Se Disney+ i Norge

Du kan enkelt se Disney+ utenfor Norge med en VPN-tjeneste

Disney+ er en streamingtjeneste fra underholdningsgiganten Disney som tar opp kampen med Netflix og HBO. Denne streamingtjenesten er foreløpig kun annonsert tilgjengelig i USA, Canada, og Nederland. Det er ventet at du skal kunne se Disney+ i Norge i fremtiden, men tjenesten er altså enda ikke tilgjengelig her til lands.

Når Disney+ nå tar opp kampen med de andre streaming gigantene, så er det med et godt posisjonert produkt. De aller fleste av oss kjenner til hvordan Disney opp gjennom historien har levert klassiker etter klassiker, men få innser kanskje for eksempel at de står for hele 40% av kinoinntektene verden over.

Star Wars, Pixar, Marvel-filmene, og mange andre kjente filmer og TV serier kommer fra Disney-universet. Disney+ har i utgangspunktet annonsert at disse vil være tilgjengelig i USA, men liten informasjon har blitt lansert for hvordan utvalget i Norge vil bli. Dessuten har det ikke kommet noen informasjon om når du kan se Disney+ i Norge.

Er du av den utålmodige sorten, så finnes det derimot en løsning. Du kan nemlig bruke en VPN tjeneste for å se Disney+ i Norge. Alt du trenger å gjøre i praksis er å logge deg på en amerikansk server gjennom et VPN, og deretter registrere deg for et abonnement hos Disney+. På denne måten kan du se Disney+ i Norge! Her er de beste VPN tjenestene for å se Disney+:

OBS: I etterkant av lanseringen har mange brukere hatt problemer med å se blokkert innhold på Disney Plus uten en betalingsmetode som kan knyttes til enten USA, Canada eller Nederland. I disse tilfellene fungerte denne enkle løsningen for oss:

 1. Bruk ExpressVPN for å koble til et amerikansk server
 2. Opprett en ny Google Play / iTunes-konto
 3. Kjøp en Google Play-gavekode eller App Store-gavekort
 4. Bruk gavekortet til å laste ned og kjøpe Disney +

Slik fungerer en VPN tjeneste

De fleste nordmenn har hørt om VPN tjenester, men det er ikke alle som er bekjent med hvordan disse fungerer. Først og fremst er det viktig å påpeke hvordan Disney+ i det hele tatt identifiserer at du ikke bor i USA, Canada, eller Nederland når du besøker deres tjeneste. Dette gjør de nemlig gjennom din IP-adresse.

Disney+ og andre nettsider kan ikke finne ut av akkurat hvem du er, men de kan finne ut av hvilket land du besøker dem fra. Det er nemlig avslørt i din IP-adresse, siden IP-adressene utdeles av din internettleverandør. På denne måten kan streamingtjenester opprette geoblokkeringer.

En VPN tjeneste lar deg derimot omgå dette ved å la deg rute all trafikk gjennom en ekstern server. Skal du for eksempel se Disney+ i Norge, så trenger du en amerikansk, canadisk, eller nederlandsk server. Kobler du din trafikk gjennom en av disse, så vil Disney tro at du befinner deg i ett av disse landene, og du får tilgang til innholdet.

Med andre ord gjør en VPN tjeneste kort forklart to ting. For det første sørger den for å skjule din originale IP-adresse, slik at du ikke blir utestengt fra innhold som ikke er tilgjengelig i Norge. For det andre gir tjenesten deg en ny IP-adresse i det landet du ønsker å se på innhold i, slik at du kan manipulere streamingtjenesten til å tro at du befinner deg der.

Slik ser du Disney+ i Norge med VPN

Uansett hvilken VPN tjeneste du velger for å se Disney+ i Norge, så finnes det en relativt enkel fremgangsmåte som passer til alle tjenestene. Først og fremst skal du bestemme deg for en server. Du kan altså her velge mellom USA, Canada, og Nederland i første omgang. Førstnevnte anbefales grunnet stort utvalg og lave priser.

Innad i din VPN tjeneste vil du mest sannsynlig enten se en liste med forskjellige servere eller et verdenskart. Her skal du ganske enkelt velge en amerikansk server å koble deg opp mot. Dette gjør du bare ved ett enkelt klikk, og i løpet av noen sekunder vil du fremstå som om du er pålogget internett fra USA.

Der du tidligere fikk beskjed av streamingtjenesten om at du ikke fikk tilgang i Norge, så vil du nå kunne se Disney+ i Norge. Dermed får du tilgang til en rekke filmer og TV serier, og det som i følge mange er et mer attraktivt utvalg enn for eksempel Netflix og HBO. Dessuten er det rimelig.

