Beste VPN for Popcorn Time

Sist oppdatert: 10/03/2022

Mange lurer på om Popcorn Time er lovlig eller ikke. Svaret er at Popcorn Time i seg selv er helt lovlig, men det er ulovlig å bruke tjenesten til å se og dele innhold som er beskyttet av opphavsrett. Forskjellige land har forskjellige lover når det kommer til bruk av Popcorn Time. I Norge har det blitt vedtatt at Popcorn Time er ulovlig, da det ikke er en direkte strømmetjeneste. Måten det fungerer på er at man laster ned innholdet midlertidig og deler det, slik som man gjør med for eksempel Pirate Bay eller BitTorrent. Vi anbefaler derfor at du ikke bruker Popcorn Time i Norge. 

Det er allikevel en måte du kan bruke Popcorn Time på selv om du er i Norge. Ved hjelp av en VPN kan du endre IP-adressen din til et annet land. Dette gjør at du kan strømme alt innhold som du ønsker uten å bruke din egen IP-adresse. Dette gjøres ved hjelp av et par enkle steg. 

 1. Finn en VPN som passer for dine behov
 2. Lag en bruker og last ned programmet
 3. Velg ønsket land og strøm Popcorn Time fritt!

Dette er de beste VPN-tjenestene per dags dato:

Beste VPN for Popcorn Time

Når du skal velge en VPN for Popcorn Time er det viktig å velge en tjeneste som leverer meget god sikkerhet og hastighet. Generelt er det ofte risiko involvert når man bruker torrents, noe Popcorn Time gjør, selv om de blir slettet umiddelbart. Derfor er alle de nevnte leverandørene i denne artikkelen blant de aller beste på sikkerhet.

Med enhver VPN er det slik at hastigheten på internettet ditt vil bli redusert, da dataen må gjennom en VPN-tunnel. Men dersom du bruker en god tjeneste er denne forskjellen såpass liten at du kan bruke internett som du ellers ville gjort. Dette er spesielt viktig når du skal bruke Popcorn Time, da kvaliteten på videoen ikke er støttet av gode servere som for eksempel hos Netflix. Vi har testet ut og funnet de tre aller beste tjenestene for Popcorn Time. 

ExpressVPN

 • Rask oppkobling til Popcorn Time.
 • Stream uavbrutt.
 • Servere i 94 land.

Når det kommer til lister om VPN vil du som regel finne ExpressVPN på førsteplass, og når det kommer til Popcorn Time er det ikke noe unntak. Denne leverandøren tilbyr servere i 94 land, så du kan være sikker på å finne flere land der Popcorn Time er tilgjengelig. Serverne deres er også veldig raske alle steder vi har testet, så du kan fint strømme i HD og bruke internett som normalt. Tilkoblingstiden til en server en også veldig rask i forhold til andre leverandører. I løpet av et par sekunder fra du trykker på landet du ønsker er du koblet til serveren. 

Sikkerhet er som nevnt veldig viktig når du skal bruke torrents. ExpressVPN bruker den anbefalte 256-bit AES krypteringen som er på lik linje med hva det amerikanske militæret bruker. Hvis ikke det var nok kjører de også egne privat kryptert DNS på hver eneste server. En funksjon som også gir ekstra sikkerhet når du bruker Popcorn time er en kill-switch.

Dette betyr at dersom du mot formodning skulle miste tilkoblingen til serveren, vil ikke IP-adressen din bli midlertidig avslørt. Du trenger heller ikke bekymre deg over at nettleserloggen din eller noen informasjon blir lagret av ExpressVPN. Dette er fordi selskapet er basert i De Britiske Jomfruøyer som lar de operere med en politikk om null loggføring. De er utenfor EU og USA sin jurisdiksjon om å lagre informasjonen til brukere, og dette er selvfølgelig noe de heller ikke gjør. 

Med tanke på kvaliteten på tjenesten de tilbyr ville det kanskje gitt mening at denne tjenesten skulle vært mye dyrere enn konkurrentene. Det er faktisk ikke tilfellet, og de har en standard pris på hundre kroner for en måned. Det er derimot slik at hvis du ønsker et medlemskap i 15 måneder blir denne prisen halvert. I motsetning til mange andre som tilbyr medlemskap opptil 3 år kan dette få prisen til å virke noe høyere, men man får veldig mye igjen for pengene. Det er også mulig å få tilbake alle pengene dine i løpet av de første 30 dagene dersom du skulle vært misfornøyd med tjenesten. 

Prøv ExpressVPN

NordVPN

 • Enkel å bruke med Popcorn Time.
 • Servere i 60 forskjellige land.
 • Rask hastighet.

Dette er en tjeneste som også er på øverste nivå når det kommer til VPN. For Popcorn Time er dette et flott alternativ. De har veldig raske servere i over 60 forskjellige land, så du kan fint strømme innhold i HD, laste ned filer og spille spill som vanlig. De tilbyr en funksjon med et verdenskart, som gjør at du enkelt kan velge server i det landet du ønsker. 

