VPNportalen

HideMyAss Anmeldelse

8.0/10

HideMyAss er en av de beste VPN-tjenestene du kan finne.

Dette likte vi med HideMyAss:

 • Kryptering på militærnivå
 • Servere i hele 190 land(!)
 • Pålitelig tilknytning
 • Laveste pris:

  $4.99 / mnd

  Funker med:

  Nrk TV TV2 Sumo AppleTV Disney+ Netflix

  HideMyAss er en VPN tjeneste som ble startet opp tilbake i 2005 av da 16 år gamle Jack Cator. Han ønsket den gang kun å lage en proxy slik at han kunne omgå de strenge kravene på skolens nettverk. Over tid vokste HideMyAss fra 1 million til 400 millioner brukere, og i dag er tjenesten en del av AVAST gruppen.

  Dette gjør at HideMyAss er en del av et av verdens største sikkerhetsnettverk, og dette synes tydelig. Dessuten har tjenesten en meget god brukervennlighet som er perfeksjonert over årene, så vel som andre tilleggstjenester som VPN tjenester nyter godt av med de moderne behovene som finnes den dag i dag.

  • $4.99 pr mnd
  • 58% rabatt
  • 30 dager pengene
  • tilbake garanti

  Anonymitet og sikkerhet

  Anonymitet er helt essensielt på nett. Bare over de siste tiårene har debatten raset om hvordan internettet påvirker vårt privatliv. Regjeringer, tredjeparter, og til og med privatpersoner, kan til tider få innsikt i tilnærmet akkurat det de måtte ønske av din trafikk på nett om du ikke beskytter deg selv.

  Her ser du hjemmesiden til HideMyAss

  HideMyAss er i den forstand et friskt pust. Ikke bare brukes tjenester som HideMyAss i dag til å omgå blokkeringene av skolenett, men selvfølgelig brukes tjenesten for mye viktigere privatlivsproblemer. For eksempel kan du bruke den her i Norge for å kunne surfe helt anonymt, uansett hva du gjør på nett.

  Dessuten er det også helt trygt å benytte seg av HideMyAss. Tjenesten bruker den mye omtalte ”amerikanske hærs krypteringsgrad” som mange VPN tjenester i dag markedsfører. Grunnlaget for dette er at VPN tjenester skal gi deg sikkerhet, og nettopp dette gjør HideMyAss i for eksempel transaksjoner med større summer.

  I tillegg har HideMyAss i mai 2020 innført en politikk om null loggføring. Dette er noe de aller beste leverandørene også har, som for eksempel ExpressVPN eller NordVPN. I praksis vil dette si at du ikke trenger å bekymre deg for at informasjonen din blir lekket, da det ikke er noen informasjon å hente dersom noen skulle prøve å stjele den.

  Utvalg av servere

  HideMyAss har aller flest land på sin liste over servere, og her slår de absolutt alle andre konkurrenter ned i støvlene. Mange av de beste VPN tjenestene skryter av rundt 60 forskjellige land, mens HideMyAss har over 190 land i sin portefølje. Du kan til og med koble deg til Svalbard og Jan Mayen her.

  Ikke bare har HideMyAss et bredt utvalg av forskjellige land, men de har også gode servere i de aller viktigste landene. Selvfølgelig er land slik som Norge, USA, Storbritannia, Australia, og flere med på listen. Disse har over årene blitt spesielt viktige for nordmenn, da en kan få tilgang på unikt innhold i disse landene gjennom VPN.

  Et bredt utvalg gir ikke bare gode muligheter for tilkoblinger, men dette sikrer også en god stabilitet på serverne. Dersom en av serverne skulle slutte å fungere, så kan du selv bare velge det neste beste alternativet i rekken. Dermed har du alltid en stabil og god tilkobling gjennom HideMyAss.

  Hastighet

  Stabilitet er kun ett aspekt ved et bredt utvalg av servere. Hastigheten du får av dette er minst like viktig nemlig. Om du skal benytte deg av en VPN tjeneste, så vil du neppe at disse tjenestene skal være et kompromiss å inngå. Med HideMyAss trenger du ikke bekymre deg, da de holder hastigheten oppe.

