VPNportalen

Mullvad VPN Anmeldelse

7.2/10

Få gratis internettilgang med Mullvad VPN

Dette likte vi med Mullvad VPN:

 • Anonym registrering
 • Servere i 44 land
 • Høy tilkoblingshastighet
 • Laveste pris:

  €5 / mnd

  Funker med:

  Nrk TV TV2 Sumo AppleTV Disney+ Netflix

  Introduksjon til Mullvad VPN

  Mullvad VPN har raskt blitt et populært valg for internettbrukere i Norge, som er på utkikk etter en pålitelig og sikker VPN-tjeneste. I denne anmeldelsen vil vi utforske hvorfor Mullvad VPN er så populær, spesielt blant norsktalende brukere som foretrekker å kommunisere på Mullvad English. Vi vil se på funksjonene, brukervennligheten, prisen og mye mer.

  Mullvad på et øyeblikk – Fordeler og ulemper med Mullvad VPN

  Fordeler med Mullvad VPN:

  • Ingen personlig informasjon kreves: Du kan opprette en konto kun ved hjelp av et kontonummer.
  • Fast pris: € 5 per måned, gjennomsiktig og lett å forstå.
  • Betalingsalternativer: Inkluderer anonyme alternativer som kontanter og kryptovaluta, med 10 % rabatt på betaling med kryptovaluta.
  • Multiplattformstøtte: Appen er kompatibel med de fleste operativsystemer.
  • Sikkerhet og personvern: Sterke sikkerhetsprotokoller, inkludert WireGuard, og strenge retningslinjer mot loggføring.
  • Brukervennlig: Enkel installasjon og bruk med opptil fem enheter per konto.
  • Forbedret personvern: Samarbeid med Tor-prosjektet og utviklingen av Mullvad Browser.

  Ulemper med Mullvad VPN:

  • Ingen gratisversjon: Det er ikke mulig å bruke tjenesten gratis, noe som kan avskrekke nye brukere som ønsker å teste tjenesten før de kjøper den.
  • Begrensede kampanjer og tilbud: Mullvad tilbyr ingen tradisjonelle salgskampanjer eller rabatter i ferier, noe som kan være en ulempe for de som ønsker økonomiske insentiver.

  Hvorfor velge Mullvad VPN?

  Mullvad VPN tilbyr en eksepsjonell balanse mellom sikkerhet og hastighet. Retningslinjene om ikke å logge brukerdata gir en ekstra følelse av personvern og sikkerhet.

  1. Rask og enkel installasjon

  Det er enkelt å installere Mullvad VPN, og det krever ingen personlig informasjon. Du kan være i gang på bare noen få minutter.

  2. Sterke sikkerhetsfunksjoner

  Mullvad VPN bruker de nyeste sikkerhetsteknologiene, inkludert AES-256-kryptering, noe som gjør det nesten umulig for uautoriserte personer å få tilgang til dataene dine.

  3. Støtte for flere plattformer

  Uansett om du bruker Windows, macOS, Linux eller mobile plattformer som iOS og Android, støtter Mullvad VPN dem alle.

  4. Dedikert kundeservice

  Mullvad VPN tar kundestøtte på alvor. Norsktalende support er tilgjengelig, noe som gjør det enkelt for brukere som foretrekker Mullvad English å få hjelp når de trenger det.

  Få gratis internett med Mullvad VPN!

  Funksjoner og brukeropplevelse

  Mullvad VPN skiller seg fra mange andre VPN-tjenester ved å fokusere på personvern og enkelhet. Med servere i over 60 land, inkludert flere i Mullvad Norge, tilbyr den omfattende dekning og raske tilkoblinger over hele verden.

  Brukergrensesnitt

  Det brukervennlige grensesnittet til Mullvad VPN gjør det enkelt å navigere selv for nybegynnere.

  Retningslinjer for personvern

  Mullvad har en streng policy om ikke-loggføring, noe som betyr at de ikke lagrer logger over brukernes internettaktiviteter.

  Hastighet og ytelse

  Brukerne rapporterer om høye hastigheter og pålitelige tilkoblinger, noe som er avgjørende for strømming og nedlasting av store filer.

