VPNportalen

Annonsering:

For at denne nettsiden skal være gratis å bruke, så mottar vi et honorar for å linke til de ulike tilbyderene


Vi har ikke mulighet til å dekke alle tilbydere av VPN. Håper du får god nytte av denne siden og del gjerne med venner og familie som er interessert i VPN.

Hva vi legger vekt på i vår vurdering:

 • Pris
 • Hastighet og kvalitet
 • Brukeropplevelse
 • Antall servere og hvilke land som er representert
 • Kundeservice og åpningstider
 • Om det er pengene tilbake garanti dersom man ikke er fornøyd
 • Denne nettsiden mottar honorar for å linke til de ulike tilbyderene. Derfor er nettsiden gratis for brukere.

  Om annonsering på denne nettsideninfo

  Slik endrer du IP-adressen enkelt

  Det er mange grunner til å endre IP-adresse. For det første kan IP-adressen din overvåkes, og dermed også din identitet og bevegelse på nett. Ved å endre IP-adresse vil du bli helt anonym og dermed unngå risikoer som hacking, overvåkning fra myndigheter, nettsvindler og lignende.

  For det andre vil du kunne få tilgang til geoblokkert innhold i andre land. Ønsker du for eksempel å se norsk TV i utlandet vil dette ofte kreve at du er i Norge. Ved å koble deg til en norsk IP adresse vil du oppheve denne begrensningen. Det samme gjelder dersom du vil se den amerikanske Netflixversjonen med større innhold. Da er det bare å koble seg til en amerikansk IP adresse.

  I denne artikkelen vil vi forklare hvordan du endrer IP adressen din superenkelt med en VPN-tjeneste.

  Endre IP adresse med VPN

  Den klart enkleste og sikreste måten å endre IP adressen din på er med en VPN-tjeneste. Hovedformålet med en VPN-tjeneste er nemlig akkurat å la brukerne endre IP adresse. De beste VPN-tjenestene har IP-adresser i nesten alle land i verden, og lar deg i tillegg være 100% anonym. Som oftest er det så enkelt som å bare laste ned en VPN-tjeneste og koble til den IP-adressen du ønsker.

  Den beste VPN-tjenesten til å endre IP adresse er ExpressVPN. Tjenesten er lynrask og gjør deg 100% anonym, slik at det er umulig å spore trafikken din. ExpressVPN har egne apper for PC, iPhone, Android, iPad og lignende, slik at du kan endre IP adresse på alle enheter du ønsker. Slik endrer du IP-adresse med ExpressVPN:

  Endre IP-adresse med ExpressVPN
  1. Gå til ExpressVPN sine hjemmesider og registrer deg. ExpressVPN koster omkring 50 kr i måneden og er veldig billig. Du får også en ubetinget 30 dagers pengene tilbake garanti med på kjøpet, slik at du i realiteten kan bruke tjenesten gratis i 30 dager.
  2. Last ned VPN-tjenesten. Dette er veldig enkelt og tar som oftest kun et par minutter.
  3. Åpne programmet på enheten din og koble til den serveren du ønsker. Da vil du ha endret IP adressen din og vil være fullstendig anonym.
  Endre IP-adresse med ExpressVPN

  Mer om ExpressVPN

  ExpressVPN er av de aller fleste ansett som den beste VPN-tjenesten du kan finne. Dette er ikke en dårlig prestasjon, da det finnes over 500 VPN-tjenester i verden. ExpressVPN har over 3000 servere i hele 94 land, deriblant mange i Norge.

  ExpressVPN er også kjent for å ha ekstremt kjappe og stabile servere, samtidig som de tilbyr topp sikkerhet med AES 265-bit kryptering. Dette gjør tjenesten optimal for å endre IP-adresse.

  Brukermenyene til ExpressVPN er svært kjappe og intuitive slik at du med en gang forstår hvordan du skal gå frem. Registrering, installering og lignende er også svært enkelt. ExpressVPN tilbyr apper på alle mulige plattformer, slik at du kan endre IP-adressen din på alle enheter du måtte ønske.

  ExpressVPN er en betalt VPN-tjeneste. Det finnes gratis VPN-tjenester, men disse fungerer dessverre ofte dårlig. Grunnen til dette er at gratistjenestene er trege, ustabile og som oftest har veldig dårlig sikkerhet. ExpressVPN har relativt rimelige priser, og tilbyr deg også en ubetinget 30 dagers pengene tilbake garanti.

  Endre IP-adresse med ExpressVPN

  Steg for steg guide til å endre IP adresse

  Det er altså veldig enkelt å endre IP-adresse med ExpressVPN. Hele prosessen tar normalt ikke mer enn 5 minutter. Det eneste du trenger å gjøre er:

  1. Gå til ExpressVPN sine hjemmesider, registrer deg og velg den pakken du ønsker. Husk at ExpressVPN har 30 dagers pengene tilbake garanti, slik at du i realiteten kan få tjenesten gratis.
  2. Last ned tjenesten og koble til den serveren du ønsker.
  3. Da vil du ha endret IP-adressen din og er nå 100% anonym.
  Endre IP-adresse med ExpressVPN

  Finnes det gratis VPN-tjenester?

