VPNportalen

TigerVPN Anmeldelse

8.1/10

TigerVPN er et godt valg for anonymitet og fjerning av geoblokkeringer.

Dette likte vi med TigerVPN:

 • Erfaren VPN tjeneste
 • Fokus på privatliv
 • Gode rabatter og fleksible abonnement
 • Laveste pris:

  $2.75 / mnd

  Funker med:

  Nrk TV TV2 Sumo AppleTV Disney+ Netflix

  TigerVPN er en tjeneste som ble opprettet i Slovakia tilbake i 2011. Det er ikke så altfor mange år siden, men innenfor VPN bransjen er dette faktisk en god stund. Selv om teknologien har vært her i mange år, så er de fleste VPN tjenester i dag relativt ferske i bransjen.

  Det er her en tjeneste som TigerVPN tjener på sin erfaring. Blant deres største goder er for eksempel deres brukervennlighet, som de altså har hatt mange år på å perfeksjonere. TigerVPN har også god styr på kundeservice og det å lede brukerne i riktig retning. Dette kommer i tillegg til anonyme tilkoblinger, raske servere, og fjerning av geoblokkeringer – alle goder som nærmest virker som en standard etterhvert.

  • $2.75 pr mnd
  • 72% rabatt
  • 7 dager pengene
  • tilbake garanti

  Anonymitet og sikkerhet

  TigerVPN sørger for at du kan surfe anonymt på nett. Det er en naturlig bekymring i dag at personvernet på nett er truet, og at alle og enhver kan få innsikt i dine aktiviteter på nett. Først og fremst sørger en VPN tjeneste som TigerVPN for at ingen tredjeparter kan få innsikt i hva det er du bedriver deg med på nett.

  Dette handler ikke bare om hackere eller din leverandør av internett, men også staten. Ofte har det vært knyttet bekymringer rundt VPN tjenester, da autoriteter høyt i regjeringen kan forespørre data fra brukere i enkelte land. Slovakia, der TigerVPN er basert, er ikke en av disse landene, og dessuten lagrer ikke TigerVPN din aktivitet, slik at de ikke har noen data å dele.

  Det hjelper selvfølgelig fint lite om en er anonym dersom en ikke er sikret. TigerVPN tilbyr derfor det beste verktøyet for å sikre dine aktiviteter på nett i dag, nemlig kryptering. Med sin 256-bit kryptering, så tilbyr TigerVPN en av de høyeste grader av kryptering. Denne krypteringsgraden er godkjent av den amerikanske hæren.

  Servere

  TigerVPN byr på over 300 servere i 42 forskjellige land. Blant disse finner vi noen ”supermakter” innenfor VPN tjenester. Blant annet er det en rekke servere tilgjengelige i land slik som USA og Canada, dit mange ser for å koble seg opp mot Netflix, slik at en øker mengden med innhold her.

  Det viktigste poenget med TigerVPN sitt serverutvalg er at det ikke bare er 42 tilfeldig valgte land. Alle har sine goder, da spesielt med muligheter for tilgang til TV innhold. Det er for eksempel kjekt å kunne koble seg på en server i Tyrkia eller Albania dersom du originalt kommer derfra, da du får tilgang på innhold i landet.

  Samtidig tilbyr også TigerVPN servere i Norge, noe som innebærer at du kan se norsk TV i utlandet. Alt du trenger å gjøre dersom du for eksempel befinner deg i USA er å logge deg på en norsk server. Når du deretter besøker tjenester som NRK og TV2 Sumo, så vil tjenestene oppfatte det som om du er i Norge, og deretter gi deg tilgang.

  Hastighet

  TigerVPN sin hjemmeside

  Mengden servere har lite å si ved bruk av en VPN tjeneste dersom hastigheten ikke er høy. For eksempel har mange av de ledende tjenestene tusenvis av servere, men såpass mange brukere at selv majoriteten av disse serverne blir trege. Med TigerVPN vil du derimot ikke støte på dette problemet.

  Alle VPN tjenester vil føre til en liten reduksjon sammenlignet med original hastighet, da din tilkobling blir rutet gjennom en ekstra server. Allikevel er ikke denne reduksjonen merkbar hos TigerVPN. Det er for eksempel fordi deres servere har såpass stor kapasitet i henhold til antall brukere som er aktive på disse.

  Ikke bare er dette nyttig for generell surfing, men spesielt godt kommer det med når du skal se filmer og TV serier i HD, eller spille videospill på nett. Mange VPN tjenester skryter på se å gi deg tilgang til mye innhold under en anonym IP-adresse. Få VPN tjenester gjør derimot dette uten kompromiss på hastigheten, men TigerVPN er en av dem.

  Brukervennlighet

  Som nevnt i innledningen, så er TigerVPN en av de VPN tjenestene som er aller best på brukervennlighet, og dette er også noe de markedsfører seg selv som eksperter på. Den kanskje største fordelen de bringer med seg er det faktum at de har vært med i bransjen såpass lenge.

  Med nesten et tiår som aktiv VPN leverandør, så har blant annet TigerVPN gjort det veldig enkelt å registrere seg, laste ned, og installere tjenesten. Det er ingen krav til konfigurasjoner, og i grunn kan en ganske så enkelt bare klikke på det landet en ønsker for å bli tilkoblet her. TigerVPN tilbyr også en rekke forskjellige guider og god kundeservice 24/7.

  Fjerning av geoblokkering

  I tillegg til anonymitet og sikkerhet på nett, så finnes det mange som irriterer seg over at store deler av internettet er blokkert fra deres bruk. Dette inkluderer en rekke filmer og TV serier hos streamingtjenester slik som Netflix, HBO, BBC iPlayer, og flere. Ved hjelp av VPN tjenester slik som TigerVPN kan en fjerne slike geoblokkeringer.

  Innholdet er tross alt kun tilgjengelig i de respektive landene fordi streamingtjenestene kan fange opp din IP-adresse og dermed også hvor du besøker deres sider fra. Dersom du i stedet ruter din trafikk gjennom en amerikansk server hos TigerVPN for eksempel, så vil streamingtjenestene tro at du befinner deg i USA.

  Dermed vil du få tilgang på alt det innholdet som en gjennomsnittlig amerikaner også får tilgang på. Dette er forøvrig uten noen form for kompromiss, da du kan se filmer og TV serier i HD, selv gjennom TigerVPN sin tilkobling. Faktisk kan TigerVPN øke hastighetene dine, da mange internettleverandørene senker hastigheten på ditt nett over tid.

  Pris

  TigerVPN har gode priser.

  TigerVPN tilbyr 3 forskjellige abonnement, noe som gjør at ditt valg blir fleksibelt. Du kan velge mellom 1 måned, 12 måneder, eller 3 hele år. Jo lengre du registrerer deg for, jo rimeligere blir den månedlige kostnaden, og ved registrering på 3 år får du opptil 72% rabatt på den månedlige prisen.

  Kostnaden på $2.99 i måneden er blant de rimeligste i markedet. Om en tar høyde for de funksjonene en får med TigerVPN, så er dette en veldig fornuftig priset tjeneste. Et artig poeng hos TigerVPN er at en for eksempel kan betale med Bitcoin. 

  Oppsummering

  TigerVPN har god fartstid innenfor VPN bransjen, og dette synes først og fremst ved deres brukervennlighet og tilbud av funksjoner. Med en rekke høyhastighetsservere verden over, så er TigerVPN et godt valg både for anonymitet og fjerning av geoblokkeringer.

  • $2.75 pr mnd
  • 72% rabatt
  • 7 dager pengene
  • tilbake garanti