Selve streamingtjenesten Disney+ koster deg rundt $7 i måneden, mens en VPN tjeneste ikke trenger å koste mer enn ca $2 i måneden. Dermed er altså kostnaden for å se Disney+ i Norge også et stort pluss, da det tross alt er en del billigere enn andre streamingtjenester. Dette er til tross for at du her får et bedre utvalg.

Se The Mandalorian i Norge

Du kan se the Mandalorian ved å koble til en VPN tjeneste.

Du kan se the Mandalorian ved å koble til en VPN tjeneste.

Når Disney lanserte ideen om sin streamingtjeneste var den naturlige første tanken til folk flest at en fikk tilgang til deres ekspansive bibliotek av TV-serier og filmer. Mange spekulerte også i om Disney+ ville inkludere eksklusive titler. Mange av Disney sine filmer har tross alt folk allerede tilgjengelighet til, der for eksempel Netflix tilbyr en håndfull.

En god overraskelse kom da Disney+ lanserte at serien ved navn The Mandalorian ville bli lansert eksklusivt gjennom streamingtjenesten. Denne serien er nok et tillegg i Star Wars universet, et univers som Disney virkelig har satt fart på i de siste årene. Serien er noe enhver Star Wars bør få med seg.

Ønsker du å se The Mandalorian i Norge, så skal du altså bare koble deg opp mot en amerikansk server, abonnere på Disney+ sin tjeneste, og streame i vei. Det vil dessuten mest sannsynlig komme en rekke andre eksklusive titler på Disney+, deriblant både filmer og TV serier, i tiden fremover.

Beste VPN for å se Disney+ i Norge

Dersom du ønsker å se Disney+ i Norge, så finnes det et bredt utvalg av VPN tjenester som kan hjelpe deg med denne oppgaven. Merk at tilnærmet alle VPN tjenester har amerikanske servere, men det er ikke alle som kan passere geoblokkeringer og VPN blokader. Dessuten yter ikke alle like god kvalitet. Vi har nedenfor gått gjennom de beste alternativene.

ExpressVPN

ExpressVPN vil hjelpe deg se Disney+

ExpressVPN vil hjelpe deg se Disney+

ExpressVPN tilbyr et stort globalt nettverk av servere, deriblant over 3,000 servere spredt på 94 land. Selvfølgelig er en stor porsjon av disse amerikanske servere. Tjenesten er kjent for å hjelpe til med å omgå geoblokkeringer. Det er derimot ikke med et kompromiss som mange andre tjenester leverer.

Benytter du en vanlig VPN tjeneste, så vil nemlig hastigheten reduseres, noe som kan være kjedelig om du skal streame. Bruker du derimot ExpressVPN for å se Disney+ i Norge, så skal du ikke bekymre deg. ExpressVPN opprettholder farten på din tilkobling, slik at du kan se både TV serier og filmer i HD, uten noen form for forstyrrelser.

Dersom ditt mål er å se Disney+ i Norge, så er ExpressVPN ett av de beste alternativene. Verdien du får ved bruk av denne tjenesten er vel verdt prisen. Dessuten, om Disney+ skulle lansere eksklusivt innhold i andre land, slik som for eksempel Netflix har gjort, så har ExpressVPN et stort utvalg av land du kan koble deg til for å få tilgang til dette.

NordVPN

NordVPN fungerer bra med Disney+

NordVPN fungerer bra med Disney+

Med over 5,000 servere i 59 land verden over, så er NordVPN heller ikke noe dårlig alternativ dersom du ønsker å se Disney+ i Norge. Tjenesten har nemlig en rekke servere i USA med høy hastighet. Denne brukervennlige og rimelige tjenesten gjør det enkelt og raskt å koble seg til og nyte underholdningen som Disney+ har å by på.

NordVPN sine raske servere sikrer at du unngår avbrudd, samt de lar deg se på TV serier og filmer i HD-kvalitet uten nevneverdige problemer. Dessuten, om en av serverne skulle slutte å fungere, så har NordVPN en håndfull andre raske servere som du raskt kan koble til. Det er en luksus ikke alle VPN tjenester kan by på.

Det er sannsynlig at Disney+ vil innføre en kamp mot VPN tjenester slik som Netflix har gjort, og da er NordVPN en god kandidat for å fortsatt få tilgang. Tjenesten leverer tross alt teknologi som er i stand til å komme seg forbi den kinesiske brannmuren, slik at du rimelig sikkert vil få mulighet til å se Disney+ i Norge gjennom NordVPN.

SurfShark

Forsiden til SurfShark VPN.

Forsiden til SurfShark VPN.

SurfShark er en annen velkjent VPN tjeneste. De sitter på over 1,000 servere spredt i over 60 land. Selv om det antallet er betydelig mindre enn både ExpressVPN og NordVPN, så har de fortsatt et godt utvalg av raske, amerikanske servere, som tross alt er viktigst om du skal Disney+ i Norge.

