VPNportalen

Trust.Zone Anmeldelse

8.0/10

Trust.Zone er en VPN-tjeneste med god sikkerhet som både tilbyr en gratis og betalt versjon.

Dette likte vi med Trust.Zone:

 • Servere i 40 forskjellige land
 • Fungerer med Netflix i våre tester
 • Ingen loggføring
 • Laveste pris:

  $8.88 / mnd

  Funker med:

  Nrk TV TV2 Sumo AppleTV Disney+ Netflix
  Her ser du områdene Trust.Zone tilbyr servere i.

  Trust.Zone er en aktør innen VPN bransjen som ble etablert på Seychellene tilbake i 2014. Det er Trusted Solutions LLC som står bak løsningen. Tjenesten leverer VPN protokollene OpenVPN og L2TP til brukere verden over, enten formålet er sikkerhet, anonymitet, geoblokkering, eller andre bruksområder!

  Trust.Zone er simpelthen et veldig fleksibelt og pålitelig program, noe som fremkommer av deres popularitet. Vi skal i denne anmeldelsen se på et par aspekter vedrørende Trust.Zone som VPN tjeneste, og hvorvidt dette er en tjeneste du bør vurdere til din bruk.

  • $8.88 pr mnd
  • 74% rabatt
  • 10 dager pengene
  • tilbake garanti

  Sikkerhet og privatliv

  Sikkerhet og privatliv var utvilsomt en av grunnene til at VPN vokste til å begynne med. Her er det viktig at selskapet bak tjenesten er utenfor EU og USA sine jurisdiksjoner. Siden Trust.Zone er lokalisert i Seychellene, så har de ingen strenger lover for lagring av data, slik at du kan surfe helt anonymt gjennom Trust.Zone uten å spores.

  Som nevnt i innledningen, så har Trust.Zone både OpenVPN og L2TP. Dette er de eneste protokollene tjenesten byr på, men siden folk flest virkelig har fått sansen for OpenVPN, så er i grunn det viktigste at denne er der. Videre tilbyr Trust.Zone også en Kill Switch, som sørger for at nettet kobles av dersom VPN serveren skulle slutte å virke. Dermed holdes du alltid sikker.

  Sikkerheten er videre bevist av 256-bit kryptering, noe som er en kryptering på nivå med den amerikanske hæren. Å holde seg sikker på nett har aldri vært viktigere, og Trust.Zone gjør at du kan føle deg sikker uansett hvilke nettsider du skulle finne på å besøke.

  Utvalg av servere

  Trust.Zone føyer seg inn i rekken av VPN tjenester som heller fokuserer på kvalitet enn kvantitet. I dag tilbyr de 183 servere fordelt over 40 land. Norge, USA, Tyskland, Storbritannia og Australia er bare noen av de landene som for eksempel er meget interessante med tanke på innhold hos streamingtjenester.

  Det finnes derimot også tilkoblinger i mindre land, både i Europa og Asia. I Afrika og Sør-Amerika har Trust.Zone holdt seg til gode servere i Sør-Afrika og Brasil, men med den veksten tjenesten har hatt de siste årene, så skal en ikke bli overrasket om de la til en rekke flere land i disse og flere andre verdensdeler.

  Hastighet

  Hastigheten er unektelig et høydepunkt hos Trust.Zone sine kvalitetsservere. Det finnes mange VPN tjenester der ute med flere tusen servere på verdensbasis. Forskjellen mellom denne gruppen tjenester og Trust.Zone er at sistnevnte mest sannsynlig alltid vil slå disse tjenestene på hastigheten.

  Enhver VPN tjeneste vil resultere i noe tap av hastighet, men en aktør som Trust.Zone gjør en merkverdig innsats med å minske dette tapet til det ytterste. Dette resulterer i at når en bruker Trust.Zone, så vil en mest sannsynlig aldri merke et tap av hastighet. Dermed kan en nyte surfingen uten hakking og irritasjoner.

  Kanskje spesielt viktig er det at Trust.Zone lar deg se streaming i HD, spille videospill, og utføre andre tyngre oppgaver over nett uten problemer. For mange er det tross alt tilgangen til innhold som gjelder, og med Trust.Zone trenger ikke gjøre kompromiss på kvaliteten på dette innholdet, da hastigheten er meget høy!

  Brukervennlighet

  Trust.Zone er tilgjengelig på alle de viktigste plattformene. Dette inkluderer Windows, Mac, Linux, Android og iOS. Felles for alle versjoner, det være seg om det gjelder enhet eller operativsystem, er at tjenesten fungerer nærmest feilfritt. Det er enkelt å navigere seg rundt, og ikke minst få koblet seg på en server umiddelbart.

  Når du benytter deg av denne VPN tjenesten, så skal du enkelt og greit gå gjennom en rask registreringsprosess og velge det abonnementet du ønsker deg. Deretter laster du ned programmet og finner frem til det landet du vil koble deg til. I løpet av kun ett klikk på denne serveren vil du være tilkoblet VPN.

  Det er dessuten også enkelt å koble seg av, sette opp Kill Switch funksjonen, og andre elementære innstillinger. De litt mer avanserte innstillingene er stuet bort fra sikten til nybegynnere, men samtidig er de enkle å finne frem til for de erfarne brukerne av VPN.

  Fjerning av geoblokkering

  Det er liten tvil om at det å fjerne geoblokkeringer, da spesielt hos Netflix, er viktig for mange brukere. For eksempel for nordmenn er det å få tilgang til amerikansk Netflix gull verdt. Gjennom Trust.Zone er du garantert servere og IP-adresser som kommer seg gjennom den blokaden som Netflix og andre har satt opp.

  Du kan også fjerne geoblokkeringer i andre land over hele verden. I praksis betyr dette at internettet blir mye mer åpent for deg. Selv på jobben eller skolen kan du benytte deg av Trust.Zone for å fjerne blokkeringer til sider slik som Facebook og YouTube.

  Pris

  Du kan prøve Trust.Zone helt gratis og uforpliktende i 3 dager. Videre har tjenesten en 10-dagers pengene tilbake garanti som du kan bruke etter dette for det abonnementet du velger. 10 dager er noe kortere enn andre VPN tjenester, men fortsatt mer enn lenge nok til å se kvaliteten på tjenesten med dine egne øyne.

  Velger du betalte abonnement, så vil det utvilsomt være best å gå for de lengre periodene. Både 1 og 2 års abonnement gir deg meget lave priser. Månedsabonnement er som hos andre tjenester en god del dyrere, men muligens et alternativ dersom du ønsker å bruke tjenesten kun over en kortere periode.

  Oppsummering

  Trust.Zone er en av mange aktører innenfor en voksende VPN bransje. Deres store fordel er at de er lokalisert i Seychellene. Grunnet at landets lover ikke krever lagring av logger, så vil du være 100% anonym med Trust.Zone. Du er dessuten sikker med høy grad av kryptering, og ikke minst funksjoner slik som Kill Switch.

  Programmet er enkelt å benytte seg av, og du kan raskt koble deg opp mot en av de 183 serverne som her er fordelt på 40 forskjellige land. Dette er kvalitetsservere som blant annet tillater deg å se amerikansk Netflix. Med gratis prøveperiode, pengene tilbake garanti, og rimelige priser, så er Trust.Zone en anbefalt VPN tjeneste å prøve ut.

  • $8.88 pr mnd
  • 74% rabatt
  • 10 dager pengene
  • tilbake garanti