  Prising

  Mullvad VPN tilbyr en transparent prismodell med en fast månedlig kostnad, noe som gjør det enkelt å budsjettere for både enkeltbrukere og bedrifter.

  Teknisk støtte

  Takket være satsingen på Mullvad Norge kan norske brukere få support på sitt eget språk, noe som gjør det enklere å løse eventuelle problemer.

  Mullvad VPN
  • Kom i gang med en lav månedlig avgift!
  • Upp til 10 % rabatt!

  Personvern og sikkerhet med Mullvad VPN

  Sikkerhet er kjernen i alle VPN-tjenester, og Mullvad VPN er intet unntak. Ved å bruke toppmoderne sikkerhetsprotokoller og -funksjoner gir Mullvad robust beskyttelse mot cybertrusler.

  • Krypteringsteknologi
   Mullvad VPN bruker industristandarden AES-256-kryptering, noe som gir førsteklasses sikkerhet for dataene dine.
  • Sikkerhet på offentlige Wi-Fi-nettverk
   Bruk Mullvad VPN på offentlige Wi-Fi-nettverk for å sikre at internettrafikken din er trygg fra nysgjerrige øyne.
  • Kill Switch-funksjon
   En automatisk kill switch avbryter Internett-tilkoblingen din hvis VPN-tilkoblingen mislykkes, og beskytter dataene dine mot lekkasjer.
  • No-Log Policy
   Mullvads no-log policy sikrer at din aktivitet på nettet forblir privat og ikke lagres noe sted.
  • Beskyttelse mot IP-lekkasjer
   Mullvad VPN beskytter også mot DNS- og IP-lekkasjer, og sørger for at din virkelige IP-adresse aldri blir avslørt.
  Klikk her for å lære mer om hvorfor personvern er viktig, og hvordan Mullvad VPN beskytter ditt personvern!

  Servere og forskjellige land

  Mullvad tilbyr over 680 servere i 44 land og 81 byer. Enkelt sagt betyr flere servere mer hastighet, og det sier seg selv at det brede spekteret av servere som tilbys av leverandøren, spesielt i de mest populære landene, gir brukeren en hyggelig og god onlineopplevelse.

  Selv om det finnes andre leverandører som har flere servere, eller tilbyr tjenester i flere land, mener vi at Mullvad har mer enn nok å tilby når det gjelder serverutvalg. I tillegg har du med Mullvad fleksibiliteten til å velge hvilken by du ønsker å koble deg til, servertyper og mye mer.

  Mulvad har mange servere

  Du kan også velge spesifikke servere basert på formålet du ønsker å bruke VPN-leverandøren til. Hvis du for eksempel vil bruke VPN-tjenesten til å se på TV i land som USA og Storbritannia, kan du velge servere som er tilpasset slik at du enkelt kan se TV i HD-format.

  Serverne har også en rekke andre funksjoner, noe som gjør Mullvad til en svært gunstig VPN. Du kan velge hvilket land eller til og med hvilken spesifikk by du vil koble deg til, noe som kan være praktisk i noen sammenhenger. I tillegg kan du velge servertype, status, varsling, eierskap og DAITA-støtte.

  Pris – hvor mye koster Mullvad VPN?

  Mullvad VPN tilbyr en unik og rettferdig prismodell som skiller seg fra mange andre VPN-tjenester. Med en fast månedlig kostnad på €5, tilbyr den samme fleksibilitet og tilgang til alle abonnementene, uten at kundene trenger å binde seg til langsiktige kontrakter. Denne enkle og gjennomsiktige prismodellen gjør det enkelt for brukerne å forutse utgiftene sine uten å bekymre seg for kompliserte prismodeller eller skjulte avgifter. Denne gjennomsiktigheten er spesielt verdifull i en tid der mange forbrukere ønsker større kontroll over nettforbruket sitt og personvernet sitt.

  Mullvads prismodell er ikke bare rettferdig, men også bærekraftig. Ved å holde et konstant prisnivå siden oppstarten i 2009 har Mullvad kunnet investere i kvalitetsutvikling og båndbredde, noe som sikrer at tjenesten kontinuerlig kan forbedres og oppdateres uten at det går på bekostning av brukernes sikkerhet eller personvern. Denne tilliten til å opprettholde et stabilt prisnivå viser en forpliktelse til langsiktig kundetilfredshet og teknisk fortreffelighet.