Hastigheten hos SurfShark sine servere sørger for at du kan streame de filmene og seriene du ønsker uten å oppleve konstant hakking eller avbrudd. En irriterende nedside ved mange VPN tjenester er tross alt at de reduserer hastigheten. SurfShark leverer derimot en rekke høykvalitetsservere til sine brukere, slik at denne ulempen unngås for enhver pris.

SurfShark er ikke bare blant de beste alternativene for å se Disney+ i Norge, men også ett av de aller rimeligste. Registrerer du deg for et 2-års abonnement her, så får du nemlig tjenesten rimeligere enn de to ovennevnte alternativene. Det er med noen færre goder, men alle de godene du trenger for å se Disney+ i Norge.

UltraVPN

UltraVPN sine apper

UltraVPN sine apper

UltraVPN er nok en kjent VPN tjeneste. De tilbyr over 100 lynhurtige servere verden over. Serverparken her kan ikke måle seg i kvantitet med de andre aktørene i bransjen, men til gjengjeld har de altså ekstremt raske servere. Dessuten befinner en stor porsjon av disse seg i USA.

Raske servere er viktige for streaming. Dessverre tillater de fleste VPN tjenester altfor mange brukere på sine servere, noe som reduserer hastigheten betraktelig. UltraVPN unngår dette til enhver pris, og de sørger alltid for at deres servere er lynraske, slik at du kan se Disney+ i Norge i HD-kvalitet.

Streaming skal være en god opplevelse, og UltraVPN sørger for å verne om dette, tross at en altså her bruker et VPN. Tjenesten føyer seg inn som en av de rimeligste i markedet. Ikke la deg lure av at UltraVPN ikke har tusenvis av servere. Denne VPN tjenesten velger nemlig kvalitet over kvantitet.

CyberGhost

CyberGhost sine apper

CyberGhost sine apper

CyberGhost ypper seg blant de aller beste hva gjelder serverutvalg. De kan nemlig by på nesten 6,000 servere i 89 land verden over. Mange av serverne her befinner seg i USA, slik at du gjennom CyberGhost naturligvis kan se Disney+ i Norge. Dette er dessuten med noen av de beste vilkårene bransjen har å by på.

Der mange VPN tjenester ender opp med å overbefolke sine servere, så har CyberGhost såpass mange servere tilgjengelige at de kan garantere deg de høye hastighetene du trenger for streaming. Skal du for eksempel se din favorittfilm gjennom Disney+, så er det godt å være trygg på at avbrudd, hakking, og andre problemer ikke vil oppstå.

CyberGhost er et rimelig alternativ, og dessuten tilbyr de deg pengene tilbake innen dine første 45 dager, dersom du av en eller annen grunn ikke skulle være fornøyd. Det er her enkelt å spørre om pengene tilbake, men sannsynligheten er ganske liten for at du vil avslutte ditt abonnement hos tjenesten.

Se Disney+ i Norge med VPN nå

En VPN tjeneste kan bistå i en rekke formål over nett, slik som anonymisering, sikkerhet, kryptering, og ikke minst fjerning av geoblokkering. Når store streaming giganter utestenger nordmenn fra deler av eller alt innhold i sin tjeneste, så er det rimelig kjedelig. En VPN tjeneste lar deg derimot få tilgang gjennom relativt enkel teknologi.

For å se Disney+ i Norge er det for eksempel kun behov for å logge seg på en amerikansk server. Tilnærmet alle VPN tjenester i markedet har amerikanske servere, men ikke alle serverne er like gode. De anbefalte tjenestene ovenfor har raske og pålitelige servere, som sikrer at du unngå hakking og avbrudd i din opplevelse.

Selv om Disney+ ikke ennå har blitt lansert i Norge, så har du altså muligheten til å se innholdet hos tjenesten ved hjelp av VPN. For eksempel kan du se The Mandalorian, lenge før denne serien i Star Wars universet blir lansert her i Norge. Og dessuten er bruken av en VPN en veldig rimelig løsning.

Du er fortsatt nødt til å betale for et abonnement hos Disney+, men dersom du legger til en VPN tjeneste, så betaler du bare rundt 100kr i måneden for tilgang til alt innhold streamingtjenesten har. Dette inkluderer alle klassikerne, moderne filmer, og selvfølgelig de eksklusive titlene som vil komme inn fremtiden.

Om annonsering på denne nettsiden

Innholdsfortegnelseexpand_more

  Beste VPN-tjenester

  Express Icon

  Beste VPN i vår test

  Prøv ExpressVPN
  NordVPN Icon

  Testens andreplass

  Prøv NordVPN
  Om annonsering på denne nettsideninfo