VPNportalen

ZoogVPN Anmeldelse

8.2/10

ZoogVPN er en rimelig VPN som gir deg de fleste funksjonene du kan tenke deg.

Dette likte vi med ZoogVPN:

 • Veldig lav pris
 • Høy hastighet
 • Tilgang til Netflix
 • Laveste pris:

  $1.87 / mnd

  Funker med:

  Nrk TV TV2 Sumo AppleTV Disney+ Netflix

  Introduksjon

  ZoogVPN er en VPN tjeneste som er basert i privatlivsvennlige Hellas. Tjenesten byr på anonymitet, sikkerhet, et godt utvalg raske servere, og enkel brukervennlighet til en fornuftig pris. Dersom du er en nybegynner innenfor bruken av VPN tjenester, så er det liten tvil om at ZoogVPN er et godt utgangspunkt.

  Tjenesten lar deg prøve ut teknologien bak helt gratis også, slik at du kan få se hvordan ZoogVPN kan gi deg tilgang til Netflix, eller sørge for at du gjennom et besøk på en nettside kan unngå å bli sporet. I denne anmeldelsen vil vi gå nærmere inn på hva det er som gjør ZoogVPN til en god VPN tjeneste.

  • $1.87 pr mnd
  • 86% rabatt
  • 7 dager pengene
  • tilbake garanti

  Anonymitet og sikkerhet

  ZoogVPN ble opprettet i Isle of Man, noe som førte til at de originalt var under Storbritannia sine lover for datalagring. Heldigvis flyttet tjenesten sine operasjoner til Hellas, som nevnt ovenfor, noe som fører til at ditt privatliv hos ZoogVPN i dag er i mye tryggere hender, da lovene for datalagring her ikke er like strenge.

  Dette betyr at du kan surfe anonymt gjennom ZoogVPN. Selv om dette bør være en selvfølge gjennom VPN tjenester, så finnes det til og med dyre VPN tjenester uten full anonymitet. ZoogVPN sikrer at du både er anonym når du surfer i dag, men også når tredjeparter eller regjeringen etterspør data – da ZoogVPN ikke har noe data å dele med disse ettersom de ikke loggfører aktivitetene dine i det hele tatt.

  I henhold til sikkerhet, så tilbyr ZoogVPN AES 256-bit kryptering, noe som har blitt standarden i markedet for VPN tjenester. Du får dessuten med protokoller som blant annet OpenVPN, PPTP, L2TP, i tillegg til andre, slik at du står fleksibel til å velge selv. Surfer du gjennom ZoogVPN, så holder du deg simpelthen sikker på nett.

  Servere

  ZoogVPN tilbyr et nettverk på over 1000 servere i 26 forskjellige land. Dette er riktignok en god del under de aller mest populære tjenestene i markedet, men til gjengjeld holder ZoogVPN sine servere høy kvalitet. Blant annet kan du se på deres egne sider hvor mye kapasitet som til enhver tid blir brukt på deres servere, og her er tallene lave slik at du får en god opplevelse.

  Dessuten tilbyr ZoogVPN servere i viktige land. Dersom du for eksempel ønsker å streame serier på Netflix i andre land, så er serverne i USA, Canada, Storbritannia, og andre store nasjoner viktige, da Netflix i disse landene har mye mer innhold. Dessuten er det norske servere på denne listen i tillegg, slik at du kan se norsk TV i utlandet.

  Det brede utvalget av kvalitetsservere som ZoogVPN tilbyr sørger for at du opplever stabile tilkoblinger, og at du kan være sikker på å ikke stå uten server periodevis. Her er nemlig serverne langt fra flommet over av brukere, slik tilfellet er hos mange andre tjenester. Dette sikrer deg en god opplevelse, og ikke minst hurtig hastighet.

  Hastighet

  ZoogVPN

  Et vanlig fenomen ved VPN tjenester er at mye av hastigheten på din tilkoblingen reduseres. Dette kommer som en følge av det faktum at all din aktivitet rutes gjennom en ekstra server. Det trenger derimot ikke å være slik at din hastighet reduseres dersom du benytter deg av kvalitetsservere med mye kapasitet.

  Som nevnt er dette en av ZoogVPN sine høydepunkter. Det er viktig med rask tilkobling generelt sett, men spesielt dersom du skal spille spill eller se på film. Dersom du for eksempel skal kose deg med en film på Netflix som kun er tilgjengelig i USA, så vil du nok at din amerikanske server skal være rask.

  Da sikrer du deg nemlig at du unngår brudd på tilkoblingen, eller at filmen plutselig stopper å laste seg opp på grunn av buffring. For å få en optimal opplevelse på nett med VPN, så er det viktig med raske servere, og nettopp dette kan ZoogVPN tilby sine brukere.  

  Brukervennlighet

  Fra du finner ZoogVPN på deres nettsider, til du har koblet deg opp mot en av deres servere, har det bare tatt deg noen få minutter. Registreringsprosessen, nedlasting, installering og oppkobling er veldig enkle prosesser med ZoogVPN. Det krever bare få, enkle klikk.

  Finn frem i brukergrensesnittet til det landet du ønsker å koble deg til. Velg deretter en IP-adresse du ønsker å koble deg til. Prosessen tar bare noen få sekunder, og før du vet ordet av det er du pålogget. ZoogVPN har også gjort det sånn at mer tekniske modifikasjoner er enkle å forstå seg på.

  Fjerning av geoblokkering

  Fjerning av geoblokkering er viktig for mange brukere av VPN tjenester i dag. Det er først og fremst fordi internett byr på så enormt mye innhold utover det som finnes her i Norge. Som nevnt har Netflix blant annet et bredt spenn av innhold i andre land.

  ZoogVPN lar deg få tilgang til utvalget Netflix, Hulu, Amazon Prime, HBO, og flere andre populære streamingtjenester har å by på i andre land. Faktisk har tjenesten en meget gunstig oversikt på sine hjemmesider der du kan se hvilke servere som fjerner hvilke geoblokkeringer til enhver tid.

  Pris

  ZoogVPN

  Pris er unektelig et viktig punkt når du skal velge en VPN tjeneste. Det er kanskje mest av alt fordi mange VPN tjenester har mange like fordeler. ZoogVPN rangerer blant de aller rimeligste i markedet, og det finnes dessuten en gratisversjon av tjenesten du kan prøve ut.

  Gratisversjonen er begrenset til 3 servere, 1 enhet, og kommer blant annet med 128-bit kryptering. Det er dessuten en grense på 10 GB med databruk. Dermed fungerer denne versjonen bra kun for testing, men den er allikevel helt gratis og kan gi deg verdifull innsikt i hvordan ZoogVPN fungerer.

  Ønsker du å oppgradere din tjeneste, så kan du investere i et abonnement på enten 1 måned, 1 år eller 2 år. I likhet med andre VPN tjenester, lønner det seg virkelig å gå for et lengre abonnement. Et 2 års abonnement vil for eksempel kun koste deg $1,87 per måned, noe som er en besparelse på hele 86% hvis man hadde benyttet seg av et månedsabonnement i samme tidsperiode.

  Oppsummering

  ZoogVPN er en rimelig VPN tjeneste som kan gi deg de aller fleste funksjonene du ser etter. Med beskyttelse av ditt privatliv, 256-bit kryptering, raske servere i viktige land, og muligheten for fjerning av geoblokkering hos de aller fleste strømmetjenester – skilter ZoogVPN seg som et sikkert valg for deg som ønsker en knallbra VPN tjeneste til en rekordlav pris.

  • $1.87 pr mnd
  • 86% rabatt
  • 7 dager pengene
  • tilbake garanti