Beste VPN for Popcorn Time

Mange lurer på om Popcorn Time er lovlig eller ikke. Svaret er at Popcorn Time i seg selv er helt lovlig, men det er ulovlig å bruke tjenesten til å se og dele innhold som er beskyttet av opphavsrett. Forskjellige land har forskjellige lover når det kommer til bruk av Popcorn Time. I Norge har det blitt vedtatt at Popcorn Time er ulovlig, da det ikke er en direkte strømmetjeneste. Måten det fungerer på er at man laster ned innholdet midlertidig og deler det, slik som man gjør med for eksempel Pirate Bay eller BitTorrent. Vi anbefaler derfor at du ikke bruker Popcorn Time i Norge. 

Det er allikevel en måte du kan bruke Popcorn Time på selv om du er i Norge. Ved hjelp av en VPN kan du endre IP-adressen din til et annet land. Dette gjør at du kan strømme alt innhold som du ønsker uten å bruke din egen IP-adresse. Dette gjøres ved hjelp av et par enkle steg. 

 1. Finn en VPN som passer for dine behov
 2. Lag en bruker og last ned programmet
 3. Velg ønsket land og strøm Popcorn Time fritt!

Dette er de beste VPN-tjenestene per dags dato:

Beste VPN for Popcorn Time

Når du skal velge en VPN for Popcorn Time er det viktig å velge en tjeneste som leverer meget god sikkerhet og hastighet. Generelt er det ofte risiko involvert når man bruker torrents, noe Popcorn Time gjør, selv om de blir slettet umiddelbart. Derfor er alle de nevnte leverandørene i denne artikkelen blant de aller beste på sikkerhet.

Med enhver VPN er det slik at hastigheten på internettet ditt vil bli redusert, da dataen må gjennom en VPN-tunnel. Men dersom du bruker en god tjeneste er denne forskjellen såpass liten at du kan bruke internett som du ellers ville gjort. Dette er spesielt viktig når du skal bruke Popcorn Time, da kvaliteten på videoen ikke er støttet av gode servere som for eksempel hos Netflix. Vi har testet ut og funnet de tre aller beste tjenestene for Popcorn Time. 

ExpressVPN

Når det kommer til lister om VPN vil du som regel finne ExpressVPN på førsteplass, og når det kommer til Popcorn Time er det ikke noe unntak. Denne leverandøren tilbyr servere i 94 land, så du kan være sikker på å finne flere land der Popcorn Time er tilgjengelig. Serverne deres er også veldig raske alle steder vi har testet, så du kan fint strømme i HD og bruke internett som normalt. Tilkoblingstiden til en server en også veldig rask i forhold til andre leverandører. I løpet av et par sekunder fra du trykker på landet du ønsker er du koblet til serveren. 

Sikkerhet er som nevnt veldig viktig når du skal bruke torrents. ExpressVPN bruker den anbefalte 256-bit AES krypteringen som er på lik linje med hva det amerikanske militæret bruker. Hvis ikke det var nok kjører de også egne privat kryptert DNS på hver eneste server. En funksjon som også gir ekstra sikkerhet når du bruker Popcorn time er en kill-switch.

Dette betyr at dersom du mot formodning skulle miste tilkoblingen til serveren, vil ikke IP-adressen din bli midlertidig avslørt. Du trenger heller ikke bekymre deg over at nettleserloggen din eller noen informasjon blir lagret av ExpressVPN. Dette er fordi selskapet er basert i De Britiske Jomfruøyer som lar de operere med en politikk om null loggføring. De er utenfor EU og USA sin jurisdiksjon om å lagre informasjonen til brukere, og dette er selvfølgelig noe de heller ikke gjør. 

Med tanke på kvaliteten på tjenesten de tilbyr ville det kanskje gitt mening at denne tjenesten skulle vært mye dyrere enn konkurrentene. Det er faktisk ikke tilfellet, og de har en standard pris på hundre kroner for en måned. Det er derimot slik at hvis du ønsker et medlemskap i 15 måneder blir denne prisen halvert. I motsetning til mange andre som tilbyr medlemskap opptil 3 år kan dette få prisen til å virke noe høyere, men man får veldig mye igjen for pengene. Det er også mulig å få tilbake alle pengene dine i løpet av de første 30 dagene dersom du skulle vært misfornøyd med tjenesten. 