  Fleksibiliteten i betalingsalternativene forsterker også Mullvads kundeorienterte tilnærming. Brukerne kan velge å betale månedlig eller fylle opp VPN-kontoen sin for et helt år til samme månedlige kostnad, noe som gir ytterligere tilpasningsmuligheter. I tillegg aksepterer Mullvad en rekke betalingsmetoder, inkludert kontanter og flere kryptovalutaer, noe som gir en høyere grad av anonymitet og sikkerhet for de som foretrekker dette.

  Et ekstra pluss er rabattene som tilbys de som betaler med kryptovalutaer, noe som gjenspeiler lavere avgifter og mindre administrasjon for Mullvad. Dette, sammen med muligheten til å bruke én konto på opptil fem enheter samtidig, gjør Mullvad til en utmerket investering for teknologikyndige brukere eller familier som har behov for å beskytte flere enheter hjemme eller på farten.

  Mullvad VPN skiller seg ut som en svært konkurransedyktig og brukervennlig tjeneste med sitt rettferdige, fleksible og pålitelige prissystem. Den kontinuerlige forbedringen og muligheten til å betale anonymt er bare noen av faktorene som bidrar til en overlegen brukeropplevelse. For de som verdsetter både personvernet og lommeboken sin, tilbyr Mullvad en løsning som er vanskelig å slå.

  Mullvad VPN tilbyr fleksible, pålitelige og bærekraftige priser!

  Hvis du tenker på å velge en gratis VPN-tjeneste, står du fritt til å gjøre det, selv om vi ikke anbefaler det, men sørg for at du er klar over risikoen forbundet med gratistjenester.

  Ytelse og hastighet

  For mange brukere er hastighet den viktigste faktoren når de skal velge VPN. Mullvad VPN tilbyr eksepsjonell hastighet og pålitelighet, noe som gjør det ideelt for strømming, spilling og andre dataintensive aktiviteter.

  • Serverlokasjoner
   Med serverlokasjoner i over 60 land, inkludert Mullvad Norge, kan brukerne enkelt finne en rask og pålitelig tilkobling.
  • Hastighetstester
   Regelmessige hastighetstester bekrefter at Mullvad VPN leverer raske og stabile tilkoblinger over hele verden.
  • Optimalisert for strømming
   Brukere av Molevad VPN kan strømme innhold fra populære tjenester som Netflix og Hulu uten bufring eller etterslep.
  • Nedlastingshastigheter
   Mullvad VPN optimaliserer serverne sine for å tilby høye nedlastingshastigheter, noe som er avgjørende for rask nedlasting av store filer.
  • Responderende kundeservice
   Rask og effektiv kundeservice sørger for at eventuelle spørsmål eller problemer med hastigheten blir håndtert raskt og effektivt.

  Det er også veldig enkelt å bytte server hvis du ønsker det. Alt du trenger å gjøre er å velge et land i hovedmenyen og deretter velge en server basert på hastighet og lignende funksjoner.

  Mole for iPhone og Android

  Mullvad VPN har utviklet en brukervennlig og sikker app for både iPhone- og Android-enheter, noe som gjør det enkelt for brukerne å beskytte sine aktiviteter på nettet. Med bare noen få klikk kan brukerne installere appen, koble seg til en VPN-tunnel og begynne å surfe anonymt og sikkert. For iPhone-brukere er det mulig å teste betaversjonen ved å bli med i TestFlight-programmet, som gir tilgang til de nyeste funksjonene og forbedringene før den generelle utgivelsen.

  Appen gir fleksibilitet når det gjelder å bytte servere eller lokasjoner, noe som kan gjøres enkelt og raskt direkte i appen. Denne funksjonen er spesielt nyttig for brukere som raskt må tilpasse tilkoblingen basert på geografisk innhold eller ytelseskrav. For Android-brukere er appen kompatibel med systemer fra Android 8.0 og nyere, og den nyeste versjonen, 2024.1, inneholder flere nye funksjoner og forbedringer som forbedrer brukeropplevelsen ytterligere.

