timerFÅ 49% RABATT NÅ×

expressvpn expressvpn

Spar 49% på den raskeste VPN

lockBeskytt dine personopplysninger

signal_wifi_4_barRask streaming

-30 dager pengene tilbake garanti-

Annonsering:

For at denne nettsiden skal være gratis å bruke, så mottar vi et honorar for å linke til de ulike tilbyderene


Vi har ikke mulighet til å dekke alle tilbydere av VPN. Håper du får god nytte av denne siden og del gjerne med venner og familie som er interessert i VPN.

Hva vi legger vekt på i vår vurdering:

 • Pris
 • Hastighet og kvalitet
 • Brukeropplevelse
 • Antall servere og hvilke land som er representert
 • Kundeservice og åpningstider
 • Om det er pengene tilbake garanti dersom man ikke er fornøyd
 • Denne nettsiden mottar honorar for å linke til de ulike tilbyderene. Derfor er nettsiden gratis for brukere.

  Hvordan skjule IP-adresse

  Hver gang du besøker en nettside etterlater du deg et spor. Du vil nemlig gi fra deg din IP-adresse. På mange måter kan dette være nyttig, da du for eksempel ved besøk hos en internasjonal side automatisk kan få norsk språk. Du kan også i en nettbutikk få filtrert ut kun produkter som er tilgjengelige i Norge.

  Allikevel byr nok det faktum at din IP-adresse identifiserer deg på nett på mer hodebry enn glede. Mangel på personvern er noe de fleste av oss frykter om dagen, og sporing av IP-adresser er med på å skape denne frykten. Dessuten er det mange som ønsker å omgå geoblokkeringene for å øke mengden med innhold hos for eksempel Netflix.

  Det finnes derimot en mulighet for å skjule din IP-adresse, og dette kan gjøres gjennom et såkalt VPN. På norsk står denne forkortelsen, som egentlig er engelsk, enkelt og greit for Virtuelt Privat Nettverk. Men hva er egentlig et VPN, og hvordan skjuler denne teknologien din IP-adresse?

  Slik virker et VPN i praksis

  Skjule IP

  Skal du skjule din IP-adresse, så tar ikke dette mer enn et par minutter. Alt du trenger å gjøre er å laste ned en VPN tjeneste og koble deg opp mot en IP-adresse som tjenesten tilbyr. Her rutes rett og slett din trafikk gjennom en annen server ett eller annet sted i verden.

  Skjule IP

  Skal du holde deg trygg hjelper en VPN tjeneste deg rimelig enkelt med å skjule din IP-adresse for tredjeparter. Dette utføres gjennom å tunnelkryptere din trafikk, en teknologi som tar steget ett hakk opp fra vanlige proxy servere. Her poenget at du rett og slett maskerer din trafikk som om du tilhørte en annen IP-adresse.

  I praksis blir det litt som å ringe med en annen person sin telefon. Besøker du for eksempel en side som Netflix, hvor det amerikanske innholdet er blokkert for norske brukere, men med en amerikansk IP-adresse tilkoblet, så får du tilgang til det innholdet du ønsker å se. Og det tar altså bare et par minutter å skjule og adoptere en ny IP-adresse.

  Anbefalt VPN tjeneste

  For å sikre full kryptering på nett, og muligens se innhold fra utlandet hos streamingtjenester, så er nedlasting av en VPN tjeneste den beste måten å gjøre det på. Her er spesielt tjenesten ved navn ExdivssVPN å anbefale.

  ExdivssVPN er en prisvinnende VPN tjeneste som alltid er med i diskusjonen om hvilken tjeneste som er aller best. Tjenesten rangerer simpelthen høyt på alle tilgjengelige faktorer, men først og fremst kan du være helt sikker på at de skjuler din IP-adresse, og at de på ingen måter deler din trafikk.

  Denne VPN tjenesten byr på 100% tunnelkryptering, og med servere over hele verden er du også garantert gode muligheter for å omgå geoblokkering. Ikke bare kan du skjule din IP-adresse, og adoptere en IP-adresse i et annet land, men du kan også gjøre dette med rekordhastigheter.

  Konklusjon

  Den enkleste måten å skjule din IP-adresse på er å laste ned en VPN tjeneste. Koble deg deretter opp mot en utenlandsk IP-adresse, og i løpet av sekunder vil du kunne surfe uten at du bli sporet!