN tjenester i dag tilbyr amerikanske IP adresse. Det vil dermed ikke si at alle kommer forbi Hulu sin såkalte VPN ban. Mange vil nok fanges opp, da spesielt gratistjenestene, men utgangspunktet er uansett at du er nødt til å koble deg til en amerikansk IP adresse for å komme deg forbi.

Med en VPN kan du enkelt koble deg til en amerikansk IP adresse – her NordVPN.

Vanligvis kan du bare laste ned VPN tjenesten og betale et lite månedsgebyr for tjenesten. Innad i appene velger du gjerne landet du ønsker å koble til gjennom en liste eller et kart. For USA er det ganske enkelt å velge en amerikansk IP adresse. Her vil det kun ta få sekunder hos de fleste før du har koblet deg til den amerikanske IP adresse.

I praksis vil nå all din trafikk rutes gjennom en amerikansk server, slik at det for internettet vil se ut som om du surfer fra USA. Når du derfor nå på nytt besøker Hulu, så vil du få tilgang til alt det innholdet som tidligere var blokkert basert på din geografiske lokasjon. Bruker du den riktige VPN tjenesten, så vil simpelthen Hulu ikke ha noen sjanse til å anta noe annet enn at du besøker dem fra USA.

Beste VPN tjenester for Hulu

Det finnes et bredt spenn av VPN tjenester, men som nevnt tidligere er det ikke alle som vil fungere med Hulu. For å komme seg forbi den muren som Hulu har satt opp basert på din geografiske lokasjon, så er det derfor ikke godt nok med et VPN som tilbyr amerikanske IP adresser. En må faktisk benytte seg av et VPN som også kommer seg forbi deres VPN ban.

ExpressVPN

 • Stream Hulu uavbrutt.
 • Oppnå ekstreme hastigheter.
 • Over 3,000 servere.

ExpressVPN er av mange regnet som den generelt beste VPN tjenesten, og dette gjelder også i henhold til å få Hulu i Norge. Tjenesten er tilnærmet uten svakheter, og den gir deg det brede spekteret av funksjoner som en forventer av en slik tjeneste. Spesielt gunstig er det selvfølgelig at du raskt og enkelt får tilgang til Hulu her.

VPN tjenesten byr nemlig på det som er ett av de aller beste utvalgene i form av antall servere i USA. På verdensbasis teller deres utvalg av servere over 3,000, og disse er spredt over 90 forskjellige land. Utvilsomt finnes majoriteten av disse serveren i USA, noe som gir deg gode forhold når du skal se på Hulu fra Norge.

Fordelen med såpass mange servere innad i USA er at du alltid er sikret deg å ha en amerikansk IP adresse tilgjengelig. Dermed kan du koble deg opp mot en ny en dersom din tidligere ikke skulle fungere eller er ustabil. ExpressVPN sørger alltid for å koble deg opp mot de mest stabile serverne. ExpressVPN har også en solid VPN utvidelse til google Chrome, som gjør at du kan styre VPN-tjenesten rett fra nettleseren.

Dessuten kan ExpressVPN by på noen av de aller raskeste serverne i markedet. Det er et velkjent fenomen at VPN tjenester sakker ned farten noe på tilkoblinger, da all trafikk tross alt rutes gjennom en ekstra server, men her gjør ExpressVPN reduksjonen i fart helt minimal. Dette sikrer at du får oppleve TV-serier, filmer, og sport hos Hulu i høy kvalitet uten lagging.

For å koble deg til den amerikanske IP adressen du trenger for å se Hulu, så skal du hos ExpressVPN ganske så enkelt bare trykke på en av de alternativene adressene. Innen få sekunder vil du være tilkoblet, og neste gang du besøker Hulu sine hjemmesider, så vil du oppfattes som om du besøker dem fra USA – og dermed få tilgang til deres tjenester.

NordVPN

 • Stream Hulu helt anonymt.
 • Rask oppkoblingshastighet.
 • Servere i over 60 forskjellige land.

NordVPN er unektelig også en anerkjent VPN tjeneste i dagens marked. Tjenesten med det lett gjenkjennelige navnet for oss nordmenn tilbyr et bredt spenn av funksjoner, men kanskje aller best er de på å fjerne geografiske restriksjoner for innhold. Derfor er NordVPN en perfekt tjeneste å benytte seg av for å se Hulu i Norge. Samlet sett er det nok hipp som happ om du velger ExpressVPN eller NordVPN til dette formålet.

VPN tjenesten byr på over 5,500 servere i over 60 forskjellige land. Inkludert i disse listene finner vi selvfølgelig USA, der NordVPN tilbyr et hav av servere, da fra forskjellige byer rundt om i landet til og med. Dette sikrer deg et godt utvalg av IP adresse å rute din trafikk gjennom når du skal se Hulu i Norge.

Det gir deg også trygghet og visshet om at det alltid vil være en stabil IP adresse å koble seg opp mot. Få ting er verre enn å oppleve hakking og at IP adressene blir blokkert av streamingtjenester. NordVPN er anerkjent for å oppheve restriksjoner basert på geografisk lokasjon, og de har også evnen til å gi deg raske servere.

Der de aller fleste VPN tjenester fører til at hastigheten på din tilkobling går ned noe, så er NordVPN blant de få der du ikke legger merke til dette skiftet. Når du skal se Hulu i Norge, så bør det være en prioritet å benytte seg av et VPN som holder farten oppe, slik at du kan se på streaming i HD kvalitet uten noen form for forstyrrelser underveis.