  Et av de viktigste aspektene ved Mullvad VPN er deres forpliktelse til brukernes personvern. Appen for både iPhone og Android inkluderer automatisk rotasjon av WireGuard-nøkler, noe som styrker sikkerheten ved at krypteringsnøklene byttes ut regelmessig. Dette minimerer risikoen for sikkerhetsbrudd og beskytter brukernes data mot potensielle trusler. I tillegg har Mullvad en streng policy om ikke å logge brukeraktivitet, noe som sikrer at surfingen din forblir privat og anonym.

  Tillit er av største betydning for Mullvad VPN, noe som gjenspeiles i deres åpenhet rundt sikkerhetsrevisjoner og tilgang til kildekode. Den siste apprevisjonen, utført av Atredis Partners i oktober 2022, viser Mullvads forpliktelse til å opprettholde de høyest mulige sikkerhetsstandardene. Brukerne kan være trygge på at appen jevnlig blir revidert av uavhengige sikkerhetseksperter.

  For brukere som ønsker ekstra enkel administrasjon av VPN-kontoen sin, tilbyr Mullvad muligheten til kjøp i appen, der man enkelt kan fylle på kontoen sin direkte gjennom appen. Denne funksjonen gjør det enkelt å fortsette å bruke tjenesten uten avbrudd, noe som gjør Mullvad VPN til et godt valg for både iPhone- og Android-brukere som setter pris på både bekvemmelighet og sterk databeskyttelse.

  Mullvad Browser: En uovertruffen nettleser for optimalt personvern og brukersikkerhet

  Mullvad Browser er utviklet i samarbeid mellom Mullvad VPN og Tor-prosjektet, og er designet for å minimere sporing og fingeravtrykk på nettet. Dette er en nettleser som kombinerer personvernstandardene til Tor Browser med fleksibiliteten som kan brukes sammen med en pålitelig VPN-tjeneste. Ved å integrere disse to kraftige verktøyene tilbyr Mullvad Browser et nesten uovertruffent nivå av beskyttelse mot de vanligste formene for online overvåking og datainnsamling, noe som gjør den til et utmerket valg for brukere som prioriterer sitt digitale personvern.

  En av de mest fremtredende egenskapene til Mullvad Browser er dens sterke beskyttelse mot fingeravtrykksteknikker, som er utviklet i samarbeid med Tor-prosjektet. Denne teknologien sikrer at alle brukere av Mullvad Browser etterlater det samme “fingeravtrykket”, noe som effektivt gjør det vanskeligere for nettsteder å identifisere og spore individuelle brukere. Denne enhetligheten bidrar til å beskytte brukernes identitet og forsterker deres anonymitet på Internett.

  Mullvad Browser er designet for å være privat fra starten av. Nettleseren har en privat modus aktivert som standard, noe som betyr at ingen informasjonskapsler, cache eller nettleserhistorikk lagres mellom øktene. Dette er en viktig funksjon for brukere som ønsker å sikre at deres nettleservaner forblir private og ikke kan gjenbrukes av tredjeparter. I tillegg inkluderer nettleseren en tilbakestillingsknapp som skaper en helt ren økt med ett klikk, noe som ytterligere forbedrer brukernes mulighet til å kontrollere sine egne data.

  En annen nøkkelfunksjon i Mullvad Browser er integrasjonen av uBlock Origin, en kraftig annonse- og sporingsblokkering. Denne utvidelsen er spesielt valgt fordi den er effektiv uten å legge til for mye unikt fingeravtrykk til brukerens nettleserprofil. Dette minimerer risikoen for at brukeren blir identifisert basert på tilleggene de bruker, samtidig som de beskyttes mot irriterende og potensielt skadelige annonser.

  Til slutt er det verdt å merke seg at Mullvad Browser er en del av Mullvads bredere forretningsmodell, som fokuserer på å tjene penger gjennom deres VPN-tjeneste i stedet for gjennom nettleseren. Dette betyr at Mullvad ikke har noe økonomisk insentiv til å kompromittere brukernes personvern, noe som forsterker selskapets generelle forpliktelse til å sette brukernes personvern først. Denne transparente og brukersentriske tilnærmingen gjør Mullvad Browser til et utmerket valg for alle som leter etter en nettleser som virkelig prioriterer brukernes personvern og sikkerhet.

