VPNportalen

SlickVPN Anmeldelse

8.0/10

SlickVPN leverer på mange punkter, og de er en tjeneste som spenner bredt i form av funksjoner.

Dette likte vi med SlickVPN:

 • 30 dagers pengene tilbake garanti
 • Raske servere
 • Fleksible abonnementer
 • Laveste pris:

  $4 / mnd

  Funker med:

  Nrk TV TV2 Sumo AppleTV Disney+ Netflix
  SlickVPN sin hjemmeside

  SlickVPN ble grunnlaget i USA i 2014, og de har over de siste årene slått seg opp som en av de bedre VPN tjenestene i markedet. En av de største fordelene ved SlickVPN er unektelig at de spenner om de aller fleste kategorier innenfor VPN markedet, slik at du får det meste du kan tenke deg av funksjoner.

  De har dessuten raske servere spredt over hele verden, samt gode betingelser i henhold til beskyttelsen av ditt privatliv og din sikkerhet på nett. Tjenesten er dessuten brukervennlig, enten du skal fjerne geoblokkering eller bare ønsker å skjule din IP-adresse for en kortere periode. SlickVPN gir deg mye av det beste som VPN tjenestene har å by på.

  • $4 pr mnd
  • 60% rabatt
  • 30 dager pengene
  • tilbake garanti

  Anonymitet og sikkerhet

  Det kan fort føles ut som en ikke har noen form for privatliv over nett lengre. Nettsider og tredjeparter kan spore deg ved hjelp av din IP-adresse, og mange på nett vet mer om deg enn din egen familie. SlickVPN lar deg derimot gjennom VPN teknologi surfe helt anonymt, slik at ingen får innsikt i hva du bedriver deg med på nett.

  Dette er den samme VPN teknologien som nærmest alle andre VPN leverandører opererer med, men allikevel skal en være forsiktig med å sammenligne. Det er fordi SlickVPN er lokalisert i USA, og ikke under EU sonen. I sistnevnte er kravene til datalagring strenge, mens SlickVPN ikke lagrer noe av din aktivitet gjennom deres servere.

  Dessuten er du sikret at din informasjon og din kommunikasjon på nett ikke lekker gjennom SlickVPN, da tjenesten er kjent for sin høye grad av kryptering. Den amerikanske hæren opererer med 256-bit kryptering, og det er også denne krypteringen som SlickVPN har valgt å tilby sine kunder for full sikkerhet.

  Servere

  Tilgjengelige servere har blitt veldig viktig for VPN tjenester. Tidligere var det nærmest kun anonymitet og sikkerhet folk brydde seg om, men i dag skal serverne gjerne være raske, samt av en slik kvalitet at de kan fjerne geoblokkeringer. Dessuten skal de være i de riktige landene for å utføre sistnevnte.

  SlickVPN byr som en følge på over 150 servere i over 40 land. Det er ikke fullt så mange som noen av de største tjenestene, men til gjengjeld er det høy kvalitet på serverne, samt det faktum at serverne ikke er like overbefolket som hos mange av konkurrentene. Dette sørger for at du får god stabilitet.

  Dersom en av serverne skulle slutte å fungere, så kan du raskt bytte servere. Dessuten er det verdt å merke seg at SlickVPN har servere i mange viktige land der ute, deriblant USA, Canada, Australia, og flere andre større nasjoner som kan by på mye godt innhold, samt kvalitetsservere så klart.

  Hastighet

  Kanskje er det ikke så farlig med en liten reduksjon i hastighet om du bare surfer på nett, men dersom du streamer og spiller over nett, så er hastigheten veldig viktig. De fleste som benytter et VPN vil forstå at når trafikken rutes gjennom en ekstra server, så mister du også noe hastighet, men SlickVPN minimerer dette.

  Faktisk kan det hende, dersom du benytter en god del data i måneden, at du får raskere nett gjennom SlickVPN. Det er fordi enkelte internettleverandører senker farten på nettet ditt dersom du når et visst punkt. Siden SlickVPN ruter deg gjennom servere uten begrensinger, så får du alltid høy hastighet her.

  Dette er spesielt nyttig dersom du for eksempel skal streame din favorittserie i HD, eller spille en viktig runde under et videospill. Mange er vant til å inngå et kompromiss ved bruk av VPN, der de ser at hastigheten går ned og streamingen opplever enkelte avbrudd. Med SlickVPN skal du derimot ikke måtte bekymre deg for dette.

  Pris

  SlickVPN har gode priser.

  Siden mange VPN tjenester leverer veldig like tjenester, så er selvfølgelig prisen på tjenesten et viktig punkt for å skille. SlickVPN tilbyr i dag 3 forskjellige abonnementstyper. Du kan velge mellom 1 måned, 6 måneder, eller 1 år. Sistnevnte er unektelig det beste alternativet, da du kan spare opptil 60% på den månedlige kostnaden.

  Du skal nemlig bare betale $4 i måneden ved et årlig abonnement, noe som rangerer SlickVPN blant de rimeligere tjenestene i dagens marked. Dessuten tilbyr SlickVPN en meget gunstig 30 dagers pengene tilbake garanti. Det kan være skummelt å registrere seg for et helt år, men med 30 dagers pengene tilbake garanti har du litt ekstra sikkerhet.

  Brukervennlighet

  Programmet til SlickVPN er ekstremt brukervennlig, men faktisk begynner den behagelige reisen en god del før det. SlickVPN har oversiktlige nettsider, og det er enkelt å både registrere seg, laste ned, og installere programmet. På denne måten får du satt raskt i gang med SlickVPN.

  Enhver VPN tjeneste i dag tilbyr enkel tilkobling der du neppe trenger å gjøre mer enn å klikke en gang på et land eller en IP-adresse. SlickVPN gjør det derimot enda enklere med oversiktlige menyer og et enkelt program. Tross at SlickVPN kun er 5 år gammelt, så virker det som om de har ekstrem erfaring fra bransjen.

  Fjerning av geoblokkering

  I tillegg til økt fokus på anonymisering på nett, så er det mest sannsynlig fjerning av geoblokkeringer som har vært blant de viktigste funksjonene hos VPN tjenester. Det å fjerne en geoblokkering er noe mange VPN tjenester klarer, men dersom det kommer VPN svartelisting slik som hos Netflix, så står kun de beste igjen.

  På denne listen finner vi en aktør som SlickVPN. De kan gi deg innhold hos Netflix, Hulu, HBO, BBC iPlayer, og mange flere tjenester. På denne måten kan du åpne opp det store internettet som er fullt av muligheter. Det finnes tross alt mange forskjellige TV serier og filmer der ute vi nordmenn aldri ellers ville fått tilgang til.

  Oppsummering

  SlickVPN leverer på mange punkter, og de er en tjeneste som spenner bredt i form av funksjoner. Tjenesten leverer mange raske servere i land som blant annet har godt med utvalg på streamingtjenester. Dessuten vil du her holde deg helt og holdent anonym over nett. I løpet av sine få år i bransjen, så har SlickVPN virkelig satt sine spor.

  • $4 pr mnd
  • 60% rabatt
  • 30 dager pengene
  • tilbake garanti