VPNportalen

Seed4.Me Anmeldelse

8.0/10

Seed4.Me hjelper deg å være anonym, ha ekstra sikkerhet, eller fjerne geoblokkeringer.

Dette likte vi med Seed4.Me:

 • Rimelig kvalitetsstjeneste
 • Inkluderer de fleste funksjoner
 • 4 forskjellige abonnement
 • Laveste pris:

  $2.99 / mnd

  Funker med:

  Nrk TV TV2 Sumo AppleTV Disney+ Netflix

  Seed4.Me er en VPN tjeneste fra 2012 som har vokst kraftig de siste årene. Tjenesten begynte med et hovedfokus på VPN for mobil, men de har senere også bevist seg ganske så verdifulle innenfor bruk av datamaskiner og nettbrett også. Det var ikke før i 2017 at de utga sitt første program for Windows for eksempel.

  Allikevel har Seed4.Me bygd seg opp en respektert posisjon i dagens marked. Blant høydepunktene bak denne tjenesten finner vi i grunn det faktum at de sprer sine goder over mange områder. Dermed er en sikret å få alle de funksjonene en trenger i en enkelt tjeneste. Det er også en fordel at Seed4.Me er en relativt liten tjeneste, slik at serverne ikke flommer over, og du får her høy fart.

  • $2.99 pr mnd
  • 40% rabatt
  • Løpende garanti

  Anonymitet og sikkerhet

  Anonymitet er unektelig en viktig faktor for valg av VPN tjenester. Grunnlaget for hvorfor disse tjenestene har blitt så populære med årene er tross alt at de har latt individer være anonyme på nett. Dette er noe Seed4.Me også har sørget for gjennom sine strenge retningslinjer.

  Seed4.Me er lokalisert i Taiwan, som er et land utenfor den såkalte faresonen. Her er ikke datalagringslovene slik som i EU for eksempel, der du fort kan møte på problemer med å være anonym på nett, selv om VPN tjenesten lover deg anonymitet. Det er fordi mange VPN tjenester i denne sonen blir tvunget til å gi fra seg data. Seed4.Me gjør altså ikke dette.

  I henhold til sikkerhet, så kommer Seed4.Me med 256-bit kryptering, noe som i dag har blitt standarden for VPN tjenester. Denne krypteringsgraden tilsvarer det samme som den amerikanske hæren benytter seg av. Dermed kan du være sikker på at Seed4.Me tar seg av å levere din info på en sikker og kryptert måte.

  Servere

  Når en ser på serverutvalget til en VPN tjeneste, så er det fort gjort å se seg blind på de store antallene som enkelte tjenester byr på. Flere tusen servere er derimot ikke noe kvalitetstegn om disse er overbefolket av brukere. Med sitt relativt lave antall servere, så fremstår kanskje ikke Seed4.Me som mest attraktivt med en gang.

  Men ikke la deg lure av deres 150 servere i 30 forskjellige land. I henhold til antall brukere er dette et meget høyt antall, og dette sørger for høy hastighet på dine tilkoblinger blant annet. Dessuten befinner samtlige servere seg i land som er viktige for deg som ønsker å få tilgang på godt innhold blant annet.

  Du finner nemlig land som USA, Canada, Australia, Storbritannia, og ikke minst Norge i utvalget her. Spesielt de 4 første tilbyr ekstremt mye ekstra innhold over streamingtjenester som Netflix. Norge er også kjekt å ha i serverutvalget dersom du er i utlandet og ønsker å se norsk TV herfra.

  Hastighet

  Seed4Me sin hjemmeside

  Som nevnt byr det gode serverutvalget sammenlignet med den lave brukermassen gode vilkår i henhold til hastighet. Seed4.Me kan by på raske servere i samtlige land de lar deg koble til. Dette sikrer at du blant annet kan se på filmer og TV-serier, eller spille videospill for den saks skyld, uten konstante avbrytelser.

  Dessuten skal du ikke bekymre deg for svingninger i henhold til hvor mange som er pålogget en server, da Seed4.Me sørger for at kapasiteten alltid har litt ekstra rom. Det er et vanlig skue at en VPN tjeneste resulterer i redusert hastighet for tilkoblingen til nettet, men hos Seed4.Me legger du altså ikke merke til dette.

  Spesielt dersom du liker å streame, og om du for eksempel ønsker å se amerikansk Netflix fra Norge, så er bruken av en VPN tjeneste nyttig. Allikevel har det lite å si om du får tilgang til innholdet dersom tjenesten er treg. Seed4.Me fikser derimot alle problemene og her skal du ikke trenge å inngå noe form for kompromiss.

  Brukervennlighet

  Dersom du ønsker å se en serie i utlandet ved hjelp av en VPN tjeneste, så ønsker du neppe å gå gjennom noen lang registreringsprosess, oppsett av innstillinger, eller andre lignende prosesser. De fleste vil nok helst bare komme seg så raskt i gang som overhodet mulig.

  Seed4.Me gjør det enkelt i hvert eneste steg fra du finner deres nettside og registrerer deg, helt til du er tilkoblet og i gang med å fjerne geoblokkeringer eller sikre dine aktiviteter på nett. Dersom du benytter deg av Seed4.Me, så vil det kun ta få minutter fra du registrerer deg på siden til du får tilgang på innhold.

  Fjerning av geoblokkering

  Som nevnt er fjerning av geoblokkering ofte en prioritet for de som benytter seg av VPN tjenester. Enten det handler om å tilgang til Netflix og andre streamingtjenester, eller simpelthen å få tilgang på Facebook og YouTube på skolenettet, så skal en VPN tjeneste være i stand til å hjelpe her.

  Mange hevder at kun de største aktørene klarer å fjerne geoblokkeringer effektivt, da spesielt Netflix sine, da disse også benytter en VPN ban. Seed4.Me klarer greit å komme seg forbi Netflix sin VPN ban, som samler opp IP-adresser fra kjente VPN tjenester og blokkerer disse.

  Pris

  Seed4Me har gode priser.

  Seed4.Me lar brukere velge mellom 4 forskjellige alternative abonnement. Vanligvis er et abonnement på kun 1 måned ganske så dyrt rent månedlig, og de månedlige rabattene går kraftig nedover ved valg av lengre perioder. Seed4.Me er allerede relativt billig ved 1 måneds abonnement, og faktisk rimeligere her enn enkelte tjenester er per måned for 1 år.

  Allikevel er abonnementet på 3 år det aller rimeligste, og her skal en kun betale $2.99 i måneden. For deg som bruker sparer dette deg 40% sammenlignet med originalkostnaden for 1 måned. Sammenlignet med den kvaliteten som Seed4.Me, så er unektelig deres abonnement på 3 år ett av de rimeligste i dagens marked.

  Seed4.Me har ingen spesifisert pengene tilbake garanti, og de håndhever heller denne fortløpende. Tjenesten garanterer at du kan spørre om pengene tilbake når som helst, og her vil du altså bli refundert for den gjenværende tiden av ditt abonnement. Dette er en løsning som er ganske kjekk dersom du registrerer deg for hele 3 år, men skulle angre underveis.

  Oppsummering

  Seed4.Me er en VPN tjeneste som gir deg de funksjonene du trenger. Enten du ønsker å være anonym, søker ekstra sikkerhet, eller bare vil fjerne geoblokkeringer, så er Seed4.Me din hjelpende hånd.

  • $2.99 pr mnd
  • 40% rabatt
  • Løpende garanti