Så sant du har nedlastet NordVPN, så skal du enkelt bare koble deg til en amerikansk IP adresse for å se Hulu i Norge. Dette gjør du ved å trykke på USA på kartet som NordVPN benytter som sin brukerflate. Du vil tilkobles i løpet av få sekunder, og når du nå igjen besøker Hulu sine nettsider, så vil du oppfattes som om du besøker deres sider fra USA, og alt innhold vil være tilgjengelig. NordVPN fungerer også bra til tjenester som Netflix og lignende.

SurfShark

 • Få tilgang til Hulu hvor enn du er i verden.
 • Rimelig.
 • Forbli anonym.

SurfShark er blant de nyere tjenestene i markedet, men de har allerede markert seg. Blant godene en får med SurfShark er for eksempel at de gang på gang evner å fjerne geografiske restriksjoner for innhold fra streamingtjenester. Dette gjelder forøvrig også Hulu, slik at du kan se på Hulu i Norge gjennom bruk av SurfShark.

Med over 500 servere i over 50 forskjellige land, så tilbyr VPN tjenesten et noe mindre utvalg enn konkurrentene nevnt ovenfor. Allikevel bør det bemerkes at dette er kvalitetsservere, og mange av disse befinner seg i USA. Det betyr at når du ønsker å se på Hulu i Norge, så vil du alltid ha en god server å kunne logge deg på.

Et utvalg av stabile servere sørger for at du unngår hakking, eller at Hulu oppdager at du benytter deg av et VPN. De færreste ønsker å inngå noen form for kompromiss ved bruk av VPN tjenester, og spesielt kjedelig er det dersom du må logge deg av og på IP adresser flere ganger for å få en tilkobling som kommer seg forbi Hulu sin mur.

Med SurfShark sine kvalitetsservere kan du også være helt sikker på at hastigheten holder seg høyt oppe. En reduksjon er uunngåelig i den grad at all trafikk føres gjennom en ekstra server. Allikevel sørger SurfShark for en god og høy hastighet som gjør at du blant annet kan se dine favorittserier, filmer, og sportsarrangementer i HD kvalitet, uten noen form for avbrudd.

SurfShark føyer seg inn i rekken av VPN tjenester som er brukervennlige og gjør tilkoblingen enkelt. Det er ingen krav til konfigurering, og du skal rett og slett bare klikke på det landet du vil koble til. Ønsker du å se Hulu i Norge, så er alt du trenger å gjøre å koble til en amerikansk IP adresse. Videre vil Hulu registrere deg som om du bor og surfer fra USA, da med full tilgang til Hulu.

Styr unna gratistjenester

Ønsker du å se Hulu i Norge gjennom et VPN, så kan det være fort gjort å la seg friste av gratis VPN tjenester. Mange av disse hevder at de kan fjerne geoblokkeringer, men allikevel er dette sjeldent sannheten. I stedet hender det heller som oftest at disse selger unna din personlige informasjon og informasjon om din aktivitet.

Det er sjeldent at gratis VPN tjenester fungerer for å se Hulu i Norge, og selv om de skulle gjøre det, så har disse tjenestene lave grenser for bruk av data og hastigheten er dårlig. Dermed får du sett helt minimalt med innhold, og gratistjenester bør derfor kun være tiltenkt for testing av VPN.

Vi kan ikke hevde med 100% sikkerhet at det ikke er mulig å finne en gratistjeneste som fungerer med å gi deg Hulu i Norge, men fra alt vi har prøvd så langt vil dette kreve mye leting og sannsynligvis bare medføre frustrasjon.

Se Hulu fra Norge med VPN

Dersom du ønsker å se Hulu i Norge trenger du en VPN tjeneste. Gjennom en slik tjeneste kan du koble deg til en amerikansk IP adresse, slik at Hulu tror at du besøker deres tjeneste fra USA. Da vil du få tilgang til alt av deres innhold, det være seg om det er TV-serier, filmer, eller sport.

Det anbefales å velge en VPN tjeneste som tilbyr ubegrenset data, høye hastigheter, og stabile tilkoblinger. Du kan se Hulu i Norge gjennom en VPN tjeneste i dag!

Vanlige spørsmål

Kan man se Hulu i Norge?

Ja, det er mulig å se Hulu i Norge. Så lenge du har tilkoblet internett gjennom en Amerikansk IP adresse. Dette kan du enkelt gjøre ved å bruke å laste ned et VPN program med server i USA.

Hvordan se Hulu i Norge?

For å se Hulu i Norge trenger du å bruke en Amerikansk IP adresse. Dette er veldig enkelt hvis du laster ned et VPN program. De fleste VPNer lar deg bruke servere i mange land, inkludert USA.

Når kommer Hulu til Norge?

I følge Bob Iger, styreformann i Disney (eier av Hulu), så planlegges en internasjonal ekspansjon av Hulu. Tidsperspektiv på eventuell lansering i Norge eller andre land har ikke blitt kommentert.

I hvilke land kan man se Hulu?

For tiden kan Hulu kun sees fra to land. Disse er USA og Japan. Hvis du bruker VPN kan du se Hulu fra alle land, så lenge du kobler til en IP adresse i USA eller Japan.

Om annonsering på denne nettsiden

Innholdsfortegnelseexpand_more

  Beste VPN-tjenester

  Beste VPN i vår test

  Prøv ExpressVPN

  Testens andreplass

  Prøv NordVPN
  Om annonsering på denne nettsideninfo