  Enten du skal streame i HD på Netflix, eller spille et krevende videospill rent hastighetsmessig, så takler HideMyAss dette helt fint, så sant ditt originale nett er godt selvfølgelig. Poenget er uansett at HideMyAss ikke sakker ned din fart på noen måte, slik at du holder hastigheten oppe gjennom nettverket deres.

  Brukervennlighet

  God funksjonalitet er unektelig viktig, men det er også brukervennligheten. Med over 400 millioner brukere verden over, så sier det kanskje seg selv at HideMyAss er en av de tjenestene som er aller enklest å benytte seg av. Denne tjenesten setter nemlig brukeren i sentrum, noe som er grunnen til at den har nådd toppen.

  Via HideMyAss kan du enkelt registrere deg og laste ned selve programmet i løpet av få minutter. Det er enkelt å sette seg inn i, og alt som kreves er i grunn at du klikker på en IP-adresse å koble deg til. Du vil her tilkobles innen sekunder, og din originale IP-adresse vil skjules, mens en helt ny og anonym adresse vil gis til din datamaskin.

  Fjerning av geoblokkering

  Slik ser kartet over alle serverene til HideMyAss ut

  Det at din datamaskin får en ny IP-adresse vil selvfølgelig også fanges opp av nettsider du besøker. Mange har over årene benyttet dette faktum for å kunne se innhold i utlandet. Amerikansk Netflix er et klassisk eksempel, da tjenesten i USA har mye mer innhold.

  Kobler du deg til en amerikansk IP-adresse, og deretter besøker Netflix sine sider, så får du direkte tilgang til alt av amerikanernes innhold. Dette er noe HideMyAss er ekspert på. Mange VPN tjenester blir her blokkert av Netflix, men HideMyAss er bevist å komme seg gjennom gang på gang. Hidemyass er god til Netflix, men det er mulig vi heller vil anbefale tjenester som NordVPN til bruk med Netflix, da disse er ekstremt pålitelige og har et eget team som jobber med akkurat dette daglig.

  Dette gjelder selvfølgelig også andre land, og med over 190 på listen, så har du tilgang til et helt ekstremt bredt spenn av innhold på nett. Enten det er streamingtjenester, andre videoer, nettaviser, eller hva det måtte være du ønsker å se, så åpner HideMyAss opp internettet for deg.

  Pris

  Tross de mange godene som HideMyAss bringer til bordet, så er dette faktisk en av de aller rimeligste tjenestene der ute. Med et spenn over hele verden, så gir HideMyAss en rettferdig og lav pris. Du får her mye mer verdi for tjenesten enn det du faktisk betaler til HideMyAss.

  HMA er billig dersom man kobler seg til en lengre periode.

  Husk forøvrig på å velge et lengre abonnement, da opptil 3 år, for å spare mest mulig. Dette gir deg nemlig en rabatt på 55% fra original pris. Abonnement på 1 og 2 år er heller ikke dårlige alternativ. Dessuten har HideMyAss en 30 dagers pengene tilbake garanti, som gjør at du uforpliktende kan prøve denne tjenesten.

  Oppsummering

  HideMyAss startet kanskje bare med en tenåring som ønsket å omgå skolenettet, men i dag har det blitt en av de mest respekterte tjenestene i markedet. Som en av tjenestene under AVAST gruppen, og med over 400 millioner brukere verden over, så er HideMyAss unektelig blant de mest populære i markedet.

  Servere i over 190 land er kanskje det aller mest imponerende med HideMyAss, men det bør også nevnes at de for eksempel holder hastigheten meget høy på din surfing. Alt dette kan du få for en meget rimelig penge per måned, og dessuten er det risikofritt å prøve seg frem med HideMyAss sin 30 dagers pengene tilbake garanti.

  • $4.99 pr mnd
  • 58% rabatt
  • 30 dager pengene
  • tilbake garanti