VPNportalen

Total VPN Anmeldelse

8.2/10

Verdens beste VPN-tilbud

Dette likte vi med Total VPN:

 • Beskyttelse av flere enheter som standard
 • 100 % kompatibel med alle enheter
 • Få Adblock og antivirus inkludert i abonnementet
 • Laveste pris:

  1.59 / mnd

  Funker med:

  Nrk TV TV2 Sumo AppleTV Disney+ Netflix

  Total VPN skiller seg ut i det overfylte VPN-markedet med sin sterke vektlegging av brukervennlighet. Tjenesten er designet for å være tilgjengelig og enkel å navigere i for folk med ulik teknisk bakgrunn. Uansett om du er en VPN-veteran eller ukjent med virtuelle private nettverk, fjerner Total VPNs enkle tilnærming skremselsfaktoren, slik at du enkelt kan forbedre sikkerheten og personvernet ditt på nettet.

  Plattformen oppnår dette gjennom et intuitivt grensesnitt som forenkler prosessen med å koble til servere, administrere innstillinger og forstå det grunnleggende ved VPN-teknologi. Tjenesten veileder brukerne gjennom oppsett og bruk, slik at selv de mest uerfarne brukerne kan komme i gang med et minimum av problemer. Denne tilnærmingen gjør Total VPN til et utmerket valg for de som setter pris på enkelhet og effektivitet i sine verktøy for beskyttelse på nettet.

  Personvern og sikkerhet: Beskyttelse av flere enheter for alle

  I dagens digitale tidsalder er personvern og sikkerhet avgjørende, og Total VPN leverer på begge fronter. Tjenesten tilbyr robuste krypteringsprotokoller, inkludert OpenVPN og IKEv2, som sikrer at nettaktivitetene dine er beskyttet mot nysgjerrige øyne. Denne krypteringen beskytter dataene dine, enten du surfer hjemme eller på offentlig Wi-Fi, slik at du kan føle deg trygg i møte med økende nettrusler.

  Total VPNs forpliktelse til ikke å føre logg forsterker dessuten selskapets engasjement for brukernes personvern. Dette betyr at nettaktivitetene dine ikke spores eller lagres, noe som gir et ekstra sikkerhetslag. Funksjoner som VPN-kill-switch og DNS-lekkasjebeskyttelse beskytter personvernet ditt ytterligere ved å forhindre utilsiktet eksponering av dataene dine. Disse omfattende sikkerhetstiltakene gjør Total VPN til en pålitelig beskytter av personvernet på nettet.

  En av de mest overbevisende funksjonene i Total VPN er beskyttelsen på flere enheter. I en tid der folk ofte bruker flere enheter for å få tilgang til Internett, sørger Total VPN for at du er beskyttet på tvers av datamaskiner, bærbare datamaskiner, nettbrett og smarttelefoner. Denne omfattende dekningen betyr at du ikke trenger å bekymre deg for enhetsspesifikke sårbarheter eller administrere flere sikkerhetsløsninger.

  Bekvemmeligheten ved å ha én enkelt VPN-tjeneste som dekker alle enhetene dine, kan ikke overvurderes. Det forenkler sikkerhetsadministrasjonen og sikrer at du er beskyttet uansett hvilken enhet du velger å bruke. Denne funksjonen gjør Total VPN til en ideell løsning for familier eller enkeltpersoner med flere enheter, og gir sømløs beskyttelse i en praktisk pakke.

  Omfattende servernettverk og hastighet

  Total VPNs omfattende servernettverk er en stor fordel for brukere som ønsker å omgå geobegrensninger og få tilgang til et bredt spekter av innhold fra hele verden. Med over 50 servere i mer enn 30 land kan brukerne nyte godt av en pålitelig og sikker tilkobling nesten hvor som helst. Denne globale rekkevidden er perfekt for strømming, spilling og surfing, og gir fleksibilitet og frihet i nettaktivitetene dine.

  Hastighet er et annet område der Total VPN utmerker seg. Tjenesten er optimalisert for høye tilkoblingshastigheter, noe som sikrer at nettopplevelsen din er jevn og uavbrutt. Enten du strømmer HD-video, laster ned store filer eller bare surfer på nettet, er Total VPNs ytelse pålitelig og effektiv. Dette gjør det til et godt valg for brukere med krevende internettbehov, med både hastighet og stabilitet.

  Fjerning av geoblokker og priser

  Total VPN utmerker seg ved å fjerne geografiske begrensninger og gir brukerne tilgang til et stort utvalg av innhold fra strømmeplattformer som Netflix, Hulu og BBC iPlayer. Denne muligheten er uvurderlig for brukere som ønsker å benytte seg av globale innholdsbiblioteker, og sikrer at du kan se favorittseriene og -filmene dine uansett hvor du befinner deg. Tjenestens evne til å omgå disse begrensningene gjør den enda mer attraktiv for et globalt publikum.

  Når det gjelder priser, tilbyr Total VPN konkurransedyktige alternativer som dekker ulike budsjetter og behov. Med abonnementer som strekker seg fra månedlig til årlig, og til og med et 24-måneders abonnement, har brukerne fleksibilitet til å velge den pakken som passer best til deres bruksmønster. Inkluderingen av en 30-dagers pengene-tilbake-garanti gir deg mulighet til å teste tjenesten risikofritt, slik at du er sikker på at den oppfyller forventningene dine før du forplikter deg.

  Konklusjon

  Total VPN er en robust og brukervennlig VPN-løsning som tilbyr en utmerket balanse mellom hastighet, sikkerhet og tilgjengelighet. Med et omfattende servernettverk, sterk personvernbeskyttelse og konkurransedyktige priser dekker den et bredt spekter av brukerbehov. Enten du ønsker å beskytte personvernet ditt på nettet, omgå geobegrensninger eller bare nyte en sikker internettopplevelse på alle enhetene dine, er Total VPN et overbevisende valg som er verdt å vurdere.