Se FIFA World Cup 2022 og følg favorittlaget ditt til seier!

Sist oppdatert: 06/12/2022

world cup vpnportalen

Skal du reise til utlandet? Er det viktig for deg å se favorittlaget ditt spille under fotball vm 2022 via VPN? Våre eksperter på TechShielder har testet verdens ledende VPN-leverandører grundig for å sikre at du ikke går glipp av et eneste minutt av The Three Lions-kampanjen. Les videre og lær mer om hvordan du kan se fotball VM via VPN, slik at du aldri går glipp av et eneste mål, corner eller takling. 

Bruk ExpressVPN for å følge favorittlaget ditt under fotball vm, uansett hvor du befinner deg.

Prøv ExpressVPN

Premier League på FIFA World Cup 2022 – Favorittlaget ditt kan vinne

England, f.eks, er en av de åtte lagene som har vunnet Fifa world cup og etter en sterk opptreden i EM i 2020, tror de fleste engelske fans at verdensmesterskapet kan komme hjem. 

England har imidlertid ikke kommet til en verdenscupfinale siden seieren i 1966, og har tapt i to semifinaler i 1990 og 2018. Det engelske world cup-teamet skal spille i gruppe B.

England vs USA – 25. november

England slo USA med 3-0 når de sist møttes i 2018. Totalt sett har England utklasset amerikanerne ved 8 forskjellige anledninger på 11 kamper. USA bringer en sterk side til verdenscupen, men England bør vinne denne. 

England vs Wales – 29. november

Denne britiske rivaliseringen har sett 103 kamper siden 1879. England har vunnet ved 68 anledninger og de har også vunnet sine fire siste kamper mot waliserne. Wales har ikke sett så bra ut i Nations League, men igjen, England har ikke akkurat dominert. 

England vs Senegal – 4. Desember 

England begynner deres kampanje mot Senegal – et lag England aldri har møtt før. Senegal har teknisk sett en bedre sjanse med noen flere seire på sine siste kamper mens England har ingen seire så langt. Det er første gang Senegal deltar i fotball VM.

Knockout-stadiene

Fordi England klarte å toppe deres gruppe, vil de sannsynligvis møte Ecuador eller Senegal i 16-delsfinalen – to lag som England burde føle seg trygge på å beseire. Disse lagene kan finne en fordel i den unike Qatari-varmen, men de er ikke helt opp til fotballstandarden til England.

Dersom England havner på andreplass, vil det beste laget de sannsynligvis vil møte på være Nederland. England har tapt 7 kamper mot nederlenderne og vunnet 6. England har ikke slått Nederland siden 2009. 

Laget til England 

Verden har sett mye av England i Fifa world cup. “The Three Lions” har dukket opp i 15 verdenscuper og ble nummer fire i sin siste kampanje i 2018. Englands manager Gareth Southgate vil måtte ta noen tøffe avgjørelser denne måneden, og vi forventer at en blanding av erfaring og fleksibilitet vil gjøre den endelige 23-manns troppen. 

Spådd Englands VM-lag:

Jordan Pickford, Aaron Ramsdale, Nick Pope, Trent Alexander-Arnold, Reece James, Kyle Walker, Harry Maguire, John Stones, Ben Chilwell, Benjamin White, Kieran Trippier, Declan Rice, Kalvin Phillips, Jordan Henderson, Jude Bellingham, Mason Mount, Bukayo Saka, Harry Kane, Raheem Sterling, Phil Foden, Tammy Abraham, Jack Grealish, Jadon Sancho.

Hva du bør vite om Fifa World Cup 2022

Mens du tenker over hvordan du kan bruke en VPN for å se fotball vm 2022, kan det være en god ide å få med deg noen viktige detaljer om selve turneringen. Først og fremst begynte Fifa World Cup den 20. november med Qatar vs Ecuador, klokken 21:00 lokal tid. For de som så på Fifa World Cup 2022 i England, begynte det klokken 16:00, mens i USA begynte kampen 11.00 ET og 8.00 PST. 

Frankrike går inn i Fifa World Cup som forsvarende mestere, men de fleste bookmakere har for øyeblikket rangert Brasil som nummer 1 blant toppfavorittene. Dette er ingen overraskelse med tanke på at Brasil absolutt dominerte CONMEBOL-kvalifiseringskampene frem mot VM.

Se FIFA World Cup 2022 med VPN

For å kunne få med deg FIFA world cup og heie frem favorittlaget ditt, trenger du ikke en fysisk plassering. Du kan faktisk se verdenscupen ved å bruke VPN-leverandører som ExpressVPN og det gjør at du kan se fra hvor som helst i verden. I Storbritannia, for eksmepel, er innbyggerne heldige som kan se kampene gratis på både BBC og ITV. Fra Norge kan du følge med på kampene direkte fra tv2play.no som er en stramingtjeneste. 