  Last ned den GRATIS Mole-nettleseren for macOS, Windows og mer!

  Kundestøtte og brukeranmeldelser

  Et sterkt fokus på kundestøtte er avgjørende for en vellykket VPN-tjeneste. Mullvad VPNs engasjement for sine brukere gjenspeiles i kundeservicen og de positive anmeldelsene de mottar.

  Tilgjengelighet

  Kundestøtte er tilgjengelig døgnet rundt via e-post og live chat, slik at brukerne kan få hjelp når de trenger det.

  Språkstøtte

  Spesielt for brukere i Mullvad Norge er support tilgjengelig på både norsk og engelsk, noe som gjør det enklere for alle brukere.

  Brukervennlig grensesnitt

  Mullvads brukervennlige grensesnitt, spesielt på Mullvad English, gjør det enkelt for nye brukere å navigere og bruke VPN-tjenesten.

  Brukeranmeldelser

  Brukeranmeldelser av Mullvad VPN er overveldende positive, med ros for både tekniske funksjoner og kundeservice.

  Vanlige spørsmål og ressurser

  En omfattende FAQ-seksjon og nettressurser på både norsk og engelsk hjelper brukerne med å finne svar på spørsmålene sine raskt.

  Hvor godt fungerer bruk av Moles i Norge?

  Mullvad VPN er en av de mest respekterte VPN-tjenestene på det norske markedet, kjent for sin sterke personvernpolicy og engasjement for brukersikkerhet. Dette gjør tjenesten til et utmerket valg for norske brukere som ønsker å beskytte sin internettaktivitet mot nysgjerrige øyne.

  Først og fremst tilbyr Mullvad VPN serverplasseringer rundt om i Norge, noe som er en betydelig fordel for brukere i landet. Å ha tilgang til lokale servere forbedrer ikke bare tilkoblingshastighetene betydelig, men reduserer også ventetiden, noe som er viktig for aktiviteter som nettspill eller videostreaming. I tillegg betyr nærhet til serverne at brukere kan nyte raske og pålitelige VPN-tilkoblinger selv når de kobler til internasjonale servere.

  En annen stor fordel med å bruke Mullvad i Norge er deres policy om ikke å logge noen brukerdata. I en tid hvor digital overvåking blir mer og mer omfattende, gir Mullvads strenge personvernpolicy et ekstra nivå av sikkerhet og trygghet. Norske brukere kan føle seg trygge på at deres online aktiviteter og personopplysninger forblir private og beskyttet mot tredjeparter.

  Til slutt er også Mullvads prissetting og brukervennlighet vesentlige faktorer som gjør tjenesten attraktiv for norske forbrukere. Med en enkel og rettferdig prismodell på 5 euro per måned og støtte for betalinger via Swish, en populær mobil betalingstjeneste i Norge, er det enkelt for norske brukere å komme i gang og bruke VPN-tjenesten uten problemer. Disse faktorene gjør Mullvad til en utmerket VPN-løsning for alle i Norge, enten de er teknologikyndige eller ikke.

  Kommen i gang med Mullvad VPN: En enkel guide til bruk av VPN-tjenesten

  Å komme i gang med Mullvad VPN er veldig enkelt og greit. Mullvad fokuserer på brukernes personvern og enkelhet, noe som gjør det til et attraktivt alternativ for alle som leter etter en sikker måte å beskytte sin nettaktivitet på. Alt som trengs for å koble til Mullvad VPN er et unikt kontonummer. Dette nummeret genereres enkelt via Mullvads nettside og er alt du trenger for å komme i gang – ingen personlig informasjon som e-postadresse eller telefonnummer kreves.

  Prismodellen er like enkel og gjennomsiktig. Siden 2009 har Mullvad hatt en fast pris på 5 euro per måned. Du kan velge å betale månedlig eller kjøpe flere måneder i forveien. Denne konsistensen i prissetting gjør det enkelt for brukere å budsjettere VPN-kostnadene sine uten uventede prisendringer eller kompliserte abonnementsplaner.