Prøv ExpressVPN

NordVPN

Dette er en tjeneste som også er på øverste nivå når det kommer til VPN. For Popcorn Time er dette et flott alternativ. De har veldig raske servere i over 60 forskjellige land, så du kan fint strømme innhold i HD, laste ned filer og spille spill som vanlig. De tilbyr en funksjon med et verdenskart, som gjør at du enkelt kan velge server i det landet du ønsker. 

Du trenger heller ikke være bekymret når du bruker NordVPN. De har en dobbel VPN, også kalt TOR over VPN, som gir en dobbel beskyttelse i tillegg til krypteringen deres. Informasjonen din er også trygg, altså ikke eksisterende, da de har en streng politikk om null loggføring. Du har også ekstra beskyttelse med en kill-switch og beskyttelse mot IP- og DNS lekkasjer. 

NordVPN er ganske like i pris som ExpressVPN. En måned koster rett over 100 kroner, men de tilbyr en rekke forskjellige medlemskap. Månedsprisene for 1, 2 og 3 år er 54, 40 og så lite som 28 kroner for 3 år. De har også en 30-dagers garanti som gjør at du kan teste ut tjenesten uten økonomisk risiko. 

Prøv NordVPN

CyberGhost

CyberGhost er en av de største og eldste leverandørene på markedet. De har til sammen hatt over 30 millioner brukere, og er svært opptatt av kundetilfredshet. De tilbyr over 6000 servere i 88 forskjellige land. Kvaliteten på disse serverne er også veldig bra, og når helt opp på nivå med ExpressVPN og NordVPN. Slik som de ovennevnte har de ingen grense på hvor mye data du kan bruke. Det er også mulig å bruke hele 7 forskjellige enheter samtidig. 

Det er heller ingen mangel på sikkerhetsfunksjoner hos CyberGhost. De bruker en 256-bit AES kryptering, som er en av de beste i verden. De tilbyr også kill-switch og fører ingen logg. Dette vil si at de ikke kan selge noen informasjon videre til tredjeparter, da det ikke er noen informasjon å hente. Alt i alt er sikkerheten til CyberGhost veldig god. Vi savner noen av de mer avanserte sikkerhetsfunksjonene, men for en normal bruker en sikkerheten mer enn god nok. 

Denne tjenesten ligger på rundt 130 kroner dersom du kun vil ha den i en måned. Det er på den andre siden flere forskjellige medlemskap du kan velge mellom som påvirker prisen i stor grad. Det lengste medlemskapet er over 3 år, og da koster det kun 25 kroner i måneden. Du kan også velge 1 år for 60 kroner i måneden eller 2 år for 37 kroner i måneden. De tilbyr også en lenger pengene-tilbake garanti enn normalen, på hele 45 dager. 

Prøv CyberGhost

Kan man bruke en gratis VPN for Popcorn Time? 

For å svare kort på spørsmålet er svaret nei. Da det kan få konsekvenser å bruke tjenesten i Norge, er sikkerhet veldig viktig. Dette gjelder også selv om du kun bruker Popcorn Time til å strømme innhold som ikke er beskyttet av opphavsrett, som vi anbefaler. Det er sjeldent at en gratis VPN i det hele tatt har noe sikkerhet, da de som regel kun fokuserer på å åpne geoblokkeringer. Ikke nok med at det ikke er noen kryptering, men en kill-switch funksjon er kritisk når du skal bruke Popcorn Time. I tillegg er måten de gratis leverandørene tjener penger på som regel å selge informasjonen til brukerne sine videre til tredjeparter. Dette går mot hovedgrunnen til at mange skaffer seg en VPN, og det er noe du vil unngå. 

Det er også slik at det ofte kun er et par servere tilgjengelig. Videre kan det også være veldig vanskelig å finne en leverandør som i det hele tatt fungerer, og når du først gjør det er det som regel en datahette. En datahette vil si at du kun kan bruke så og så mye data før du må betale for å fortsette. Som regel er denne grensen satt på 250-500 MB, som er nok til å strømme innhold i ca 45 minutter. Hvis ikke det er ille nok, er kvaliteten på disse serverne sjeldent god. Dette betyr at du må sitte gjennom bufring og hakking mens du strømmer. Det er altså lite penger å spare på å velge en gratis VPN over en av de betalte tjenestene, spesielt når de aller beste allerede er såpass billige.

Om annonsering på denne nettsiden

Innholdsfortegnelseexpand_more

  Beste VPN-tjenester

  Express Icon

  Beste VPN i vår test

  Prøv ExpressVPN
  NordVPN Icon

  Testens andreplass

  Prøv NordVPN
  Om annonsering på denne nettsideninfo