Du trenger heller ikke være bekymret når du bruker NordVPN. De har en dobbel VPN, som kan minne om TOR over VPN, som gir en dobbel beskyttelse i tillegg til krypteringen deres. Informasjonen din er også trygg, altså ikke eksisterende, da de har en streng politikk om null loggføring. Du har også ekstra beskyttelse med en kill-switch og beskyttelse mot IP- og DNS lekkasjer. 

NordVPN er ganske like i pris som ExpressVPN. En måned koster rett over 100 kroner, men de tilbyr en rekke forskjellige medlemskap. Månedsprisene for 1, 2 og 3 år er 54, 40 og så lite som 28 kroner for 3 år. De har også en 30-dagers garanti som gjør at du kan teste ut tjenesten uten økonomisk risiko. 

Prøv NordVPN

Surfshark

 • Raske servere over hele verden
 • Lave priser på lengre medlemskap
 • Solide sikkerhetsfunksjoner

Surfshark er en VPN som har etablert seg på markedet som en av de mest omtalte leverandørene. De har gått fra en slags lillebror status til å gradvis bevege seg mot å være en av de ledende tjenestene på markedet. De tilbyr i dag servere i over 60 land, et tall som man kan regne med at kommer til å øke med tiden. De har noe mindre servere enn for eksempel ExpressVPN med sine 1700+. Når det er sagt er disse serverne svært gode og du kan fint strømme innhold i samme kvalitet som du ville gjort uten en VPN. 

Når det kommer til sikkerhet har Surfshark også kun forbedret tjenestene sine. Da de i tiden rundt oppstart manglet en del av de avanserte sikkerhetsfunksjonene, er dette ikke lenger tilfellet. Surfshark kan i dag sammenlignes med tilbydere som ExpressVPN og NordVPN. Det er med andre ord ingen mangler når det kommer til sikkerhet dersom du velger Surfshark som din VPN. 

Noe av det som også har bidratt til Surfshark sin suksess er deres svært rimelige priser. En måned er som de fleste andre på rundt 100 kroner. Du kan på den andre siden få Surfshark for så lite som under 20 kroner per måned dersom du velger et lengre medlemskap. Du får altså en veldig god tjeneste for en svært liten sum.

Prøv Surfshark

CyberGhost

 • Stream Popcorn Time uten å avsløre identiteten din.
 • Enkel å bruke.
 • Servere i 88 forskjellige land.

CyberGhost er en av de største og eldste leverandørene på markedet. De har til sammen hatt over 30 millioner brukere, og er svært opptatt av kundetilfredshet. De tilbyr over 6000 servere i 88 forskjellige land. Kvaliteten på disse serverne er også veldig bra, og når helt opp på nivå med ExpressVPN og NordVPN. Slik som de ovennevnte har de ingen grense på hvor mye data du kan bruke. Det er også mulig å bruke hele 7 forskjellige enheter samtidig. 

Det er heller ingen mangel på sikkerhetsfunksjoner hos CyberGhost. De bruker en 256-bit AES kryptering, som er en av de beste i verden. De tilbyr også kill-switch og fører ingen logg. Dette vil si at de ikke kan selge noen informasjon videre til tredjeparter, da det ikke er noen informasjon å hente. Alt i alt er sikkerheten til CyberGhost veldig god. Vi savner noen av de mer avanserte sikkerhetsfunksjonene, men for en normal bruker en sikkerheten mer enn god nok. 

Denne tjenesten ligger på rundt 130 kroner dersom du kun vil ha den i en måned. Det er på den andre siden flere forskjellige medlemskap du kan velge mellom som påvirker prisen i stor grad. Det lengste medlemskapet er over 3 år, og da koster det kun 25 kroner i måneden. Du kan også velge 1 år for 60 kroner i måneden eller 2 år for 37 kroner i måneden. De tilbyr også en lenger pengene-tilbake garanti enn normalen, på hele 45 dager. 

Prøv CyberGhost

HideMyAss

 • Servere i 190 land
 • God sikkerhet
 • Et rimelig alternativ

Den neste leverandøren på listen er HideMyAss. Selskapet har historie helt tilbake til 2005 som gjør de til en av de eldste VPN-leverandørene. Siden oppstart har selskapet blitt kjøpt opp av AVAST som er et svært solid selskap med fokus på sikkerhet på nettet. Med HideMyAss har du tilgang til forskjellige servere i over 190 forskjellige land. Disse serverne er også av høy kvalitet som gjør at du kan strømme Popcorn Time i full HD uten avbrudd. 

Men selv om en VPN kan tilby gode servere i mange land er det mer som skal til for å anbefale en VPN. Selv om du kanskje anskaffer en VPN for å strømme Popcorn Time er fortsatt sikkerhet svært viktig. Når det kommer til HideMyAss sin sikkerhet er det lite å klage på. De har en solid kryptering og flere gode funksjoner som null loggføring. 