  Når du har kontonummeret ditt, er neste trinn å laste ned Mullvad VPN-appen. Appen er tilgjengelig for ulike plattformer, inkludert Windows, macOS, Linux, iOS og Android. Når appen er installert på enheten din, skriv inn kontonummeret ditt for å aktivere tilkoblingen. En Mullvad-konto kan brukes samtidig på opptil fem forskjellige enheter, noe som gir fleksibilitet og muligheten til å beskytte flere enheter i husholdningen eller småbedriften.

  Rask guide til hvordan du kommer i gang med Mullvad VPN

  1. Generere et kontonummer: Besøk Mullvad VPNs nettside og opprett et unikt kontonummer. Dette er alt du trenger for å registrere deg og begynne å bruke tjenesten.
  2. Betal for abonnementet ditt: Velg å betale €5 for én måned eller kjøp flere måneder i forveien. Det er enkelt å betale, og du kan bruke ulike betalingsmetoder, inkludert kredittkort og kryptovaluta.
  3. Last ned Mole-appen: Gå til Mole-nettstedet igjen, og last ned den versjonen av appen som passer til enheten din.
  4. Skriv inn kontonummeret ditt i appen: Start appen, skriv inn kontonummeret ditt og koble deg til VPN-tjenesten. Nå er du klar til å surfe trygt og privat!

  Med disse enkle trinnene kan du raskt og enkelt sikre internettforbindelsen din og beskytte personvernet ditt på nettet med Mullvad VPN.

  Mullvad VPN tilbyr en rekke betalingsmåter for å imøtekomme ulike brukerbehov og preferanser. Brukere kan velge å betale med kontanter, som er et unikt alternativ som gir fullstendig anonymitet. Du trenger bare å legge kontantene dine og et betalingssymbol, som genereres tilfeldig på Mullvad-nettstedet, i en konvolutt og sende det til oss. Vi aksepterer flere forskjellige valutaer, inkludert EUR, USD, GBP, SEK, DKK, NOK, CHF, CAD, AUD og NZD. I tillegg til kontantbetalinger godtar Mullvad også Bitcoin, Bitcoin Cash, Monero, bankoverføring, kredittkort, PayPal, Swish, Giropay, EPS-overføring, Bancontact, iDEAL og Przelewy24.

  Et attraktivt insentiv for brukere som foretrekker kryptovalutaer er 10 % rabatt som tilbys når de betaler med dem. Denne rabatten skyldes lavere gebyrer og mindre administrasjon som kreves for disse transaksjonene. Dette gjør det ikke bare kostnadseffektivt, men også fordelaktig for de som verdsetter ekstra personvern og effektivitet i sine transaksjoner.

  For å foreta en betaling, start med å generere et kontonummer på Mullvads nettside. Du vil umiddelbart motta et kontonummer og kan deretter velge betalingsmåte. Denne forenklede prosedyren er designet for å gjøre prosessen så smidig og brukervennlig som mulig, samtidig som personvernet og sikkerheten ivaretas.

  Hvorfor finnes det ingen gratisversjon av Mullvad VPN?

  Mole VPN tilbyr ikke en gratisversjon av tjenesten, som er et bevisst valg for å unngå de vanlige ulempene med gratis VPN-tjenester. Gratistjenester medfører ofte kostnader i form av annonsering, innsamling av brukerdata eller begrenset funksjonalitet, noe som kan kompromittere både brukeropplevelse og personvern. I stedet tilbyr Mullvad en 30-dagers pengene-tilbake-garanti hvis du ikke er fornøyd med tjenesten, noe som gir nye brukere en risikofri mulighet til å prøve tjenestene deres. Det er viktig å merke seg at denne garantien ikke gjelder for kontantbetalinger på grunn av anti-hvitvaskingsbestemmelser.

  I mellomtiden er Mullvad Browser tilgjengelig for nedlasting helt gratis. Denne nettleseren er designet for å maksimere ditt personvern og sikkerhet på nettet uten ekstra kostnad. Mullvads forretningsmodell fokuserer på å tilby betalte VPN-tjenester av høy kvalitet i stedet for å kompromittere brukernes sikkerhet gjennom en gratis modell. Denne strategien understreker selskapets forpliktelse til alltid å sette brukernes personvern først.

