VPNportalen

OVPN Anmeldelse

8.0/10

OVPN er en god kandidat for å hjelpe deg med fjerning av geoblokkeringer.

Dette likte vi med OVPN:

 • Rask og enkel installasjon
 • Kill-switch funksjon
 • Egne DNS-servere for å forhindre DNS-lekkasjer
 • Laveste pris:

  $7 / mnd

  Funker med:

  Nrk TV TV2 Sumo AppleTV Disney+ Netflix

  OVPN er en svensk VPN tjeneste som ble opprettet tilbake i 2014. Den er en av mange nyere tjenester som har blitt opprettet med den hensikt å gi brukerne det som VPN tjenester er best på – nemlig å gi brukerne full anonymitet og sikkerhet på nett. Samtidig kommer det også mange andre goder med OVPN.

  Blant annet er tjenesten tilgjengelig for de aller fleste enheter og operativsystemer du kan tenke deg. Den er enkel i bruk, og utover anonymitet og sikkerhet gir den deg dessuten også mange andre goder. For eksempel får du et bredt utvalg av servere, god hastighet, og muligheter for å fjerne geoblokkeringer. Les videre for mer informasjon om OVPN.

  • $7 pr mnd
  • 55% rabatt
  • 10 dager pengene
  • tilbake garanti

  Anonymitet og sikkerhet

  Anonymitet har åpenbart stått i sentrum av hvorfor VPN tjenester har blitt så populære med årene. Til å begynne med var faktisk VPN tjenester en ide om å holde større transaksjoner mellom bedrifter helt anonyme. I dag brukes tjenester slik som OVPN av privatpersoner, fordi privatlivet virkelig har blitt satt på prøve de siste årene.

  OVPN beholder ingen logger over din trafikk, og ved å logge deg på en av deres mange IP-adresser, så kan du skjule din originale identitet. Dessuten innehar OVPN såpass mange forskjellige IP-adresser at det er tilnærmet umulig å bli tilkoblet den samme mer enn en gang.

  Videre er det verdt å bemerke at OVPN krypterer all din trafikk. Dette inkluderer ikke bare din trafikk over nett, men også alt du foretar deg av online aktivitet for eksempel innad i programmer og applikasjoner. Dermed er du helt sikker på at din informasjon holdes helt hemmelig, uansett hvor du surfer.

  Utvalg av servere

  OVPN eier servere i 17 forskjellige land. Selv om det riktignok er mindre enn mange andre prominente aktører, så er det verdt å bemerke seg at OVPN faktisk eier disse. Til kontrast bruker mange av de andre store tjenestene innleide servere i diverse land. Fordelen med å eie er full kontroll og kontinuerlig oppdatering.

  Dessuten har OVPN sine servere i de viktigste landene. Dette inkluderer for eksempel Norge, USA, og Storbritannia for oss nordmenn. I tillegg er andre store europeiske land med på listen over servere. Dette brede utvalget gjør at du kan få tilgang til ganske mye innhold i disse landene.

  Det er også verdt å nevne at et godt utvalg av VPN servere gjør at tjenesten kan tilby meget god stabilitet. Kombinerer du det store utvalget med det faktum at OVPN eier alle sine egne servere, så er det ikke noen overraskelse at dette er en av de aller mest pålitelige tjenestene som finnes i dagens marked.

  Hastighet

  Ikke bare byr OVPN på stabilitet, men hastigheten er også viktig å nevne her. Visste du for eksempel at alle VPN tjenester fører til en liten reduksjon i hastighet? Det er fordi all trafikken føres gjennom en ekstra server før den når målet. Dette utfører derimot OVPN på en utmerket måte, slik at majoriteten av hastigheten beholdes.

  Det er meget positivt for deg som surfer en del, og spesielt dersom du er interessert i for eksempel å se filmer eller spille videospill i utlandet. Da vil din tilkobling kreve en viss hastighet, og denne hastigheten kan OVPN tilby deg.

  Brukervennlighet

  Det er også verdt å bemerke seg at OVPN er meget enkel i bruk. I likhet med mange andre moderne tjenester, så tar registreringen bare få sekunder, før du skal laste ned programmet. Innad i programmet trenger du ikke gjøre stort mer enn bare å klikke på en IP-adresse eller et land du ønsker å koble deg til.

  I løpet av sekunder vil da din tilkobling bli rutet gjennom den nye IP-adressen du har valgt. Det kreves altså ingen avanserte IT-kunnskaper for å kunne hverken skjule din gamle IP-adresse, eller for å få frem at din datamaskin er koblet til en ny og kunstig IP-adresse i et annet land.

  Fjerning av geoblokkering

  Det kanskje viktigste med å kunne koble seg til et annet land er fjerning av geoblokkering. Skal en bare holde seg anonym og sikker her på nett, så kan en tross alt logge seg på en norsk VPN server. Men dersom du for eksempel vil se Netflix i USA, så blir du nødt til å logge deg på en amerikansk IP-adresse.

  Netflix har blitt rimelig god til å oppdage IP-adressene til VPN tjenester, og dermed blokke disse ute. Allikevel er OVPN en av de tjenestene som fortsatt kommer gjennom dette beskyttende laget, noe som betyr at du kan se amerikansk Netflix fra Norge gjennom OVPN.

  Husk på at OVPN dessuten kan brukes i 15 forskjellige land, slik at innhold fra disse landenes Netflix, og ikke minst mange andre nettsider, slik som nettaviser og andre videotjenester, vil være tilgjengelige for deg. Du kan til og med få tilgang til YouTube og Facebook på blokkerte nett på jobb og skole via OVPN.

  Pris

  OVPN har et fornuftig forhold til pris, og for prisen du betaler her, så får du mer enn nok verdi for pengene. Det beste rådet du kan ta til deg ved OVPN er å velge et lengre abonnement, akkurat som hos de fleste andre VPN tjenester. Her kan du nemlig spare så mye som 55% på å velge ettårs abonnementet.

  Dessuten bør du merke deg at OVPN også har en pengene tilbake garanti. Perioden løper over 10 dager totalt, noe som gir deg mer enn nok tid til å vurdere hvorvidt OVPN er en passende tjeneste for deg. I praksis får du altså OVPN gratis i 10 dager, da du når som helst kan be om pengene tilbake.

  Oppsummering

  OVPN er en relativt ny VPN tjeneste fra våre naboer i Sverige. Denne tjenesten har kapabiliteten til å møte dine behov innenfor en rekke områder. Først og fremst er den velegnet til å gi deg både en anonym og sikker opplevelse på nett.

  Dessuten er OVPN kjent for å være blant de VPN tjenestene som også gir deg blant annet amerikansk Netflix. Fjerning av geoblokkeringer blir viktigere og viktigere, og OVPN står som en god kandidat for å hjelpe deg med dette. I det hele tatt er OVPN en meget god tjeneste som du bør gi et forsøk.

  • $7 pr mnd
  • 55% rabatt
  • 10 dager pengene
  • tilbake garanti