Hvilken VPN er best for å blokkere annonser på internett?

Sist oppdatert: 08/11/2022

En VPN med annonseblokkering kan effektivt sikre operativsystemet ditt, samt alle nettlesere og applikasjoner. Som standard blokkerer ikke VPN-tjenester reklame. Noen VPN-er har imidlertid annonseblokkere innebygd for å fjerne påtrengende annonser og forhindre sporere. 

Å finne en pålitelig annonseblokkerende VPN kan ta mye tid og krefter, så derfor tenkte vi å se på de beste annonseblokkerende VPN-ene der ute. 

Øverst på listen vår finner du ExpressVPN, som er en utmerket VPN som er bygd for å blokkere annonser på internett og garanterer din sikkerhet. 

Å velge en VPN med annonseblokkering

Selv om mange utmerkede VPN-tjenester er tilgjengelig, har ikke alle en annonseblokker. I tillegg kan en VPN ikke leve opp til forventningene på grunn av dårlig kvalitet, selv om den har innebygd annonseblokkering. 

Våre toppvalg for den beste annonseblokkerende VPN-en inkluderer sterk sikkerhet for selve VPN-tilkoblingen.

ExpressVPN

Desidert den beste VPN ifølge våre tester

expressvpn
 • Superraske servere 
 • AES 256-bit-kryptering
 • Støtter privat protokoll, Lightway
 • Pengene tilbake-garanti

ExpressVPN er en topp VPN-tjeneste som beskytter brukerne sine. VPN-en kommer med en funksjon som heter DNS-filtrering, som jobber for å blokkere annonser på internett automatisk. Bortsett fra annonseblokkering, tilbyr ExpressVPN sikkerhetsfunksjoner som gir brukere ubegrenset personvern og anonymitet. 

Prøv ExpressVPN

NordVPN

Definitivt den raskeste ifølge våre tester

nordvpn-9
 • Utrolig raske servere 
 • Flotte sikkerhetsfunksjoner
 • Verifisert ingen logger policy
 • Fjerner blokkering av strømmeplattformer

Annonseblokkering er flott med NordVPN. Deres annonseblokker, CyberSec, presterte utrolig bra over hele linja. Du vil aldri se reklame på verken sidebannere, popup-vinduer eller videoannonser. I tillegg, er CyberSec tilgjengelig på alle plattformer, inkludert Chrome, Firefox, iOS, Android, Mac OS X, og Linux.

Prøv NordVPN

Surfshark

Beste VPN for å koble til flere enheter

 • Tillater ubegrensede samtidige tilkoblinger
 • Integrerer Stealth-modus
 • Multihop-funksjon tilgjengelig
 • Over 3000 servere 

SurfShark er en annen VPN med annonseblokkering. CleanWeb, en annonseblokker som tilbys av Surfshark, er en av de beste annonseblokkerne. Det er utrolig enkelt å bruke dem og de er veldig kompatibel med alle større operativsystemer, inkludert Windows, macOS, Linux, iOS, Android, Fire TV, Android TV, Firefox og Chrome.

Prøv Surfshark

Vil en VPN blokkere annonser?

En VPN er ofte bygget for å maskere din IP-adresse, kryptere din nettaktivitet og ikke blokkere annonser. Så, blokkerer en VPN annonser?

En rekke VPN-leverandører annonserer nå for tiden annonseblokkerende funksjoner som en større sikkerhetskomponent online, fordi annonseblokkere er koblet til nettbeskyttelse. Du kan bruke disse annonseblokkerende VPN-ene for å forhindre reklame hvis du har riktig VPN-abonnement. Dette svarer på spørsmålet: – Vil en VPN blokkere annonser?

Blokkerer ExpressVPN reklame?

ExpressVPN er en annonseblokkerende VPN, men den bruker imidlertid ikke en konvensjonell annonseblokker. I stedet utnytter denne VPN-annonseblokkeren en teknikk som kalles DNS-filtrering. Dette innebærer at når du kobler til VPN-serveren deres, vil alle dine DNS-forespørsler bli sendt gjennom deres egne servere.

Har NordVPN annonseblokkering?

NordVPN er en annen annonseblokkerende VPN. Den bruker en funksjon som heter CyberSec. I tillegg til annonseblokkering har NordVPN sikkerhetsfunksjoner som kryptering i militærkvalitet, en kill-switch, en policy for ikke-logging, osv.

Fungerer annonseblokkering?

Annonseblokkere er programmer (ligner på plugins eller nettleserutvidelser) som endrer eller eliminerer annonseringen på et nettsted.

Noen av appene erstatter forskjellige materialer for den annonsen. Andre gjør ingenting for å erstatte det, og etterlater nettstedet med hull eller ødelagte lenker der reklamen tidligere var, som går utover kvaliteten. 

Disse annonseblokkerne kan potensielt ødelegge brukeropplevelsen. Derfor er det best å bruke en VPN med annonseblokkering istedenfor. Disse VPN annonseblokkerne, blokkerer ikke bare annonser, men beskytter deg også mot ondsinnede elementer.

VPN med annonseblokkering

En VPN gjør mer enn å blokkere annonser på internett. For eksempel inkluderer annonseblokkerende VPN-er noen ganger også anti-malware-funksjoner. Derfor vil også skadelige nettsteder bli blokkert, i tillegg til ondsinnede annonser. En VPN skjuler også IP-adressen din. Og ikke minst er dataene du surfer med sikre.. 

En VPN er bare en smart løsning for å garantere sikkerhet på nettet. Og du trenger kun bruke en VPN-tjeneste for å nyte alle fordelene. Derfor er det alltid anbefalt å bruke de beste VPN-ene. 

Gratis VPN-er vs. Betalte VPN-er på nettet

Prisen er det viktigste “salgspunktet” for en gratis VPN-tjeneste. Anerkjente sikkerhetsfirmaer støtter noen gratis VPN-er. De blir tilbudt for å overtale kunder til å betale for tjenestene senere. 

Fordi du ikke alltid trenger å oppgi for mye personlig og finansiell informasjon, eller til og med registrere deg for en konto, tilbyr flere gratisløsninger anstendig anonymitet.

Ved å belaste kunder for et VPN-abonnement, kan betalte VPN-leverandører forsørge seg selv. Når de først har pengene, bruker de dem til å forbedre infrastrukturen, legge til nye tjenester og gi brukerne en best mulig opplevelse.

Vi anbefaler deg å unngå gratis VPN-tjenester generelt, for å få den beste opplevelsen når du surfer på nettet og for å doble sikkerheten din. Du kan aldri være for sikker!

Konklusjon

Du vet allerede at det er bedre å bruke en annonseblokkerende VPN. I tillegg til å forhindre at skadelige annonser når enheten din, vil en VPN med annonseblokkering søke etter skadelig programvare og fjerne den før den utgjør en fare for deg. Dessuten er en VPN en fin måte å forbedre din nettsikkerhet på. Din ekte IP-adresse vil holdes skjult, og beskytter personvernet ditt på nettet. Hvis du søker etter en VPN med annonseblokkering, er ExpressVPN vår generelle anbefaling, og det er det samme hvis du ser etter en VPN generelt. Det er desidert den beste VPN tjenesten som eksisterere per dags dato.

Om annonsering på denne nettsiden

Innholdsfortegnelseexpand_more

  Beste VPN-tjenester

  Beste VPN i vår test

  Prøv ExpressVPN

  Testens andreplass

  Prøv NordVPN
  Om annonsering på denne nettsideninfo