  Sammendrag

  Mullvad VPN er en enestående tjeneste som tilbyr høykvalitets sikkerhet og anonymitet til sine brukere. Med sin enkle og rettferdige prismodell på 5 euro per måned siden 2009, har Mullvad klart å opprettholde et transparent og lett tilgjengelig tilbud for alle sine kunder. Mullvad krever ikke personlig informasjon for å opprette en konto, og en unik funksjon er at brukere kan betale anonymt med kontanter eller kryptovalutaer, noe som tilbyr et ekstra nivå av personvern.

  Tjenesten støtter opptil fem enheter samtidig per konto, noe som gjør den til et godt valg for både individuelle brukere og familier. Mullvads app er kompatibel med flere plattformer, inkludert Windows, macOS, Linux, iOS og Android, noe som sikrer at nesten alle brukere kan dra nytte av tjenestene deres. I tillegg inkluderer Mullvad avanserte sikkerhetsfunksjoner som automatisk WireGuard-nøkkelrotasjon og har en streng policy mot logging av brukeraktivitet. Appen har også privat surfing som standard og en innebygd funksjon for å blokkere tredjepartssporere.

  Mullvad har inngått samarbeid med Tor-prosjektet for å utvikle Mullvad-nettleseren, noe som gir brukerne et enda høyere nivå av personvern og sikkerhet når de surfer på internett. Nettleseren er designet for å minimere sporing og fingeravtrykk, og er gratis å laste ned og bruke.

  Avslutningsvis tilbyr Mullvad VPN en overlegen VPN-tjeneste som er både sikker og brukervennlig. Med sterke sikkerhetsfunksjoner, høy hastighet og utmerket kundestøtte er det et ideelt valg for både privatpersoner og bedrifter i Norge. Enten du trenger å beskytte personvernet ditt på nettet eller leter etter en pålitelig VPN for streaming, er Mullvad VPN et godt valg.


  Hva vi synes om Mullvad VPN:

  Johan

  Jarle

  “Min erfaring med Mullvad VPN var veldig positiv, spesielt når jeg sammenlignet den med andre populære VPN-tjenester jeg har brukt tidligere. En av de mest fremtredende egenskapene til Mullvad var den enkle installasjonsprosessen og det brukervennlige grensesnittet. I motsetning til andre VPN-tjenester som ofte krever personlig informasjon for å registrere seg, var det utrolig enkelt å komme i gang med Mullvad – alt jeg trengte var et kontonummer. Hastigheten til Mullvad var imponerende; jeg opplevde minimal påvirkning på internettforbindelsen min, selv når jeg koblet til servere i andre land, noe som er avgjørende for strømming av video og nettspill.”

  -Johan

  Andreas

  Andreas

  “Jeg har prøvd flere VPN-tjenester opp gjennom årene, og Mullvad skiller seg ut som en av de mest sikkerhetsbevisste. Det som virkelig imponerte meg var Mullvads samarbeid med Tor-prosjektet og utviklingen av Mullvad Browser, som gir et ekstra lag med beskyttelse mot sporing på nettet. Dette er ikke noe de fleste andre VPN-leverandører tilbyr. Til tross for de mange fordelene, opplevde jeg likevel at mangelen på kampanjer og spesialtilbud kan være en ulempe for enkelte brukere som er vant til å hoppe mellom ulike VPN-tjenester for å dra nytte av introduksjonstilbud. For de som setter pris på jevn ytelse og sikkerhet over lang tid, er Mullvad definitivt et førstevalg.”

  -Andreas

  Anne-Marte

  Anne-Marte

  “Som hyppig bruker av strømmetjenester og med et stort behov for pålitelig personvern, opplevde jeg Mullvad VPN som svært effektivt. Mullvads strenge retningslinjer mot loggføring ga meg ekstra trygghet, og jeg kunne strømme innhold fra ulike geografiske områder uten å støte på de vanlige problemene med geo-blokkerte tjenester. En annen stor fordel var støtten for opptil fem enheter samtidig, noe som betyr at jeg kunne beskytte alle enhetene mine uten ekstra kostnader. Selv om prisen er fast på € 5 per måned, virket det veldig rimelig med tanke på det høye tjeneste- og sikkerhetsnivået som tilbys.”

  -Anne-Marte
  Mullvad VPN
  • Kom i gang med en lav månedlig avgift!
  • Upp til 10 % rabatt!