HideMyAss følger bransjenormen når det kommer til prissetting av tjenesten deres. Den eneste forskjellen på medlemskapene deres er prisen, som er basert på lengden på medlemskapet. En måned koster deg rundt 100 kroner. Du kan også velge flere medlemskap som gir deg tjenesten for så lite som under 40 kroner i måneden. 

Prøv HideMyAss

Hvorfor bruke VPN med Popcorn Time?

Det er flere grunner til å bruke en VPN med Popcorn Time. For det første kan det få negative konsekvenser å strømme innhold som er beskyttet av opphavsrett via Popcorn Time. Dette er rett og slett som nevnt basert på den norske lov. Det er derfor en god ide å bruke en VPN dersom du bestemmer deg for å bruke Popcorn Time. 

Videre er det også et poeng å bruke VPN uansett når du surfer på nettet. Dette gjelder også selv om du er i ditt eget hjem på eget internett. Det er dessverre slik at det er blitt mer og mer vanlig mer angrep på nett. En VPN beskytter deg og informasjonen din. 

Kan man bruke en gratis VPN for Popcorn Time? 

For å svare kort på spørsmålet er svaret nei. Da det kan få konsekvenser å bruke tjenesten i Norge, er sikkerhet veldig viktig. Dette gjelder også selv om du kun bruker Popcorn Time til å strømme innhold som ikke er beskyttet av opphavsrett, som vi anbefaler. Det er sjeldent at en gratis VPN i det hele tatt har noe sikkerhet, da de som regel kun fokuserer på å åpne geoblokkeringer. Ikke nok med at det ikke er noen kryptering, men en kill-switch funksjon er kritisk når du skal bruke Popcorn Time. I tillegg er måten de gratis leverandørene tjener penger på som regel å selge informasjonen til brukerne sine videre til tredjeparter. Dette går mot hovedgrunnen til at mange skaffer seg en VPN, og det er noe du vil unngå. 

Det er også slik at det ofte kun er et par servere tilgjengelig. Videre kan det også være veldig vanskelig å finne en leverandør som i det hele tatt fungerer, og når du først gjør det er det som regel en datahette. En datahette vil si at du kun kan bruke så og så mye data før du må betale for å fortsette. Som regel er denne grensen satt på 250-500 MB, som er nok til å strømme innhold i ca 45 minutter. Hvis ikke det er ille nok, er kvaliteten på disse serverne sjeldent god. Dette betyr at du må sitte gjennom bufring og hakking mens du strømmer. Det er altså lite penger å spare på å velge en gratis VPN over en av de betalte tjenestene, spesielt når de aller beste allerede er såpass billige.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan skjuler jeg min IP-adresse?

Ved å benytte deg av en VPN-tjeneste, kan du endre IP-adressen din. Ved hjelp av VPN-protokoller, kryptering og eksterne VPN-servere som du kobler deg til, holder du forbindelsen din skjult og trygg for innsyn fra tredjeparter.

Er det lovlig å benytte seg av Popcorn Time?

Mens du lovlig kan benytte deg av Popcorn Time, er det derimot ikke lov å se, eller dele innhold som er beskyttet av opphavsretten.

Kan man bruke Popcorn Time uten VPN?

Ja, det er fullt mulig å benytte seg av Popcorn Time uten VPN, men det innebærer at du kan bli straffeforfulgt av private aktører som ønsker å slå ned på ulovlig nedlastning (og streaming).

Er en gratis VPN like bra som betalte VPN-tjenester for bruk av Popcorn Time?

Nei. Hastigheten og stabiliteten til VPN-serveren er veldig viktig, og gratis VPN-tjenester kan som regel ikke tilby samme kvalitet på tjenestene som betalte VPN-tjenester. I tillegg har gratistjenester som regel en datahette på noen hundre MB, og mangler vesentlige funksjoner som Kill switch og god kryptering. Gratis VPN-tjenester kan finne på å selge personlige opplysninger om deg til tredjeparter. Derfor anbefaler vi betalte VPN-tjenester med et godt rykte, som leverer det de lover.

Oppsummering

Det er altså ulovlig å bruke Popcorn Time i Norge dersom du strømmer innhold som er beskyttet av opphavsrett. Du må altså vurdere selv om det er noe du ønsker å gjøre. Og dersom du velger å bruke Popcorn Time er du nesten avhengig av en VPN. Det finnes mange grunner til å bruke en VPN uansett, og et medlemskap dekker som regel alle enhetene dine uten ekstra kostnad.

Om annonsering på denne nettsiden

Innholdsfortegnelseexpand_more

  Beste VPN-tjenester

  Beste VPN i vår test

  Prøv ExpressVPN

  Testens andreplass

  Prøv NordVPN
  Om annonsering på denne nettsideninfo