De fra andre land vil kanskje sjekke ut andre kringkastingsleverandører

Å bruke en VPN-tjeneste for å få med deg fotball vm, betyr at du vil kunne endre din IP-adresse. Dette betyr at du kan være på et hotellrom i Singapore, men fortsatt logge inn på din tv2play-konto og følge favorittlaget under verdenscupen. 

Å finne den beste VPN-tjenesten for å se Fifa World Cup utenfor Norge

Hvis du ser fotball vm via VPN, vil du absolutt holde deg til en av de beste VPN-ene anbefalt av TechShielder. VPN-leverandøren din må sikre sterke og stabile internetthastigheter for å opprettholde HD-streaming. Jo mer dyktige servere du kan finne, jo bedre, da dette vil sikre at du alltid kan få tilgang til innhold fra utlandet.

ExpressVPN

expressvpn

Funksjoner

 • Antall servere: Mer enn 3,000
 • Hastigheter: Ubegrenset
 • Serversteder: 160 i 94 land
 • Maksimalt antall enheter støttet: 5 
 • 24 live chat: Ja
 • 30 dagers pengene tilbake-garanti: Ja

Pros/Cons

 • Raskeste VPN der ute
 • Streng ingen-logger personvern
 • 256-bit AES kryptering
 • Få rabatter

Med mer enn 3,000 servere på tvers av 94 land, garanterer ExpressVPN at du vil kunne se World Cup, uansett hvilken kringkastingsleverandør du velger å bruke. Vi mener at dette er den beste VPN-tjenesten for streaming av fotball vm 2022, fordi ExpressVPN genuint utmerker seg på alle mulige veier som inkluderer stabile strømmer og pålitelig enkelhet ved å fjerne blokkeringen av BBC iPlayer.

Prøv ExpressVPN

NordVPN

nordvpn-9

Funksjoner

 • Kryptovaluta akseptert? Ja
 • Samtidige forbindelser: 6
 • Dedikerte IP-adresser? Ja
 • Servere: 5342 i 58 land

Pros/Cons

 • Mange prisalternativer 
 • Netflix-støtte holdt seg oppdatert
 • 256-bit AES kryptering
 • Treg app 

BBC iPlayer-appen kan noen ganger være ganske effektiv til å oppdage VPN-bruk og den vil forhindre at serveren fungerer. Dette er ikke et for stort problem på NordVPN fordi denne VPN-tjenesten for tiden er vert for mer enn 440 britiske servere. Selv om man ikke er bosatt i Storbritannia kan man bruke BBC iplayer appen sammen med en VPN for å få tilgang til kampene.

Prøv NordVPN

Surfshark

surfshark-2

Funksjoner

 • Gratis prøveperiode? Ja
 • Samtidige forbindelser: Ubegrenset
 • Annonseblokkering? Ja
 • Servere: 1000+ i 61 land

Fordeler/Ulemper

 • Ingen fotspor
 • Tillater torrenting
 • 256-bit AES kryptering
 • Ikke den raskeste

SurfShark er et annet toppvalg når det kommer til å streame FIFA world cup. Det er en pålitelig VPN og har mange servere i flere land, ofte der andre VPN-er ikke opererer. Den bruker MultiHop-funksjonalitet ved at den lar brukere bruke to samtidige VPN-servere, og har også en innebygd funksjon som tilbyr annonseblokkering som stopper påtrengende annonser, og til slutt reduserer databruken. 

Prøv Surfshark

Konklusjon

Hvem som helst kan få med seg England eller andre land man heier på i verdenscupen ved å bruke VPN. Å bruke en topptjeneste som ExpressVPN, får du tilgang til tv2play eller Viaplay fra hvor som helst i verden og kan se kamper fra fotball vm direkte. Turneringen har allerede begynt og verdensmesterskapet og favorittlaget ditt vil kanskje vinne denne gangen. 

FIFA World Cup – VPN (Ofte Stilte Spørsmål)

Kan jeg se fotball VM i Norge?

Ja, du kan se FIFA World Cup i Norge via tv2play. Begge plattformene tilbyr en dedikert mobilapp. 

Hva er de beste måtene å kunne se FIFA World Cup i Norge?

Den beste måten du kan se verdenscupen i Norge er å laste ned enten Viaplay eller tv2play- appen. Du kan også følge kampen direkte live fra TV-en, eller pcen ved å bruke en betalt streamingtjeneste. 

Finnes det en gratis strømmetjeneste for å se fotball vm 2022?

Nei det gjør det dessverre ikke, men dersom du er i utlandet og ønsker å følge med på kampene direkte kan du bruke en VPN-tjeneste, som for eksempel ExpressVPN, med enten BBC iPlayer eller tv2play/Viaplay.

Om annonsering på denne nettsiden

Innholdsfortegnelseexpand_more

  Beste VPN-tjenester

  Beste VPN i vår test

  Prøv ExpressVPN

  Testens andreplass

  Prøv NordVPN
  Om annonsering på denne nettsideninfo