  De færreste har naturligvis ikke lyst til å betale for å se endre IP adresse, og mange spør oss om de kan benytte seg av gratis VPN-tjenester. Svaret er at det finnes gratis VPN-tjenester, også ganske mange. Imidlertid fungerer disse relativt dårlig til å endre IP adresse.

  Grunnen til dette er for det første at de fleste gratis VPN-tjenester ikke har servere i Norge. Dermed får du ikke koblet deg til en norsk IP adresse. I tillegg har de fleste gratistjenester veldig dårlig hastighet og stabilitet. Dette vil være et stort problem for alle som skal bruke internett.

  Mange gratistjenester har også veldig dårlig sikkerhet og enkelte loggfører også trafikken din. Dette kan derfor utgjøre et ganske stort sikkerhetsproblem. Samlet sett vil vi derfor fraråde deg å benytte deg av gratistjenester, da deg medfører mange ulemper. Det er også et poeng at de betalte VPN-tjenestene er ekstremt billige, og kun koster rundt 50 kroner i måneden.

  Beste VPN-tjenester for å endre IP adresse

  Det finnes ekstremt mange VPN-tjenester der ute. Vi mener som sagt at ExpressVPN er den beste VPN-tjenesten i forhold til å se endre IP, men det finnes også andre alternativer dersom du har lyst til å teste noe annet. Her er de 4 beste VPN-tjenestene for øyeblikket:

  ExpressVPN

  ExpressVPN er altså den beste VPN-tjenesten for å endre IP-adresse etter vår mening. Tjenesten har 3000 servere i over 94 land. Disse serverne er som oftest lynraske samtidig som om tilkoblingen er stabil og trygg. ExpressVPN krypterer all trafikken din og loggfører ikke noe av trafikken din på nett. Tjenesten har mange servere i Norge.

  ExpressVPN er en relativt rimelig VPN-tjeneste og koster helt ned mot 50 kroner i måneden. ExpressVPN har også en 30 dagers pengene tilbake garanti som du kan benytte kun ved å si at du ikke er fornøyd med tjenesten. Brukervennligheten og kundeservicen er også svært god.

  Endre IP-adresse med ExpressVPN

  NordVPN

  NordVPN er nesten like god som ExpressVPN i forhold til å endre IP-adresse. NordVPN har over 6000 servere i 60 land, og over 60 servere i Norge. Dette er ekstremt mye, og gjør at du kan velge og vrake i servere. NordVPNs servere er også raske og stabile etter vår erfaring. NordVPN opererer også med en politikk om ingen loggføring samt ekstremt god kryptering.

  NordVPN koster faktisk helt ned mot 35 kroner i måneden dersom du binder deg for en lengre periode. Slikt som ExpressVPN har også NordVPN en 30 dagers pengene tilbake garanti, som du kan benytte deg av helt ubetinget. Dermed kan du bruke tjenesten gratis i 30 dager.

  Endre IP-adresse med NordVPN

  SurfShark

  SurfShark VPN er en relativt ny VPN-tjeneste som ble opprettet i 2018. Likevel har tjenesten rukket å bli ganske god. SurfShark har nemlig en del gode servere i Norge som gjør at du kan endre IP-adresse enkelt uten noen problemer. Totalt tilbyr SurfShark over 500 servere i over 50 land.

  SurfShark er en svært billig VPN-tjeneste, og du får tjenesten faktisk helt ned mot 30 kroner i måneden. Dette gjør SurfShark til et ekstremt godt alternativ til deg som vil ha den aller billigste VPN tjenesten du kan finne samtidig som du vil endre IP-adresse uten å senke internetthastigheten eller lignende. Slikt sett kan vi absolutt anbefale SurfShark til mange brukere.

  Endre IP-adresse med Surfshark

  UltraVPN

  UltraVPN er også en av de nyere VPN-tjenestene, som har vokst seg til en svært god tilbyder gjennom det siste året. UltraVPN er basert i Storbritannia og tilbyr servere i over 50 land. UltraVPN har, sentralt for oss, servere i Norge. Disse fungerer også relativt godt, slik at du kan benytte deg av dem til å se endre IP-adresse knirkefritt uten tap av internetthastighet eller lignende.

  UltraVPN er også en svært billig VPN-tjeneste, som du kan få til helt ned mot 30 kroner i måneden dersom du binder deg for en lengre periode. UltraVPN tilbyr også en ubetinget 30 dagers pengene tilbake garanti, slik at du kan benytte deg av tjenesten gratis dersom du kun skal på en ukesferie eller lignende.

  Endre IP-adresse med UltraVPN

  Oppsummering: Slik endrer du IP-adresse

  Det er altså svært enkelt å se endre IP-adresse med en VPN-tjeneste. Det eneste du trenger er å laste ned ExpressVPN og koble deg til den serveren du måtte ønske. Her er stegene:

  1. Gå til ExpressVPN og registrer deg og kjøp et abonnement.
  2. Last ned VPN programmet og koble til den serveren du ønsker.
  3. Da vil du ha endret IP-adresse og vil nå være 100% anonym fra overvåkning, hacking og lignende.
  Endre IP-adresse med ExpressVPN

  Da gjenstår det bare for oss å ønske deg lykke til med å endre IP-adresse, og håper trives med din nye tilværelse som 100 % anonym på nett. Ta kontakt med oss dersom du har noen spørsmål eller lurer på noe.